Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, lesiu155 napisał(a):

Ale to jest licytowanie się kto ma większego, a nie o to w tym chodzi :) 

Sam zacząłeś. Tutaj ludzie po prostu nie widzą powodu, żeby dopłacać i nie tam tysiaka. TM kosztuje 4x więcej + chcą hajs w zasadzie za wsparcie urządzenia (aktualizacje).

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, marko napisał(a):

Sam zacząłeś.

Pokaż w którym miejscu? Czy ja kogokolwiek, gdziekolwiek przekonuję? HURRDURRR TERMOMIKS NAJLEPSIEJSZY A WAS BJEDAKI NIE STAĆ HA TFU NA MORDĘ? No bądźmy poważni. Ktoś napisał minusy, ja napisałem subiektywne plusy czy "sprostowania" lub rzeczy które są bez większego znaczenia - a czy się ktoś z tym zgadza czy nie, to już inna sprawa. Ale nie wmawiaj mi, że ja tu jakąkolwiek licytację zacząłem. Bo i po co? I tak mam największego :E  Nie bez powodu mam na awatarze Jana Pawła Adamczewskiego :E 

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano

Trzy razy szybciej ugotuję obiad wykorzystując stare metalowe patelnię niż osoba która nie gotuje ale używa TM/Lidlomixa. Tylko ja z kuchni praktycznie nie wychodziłem przez 3 lata :E Doświadczenie ma ogromne znaczenie przy wyborze takiego urządzenia. Wolę zwykły planetarny mieszak. 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

20k/mkw? Panie, takie ceny to na warszawskiej woli są. Serio można kupić w Kato za tyle? W sensie, ja wiem że można sobie rzucić cenę z dupy jaką się chce ale że takie mieszkania się sprzedają... Od razu mówię - nie znam Kato w ogóle. 

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano
15 minut temu, bergercs napisał(a):

Jednak 7000 za ten garnek to grosze  :E

Jak słyszę stawki brata (wykończeniówka) to się nie dziwię, że jak tylko wejdzie to kupuje żonie kolejną wersję garnka a starszą dają komuś gratis :E 

Opublikowano
Godzinę temu, lesiu155 napisał(a):

20k/mkw? Panie, takie ceny to na warszawskiej woli są. Serio można kupić w Kato za tyle? W sensie, ja wiem że można sobie rzucić cenę z dupy jaką się chce ale że takie mieszkania się sprzedają... Od razu mówię - nie znam Kato w ogóle. 

W Szczecinie nawet takie ceny znajdziesz.

Opublikowano
8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

To już chyba Chełm, nie? ;) 

Aaaa możliwe, tam tak płynnie przechodzi Imielin w Chełm że nigdy na to nie zwracam uwagi, tak jak się jedzie od Imielina na Jeleń, i masz po chwili Mysłowice - Dziećkowice żeby po 100m było już Jaworzno :E 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Katystopej napisał(a):

Opie, na 10km mijasz 5 miast i do końca nie wiesz w którym jesteś bo ciągle jedziesz w zabudowanym jak po jednym mieście :E

Najlepsze jest to, że ode mnei czy do Ciebie dojazd do centrum kato jest lepszy niż dzielnic Katowic położonych za Rolną :E 

To dla mnie zawsze wielka beka, że moi znajomi z Kato jadą do pracy 45-60 minut, a ja jak nie ma remontów 17 8:E 

A z innej beczki:

Mała skończyła 5 miesięcy, najwyższy czas zaopatrzyć się w zdanie sterowany samochodzik dla niej ( :E ) - co możecie polecić? 

Edytowane przez GordonLameman
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, trepek napisał(a):

Quada :) Mojej się podoba dźwięk silnika V2.

Nie, to ma być coś takiego totalnie małego do sterowania w domu/ogrodze (RC sie to nazywa?).

Taki większy model do siedzenia w nim to pewnie kupię później, ale nie ma niestety nissanów chyba :E  Tylko bmw/merce/audi 

Opublikowano
30 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Mała skończyła 5 miesięcy, najwyższy czas zaopatrzyć się w zdanie sterowany samochodzik dla niej ( :E ) - co możecie polecić? 

Jak ma chociaż trochę udawać, że to dla niej, to jakiś crawler pewnie -> poszukaj MN82 na aliexpress, a jak ma iść ogniem po ogródku i okolicy, to poproś majfrenda o 16102 Pro - mam bez pro i dla mnie mega na start tej zabawy :E 

Mercedesa do siedzenia w środku też mamy, fajny fajny ale jak kuzyn ogarnął Wranglera z 4x4 to jednak jest różnica :D

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Arczevski napisał(a):

Jak ma chociaż trochę udawać, że to dla niej, to jakiś crawler pewnie -> poszukaj MN82 na aliexpress, a jak ma iść ogniem po ogródku i okolicy, to poproś majfrenda o 16102 Pro - mam bez pro i dla mnie mega na start tej zabawy :E 

Mercedesa do siedzenia w środku też mamy, fajny fajny ale jak kuzyn ogarnął Wranglera z 4x4 to jednak jest różnica :D

Ooo, dziękI! Kojarzyłem, że tu była dyskusja na te tematy. MN82 brzmi spoko :P 

Ale super bydlę :E 

https://4toys.pl/jeep-wrangler-rubicon-4x4-czarny