Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

S&S muszę jakoś na stałe zablokować, szkoda rozrusznika. Asystent pasa ruchu na razie mi nie dokuczał więc zostawiam na testy. 

Jak to sie tam wyłącza? Jakiś przyciskiem czy na ekranie trzeba klikać?

Opublikowano
7 minut temu, Cappucino napisał(a):

Jak to sie tam wyłącza? Jakiś przyciskiem czy na ekranie trzeba klikać?

Przycisk koło lewarka. Widziałem że niektórzy wciskają kartkę papieru by zablokować i jest wieczne, ale wolałbym bardziej eleganckie rozwiązanie. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, galakty napisał(a):

Przycisk koło lewarka. Widziałem że niektórzy wciskają kartkę papieru by zablokować i jest wieczne, ale wolałbym bardziej eleganckie rozwiązanie. 

są moduły elektroniczne do wyłączania auto-stop - firmy EMG

Edytowane przez IceMan
Opublikowano
5 minut temu, Gret napisał(a):

Tydzień czasu i Ci wejdzie ten przycisk w nawyk jak zapinanie pasów. 

Przycisk się wytrze :hihot: 

5 minut temu, IceMan napisał(a):

są moduły elektroniczne do wyłączania auto-stop - firmy EMG

W niektórych modelach wiem że wystarczy czujnik od aku odpiąć/

• Haha 1
Opublikowano

Jeździłem 3 dni na wypożyczeniu Ceedem z 22'. Tak jak zawsze zmieniałem biegi na słuch tak tutaj się parę razy przejechałem, że mam 3k RPM i tak jadę, silnik bardzo dobrze wytłumiony a było to 3-cylindrowe 1.0 więc nie grzeszący kulturą. Za to asystent pasa ruchu był tak irytujący, że na dłuższą metę nie szło tego używać poza drogami szybkiego ruchu.

Opublikowano
4 minuty temu, bleidd napisał(a):

Za to asystent pasa ruchu był tak irytujący, że na dłuższą metę nie szło tego używać poza drogami szybkiego ruchu.

A to widocznie zmienili, jechałem wczoraj po mieście i nie zauważyłem w ogóle by coś ingerował, ale on nawet znaków nie rozpoznaje itp więc pewnie stara wersja "gorsza" według producenta :E 

Za to Toyota z 2024 to była porażka i wyłączałem, na Esce mi nie pozwoliła pasa zmienić, chore... 

Opublikowano
3 godziny temu, lesiu155 napisał(a):

@marko spokojnie, będzie problem ponownie to i holter się załatwi :) tymczasem chcę wrócić do smartwatcha ale dziękuję za troskę :)

Jest coś jeszcze ciekawego na rynku? Na Huawei teraz jest promka w niemieckim oddziale - nie dość, że taniej jak w PL to jeszcze pasek i budsy dorzucają i 8% rabatu (tylko nie wiem czemu się nie nalicza :hmm:). Całość za jakieś 1800 by wyszła gdyby rabat wskoczył. Coś z Garmina? Ale totalnie nic nie wiem na ich temat, wyglądają ładnie. 

Robię research i Garmin Venu 4 wskoczył do gry. Ktoś coś? Cena identyczna praktycznie tylko w Huawei budsy i pasek są w tej cenie i gwara 3 lata - tylko nie wiem czy niemiecka będzie w PL obowiązywała. 

Opublikowano

W Huawei już bym nie poszedł. Appkę musisz pobrać z ich strony, zainstalować jako nieznane źródło. Dla mnie odpada, mimo całej sympatii jaką miałem do nich jako użytkownik P9 i P20 Pro.

Wiele lat byłem fanem zegarków Polar ale rozczarowany po premierze modelu Vantage V3 skusiłem się na Garmin Epix 2 Sapphire. Jednak trzeba mieć na uwadze, że to zdecydowanie bardziej sportowe produkty niż takie Smartwatch daily

Opublikowano (edytowane)

I garmin ogarnia w baterie np. w porównaniu to Apple.

Ja ostatnio się nie ruszam, to trochę podbijam statystki dla baterii. 
ostatni raz ładowałem zegarek 23 grudnia, od tamtej pory kilka godzin siłowni, kilka godzin roweru i może z 3h spaceru z GPS.  Kilka razy latarka w zegarku włączona. 
Wszystko inne włączone oprócz pulsoksymetru i mam dalej 22% baterii. 

tylko tyle ze jak ktoś mi prześle zdjęcie to mam na zegarku napis zdjęcie :) 

ba! ja nawet nie mam kolorowego wyświetlacza ;) (Instinct 3 solar 50mm) 
emotki to znaki zapytania itd. smartwatch to na pewno to nie jest. 

Edytowane przez Gang