Petru23 361 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @Crew 900 Motocykl. Motor masz np w pralce
GordonLameman 9 360 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 54 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Pany, gdzieś pod koniec marca/kwiecień chcę se kupić motor pierwszy. Takie coś od razu mi wpadło w tvn turbo jak o tym gadali: https://qjmotor.com.pl/srt-900sx/ Chciałbym poznać wasze opinie, porady, może coś innego ? Kup Horneta 750 i nie Kombinuj. 54 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Pany, gdzieś pod koniec marca/kwiecień chcę se kupić motor pierwszy. Takie coś od razu mi wpadło w tvn turbo jak o tym gadali: https://qjmotor.com.pl/srt-900sx/ Chciałbym poznać wasze opinie, porady, może coś innego ? Kup Horneta 750 i nie Kombinuj.
Crew 900 1 144 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Kup Horneta 750 i nie Kombinuj. Kup Horneta 750 i nie Kombinuj. No a dlaczego? Wolałbym automat.
GordonLameman 9 360 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 5 minut temu, Crew 900 napisał(a): No a dlaczego? Wolałbym automat. Bo jest fajny
Crew 900 1 144 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Teraz, GordonLameman napisał(a): Bo jest fajny No ten mój to też jest super. I full wypas.
Gret 704 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): No ten mój to też jest super. I full wypas. a w ogóle co to za marka bo pierwsze słyszę? jakiś chiński wynalazek? 1
GordonLameman 9 360 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 3 minuty temu, Crew 900 napisał(a): No ten mój to też jest super. I full wypas. A jakość też?
jarux 97 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 4 godziny temu, Kyle napisał(a): O olejach: (podsumowując: lepiej dawać taki olej jak przewidział producent auta/silnika) To zależy Mogę bez problemu podać przynajmniej jeden przykład gdzie trzymanie sie zaleceń co do oleju jest praktycznie gwarancją remontu silnika.
jarux 97 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Vq35 + 5W30 + Ska/autostrada = puk puk L7x/es9a + 5W30 = przypalony olej i równa pochyła do destrukcji silnika. To dwa przypadki które znam z własnego doświadczenia. 1 1 1
marko 888 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 33 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Bo jest fajny Fajny to jest BMW K1600. Teraz zapewne jest jakaś nowa generacja, ale jak jakieś 5 lat temu wsiadłem na niego... Kurde! ale to coś z kategorii "i tak sobie nie kupię"
Crew 900 1 144 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 54 minuty temu, GordonLameman napisał(a): A jakość też? 54 minuty temu, GordonLameman napisał(a): A jakość też? Z tego co materiały mówią i piszą to tak. np. Dużo jest tego. Edytowane 7 godzin temu przez Crew 900
KiloKush 751 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-q3-ID6Hsd6f.html?reason=listing Manualna klima. Ahh te niemieckie PREMIUM
Kyle 309 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 40 minut temu, KiloKush napisał(a): https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-q3-ID6Hsd6f.html?reason=listing Manualna klima. Ahh te niemieckie PREMIUM To auto sprawia wrażenie dosyć obskurnego (wygląd środka). Materiały wyglądają jakby to był zwykły plastik ... ale może to tylko takie wrażenie na zdjęciu robi. No i manual ... serio? No ale faktycznie są tacy, co lubią manual, bo widziałem tu w ankiecie jak było pytanie które auto byś wybrał, było kilka podanych, to ktoś mając automat do wyboru, wolał te manualne relikty rzeczona ankieta: ... kto woli jeździć manualem po mieście? Pewnie gdyby były auta odpalane na korbkę do wyboru, to znalazło by się też kilka osób ps. wracając do tego audi z aukcji - przebieg niby 140 000, a kierownica wytarta, jakby przebieg był 340 000 x-P - ciekawe, czy materiały takie "premium", czy lekko oszukany przebieg (tak ponad 2x). Edytowane 1 godzinę temu przez Kyle
Totek 902 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu (edytowane) 7 godzin temu, jarux napisał(a): To zależy Mogę bez problemu podać przynajmniej jeden przykład gdzie trzymanie sie zaleceń co do oleju jest praktycznie gwarancją remontu silnika. Odcinek pod tytułem silniki lat 90 spotykają 5w30 long life Opracowanie na podstawie grupy VAG Edytowane 55 minut temu przez Totek
Rekomendowane odpowiedzi