Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było zimniej. Styczeń był prawdopodobnie najzimniejszy od kilkunastu lat, luty też zapowiada się na zimniejszy niż zazwyczaj. Centrum kraju, północ i północny wschód dzisiaj i jutro mrozy w okolicach 20-25°, więc "ić stont" ze swoimi bredniami.

BTW gdzie zniknęły reakcje? 

Opublikowano
2 minuty temu, Katystopej napisał(a):

więc "ić stont" ze swoimi bredniami

Ale to ty się zbulwersowałeś kilka dni temu i bredziłeś że będzie u mnie -17 w dzień bo jakaś śmieszna stronka taką temperaturę przewidywała. 

Opublikowano
2 minuty temu, larry.bigl napisał(a):

Dziś po raz pierwszy od kiedy mam jakikolwiek samochód nie odpalił mi zima :E musiałem wepchnąć do garażu i teraz nagrzewa się. 3h już siedzi w cieplejszym i nadal nic 😆

Hajbryda? Diesel? Benzina? Heklektryk? HibridaPhief?

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Digger napisał(a):

Ale to ty się zbulwersowałeś kilka dni temu i bredziłeś że będzie u mnie -17 w dzień bo jakaś śmieszna stronka taką temperaturę przewidywała. 

Tam była temp odczuwalna, przy -11 i wietrze zawsze jest te 5 stopni mniej ODCZUWALNE.

Czytanie ze zrozumieniem było w podstawówce, ominąłeś te lekcje.

A ta śmieszna stronka to ventusky, ma dane ze wszystkich modeli pogodowych. Gdybyś nie był takim ignorantem umysłowym to sprawdziłbyś sam i moooże wyciągnął wznioski, choć w to wątpię.

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano
2 minuty temu, Kyle napisał(a):

Hajbryda? Diesel? Benzina? Heklektryk? HibridaPhief?

Stary Diesel MB OM642. Myślę że winowajcą jest pompa ciepła obok domu, stał blisko i całą noc dodatkowo na niego dmuchało powietrze z pompy ciepła potęgując mróz..

No nic, stoi w garażu, spróbuję za godzinkę, dwie. 

Plus jest taki, że spialem dupę i po roku od wprowadzenia zrobiłem ekspresowo miejsce na auto w garażu 😄