GordonLameman 9 349 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gret napisał(a): miało nie być Suva. Nie mów, że wziąłeś Corollę
Gret Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Nie mów, że wziąłeś Corollę Nieee. To w sumie został jeden strzał 😜
GordonLameman Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, Gret napisał(a): Nieee. To w sumie został jeden strzał 😜 Jednak 3? Edytowane 3 godziny temu przez GordonLameman
Gret Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, GordonLameman napisał(a): Jednak 3? Civic 😉
Petru23 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 28 minut temu, Gret napisał(a): Civic 😉 Zacnie
Gret Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Petru23 napisał(a): Zacnie Dzięki
Petru23 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) eHEV? Edit W sumie to chyba tylko jeden silnik do wyboru Edytowane 3 godziny temu przez Petru23
bleidd Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ale potaniały. Pamiętam że z 2-3 lata temu patrzyłem to zaczynały się od 180k
galakty Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 54 minuty temu, Gret napisał(a): Civic 😉 Ładne auto, ma pokrętła chyba również? Czy polift już nie ma? Przedlift miał.
Gret Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, galakty napisał(a): Ładne auto, ma pokrętła chyba również? Czy polift już nie ma? Przedlift miał. ma pokrętła, lift w sumie nie wiele zmienił w środku to chyba nic 24 minuty temu, bleidd napisał(a): Ale potaniały. Pamiętam że z 2-3 lata temu patrzyłem to zaczynały się od 180k No za sporta 137k, jak za ten napęd wyposażenie i wielkość to myślę że bardzo fajna cena w dzisiejszych czasach 36 minut temu, Petru23 napisał(a): eHEV? Edit W sumie to chyba tylko jeden silnik do wyboru Taa eHEV. Zrobiło to na mnie wrażenie.
galakty Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Przynajmniej ma symulację biegów, na co dzień spoko.
Gret Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dokładnie jak bym nie wiedział że nie ma to skrzyni to ciężko się kapnąć. Do tego to wszystko jest mega płynne, żadnych szarpnięć no i moment dostępny od razu. Nie czekasz aż ci turbo napompuje albo skrzynie zredukuj. "wyje" na sporcie jak chcesz się pościgać z pod świateł Edytowane 2 godziny temu przez Gret
GordonLameman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Gret napisał(a): Civic 😉 Gratki. Najładniejszy od lat.
jarux Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, GordonLameman napisał(a): Gratki. Najładniejszy od lat. Zgadzam się, taki powiew "normalności", tylko dlaczego nie ma portu hdmi z tylu?
GordonLameman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A właśnie - jaki kolor? Premium Red?
Gret Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 43 minuty temu, GordonLameman napisał(a): A właśnie - jaki kolor? Premium Red? chciałem red, później black a na końcu wyszedł white
Katystopej Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Gret, graty szkoda że nie w dieslu, byłby syfik idealny
Gret Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu 2 minuty temu, Katystopej napisał(a): Gret, graty szkoda że nie w dieslu, byłby syfik idealny Dzięki No koniecznie 1.6 diesel kombi
bleidd Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu (edytowane) Jak za 137k wygląda bardzo fajnie Edytowane 56 minut temu przez bleidd
Petru23 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, Gret napisał(a): Dokładnie jak bym nie wiedział że nie ma to skrzyni to ciężko się kapnąć. Do tego to wszystko jest mega płynne, żadnych szarpnięć no i moment dostępny od razu. Nie czekasz aż ci turbo napompuje albo skrzynie zredukuj. "wyje" na sporcie jak chcesz się pościgać z pod świateł Ale i tak trafisz do jednego worka zwanego cvt Toyoty i nikogo nie będzie interesowało, że masz hondę albo, że honda z symulacją zmiany biegów Ameryki nie odkryła bo to i tak toyota Edytowane 48 minut temu przez Petru23
Gret Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu 4 minuty temu, Petru23 napisał(a): Ale i tak trafisz do jednego worka zwanego cvt Toyoty i nikogo nie będzie interesowało, że masz hondę albo, że honda z symulacją zmiany biegów Ameryki nie odkryła bo to i tak toyota no a jak
Petru23 Opublikowano 31 minut temu Opublikowano 31 minut temu (edytowane) A koła czy tam lusterka (wszystko jedno) bardzo wyją przy przyspieszaniu jak to w Toyotach? Edytowane 30 minut temu przez Petru23
Gret Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu (edytowane) a nie wiem, dam znać @Petru23 Ty masz CC 3? Edytowane 25 minut temu przez Gret
Petru23 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu (edytowane) @Gret Nie, mam Vector 4 season Goodyear ale brat ma CC3 na Alfie i chwali. Ale ciężko nie chwalić, jak opona z czołówki to wszystko jedno. A że jeden poleca to, inny tamto... No każdy chwali swoje. Jakbym miał wybierać teraz za swoje do swojego to brałbym tańsze (z czołówki oczywiście) Edytowane 18 minut temu przez Petru23
Rekomendowane odpowiedzi