Nie mam pojęcia co tu się do końca odwala i ale teraz przejrzałem całą tą tabelę wyników od 1 do 100 miejsca i w overall score nie ma dużych różnic między sprzętami gdzie normalnie jest przepaść wydajnościowa, mój wynik overall jest na poziomie zestawów z i9 13/14gen i + rtx 4090
Można oceniać a może pisać o obleśnej twarzy, rzucaniu i takich tam. Jaka ocena taka reakcja.
Oczywiscie, że można. A internetowym ekspertom można pokazać Ciri która już nie jest nastolatka i będą płakać o to.
Tak, uważam że to bardzo toksyczne wymaganie aby główna bohaterka była śliczna i seksowna - szczególnie jeśli te opinie wygłaszają piwniczkami (to nie zarzut do Ciebie), a tak często jest.
moim zdaniem trzeba znormalizować to, że wszyscy są piękni
Czy w Wiedźminie 3 nie przeszkadzało Ci, że postaci odbiegają od książek? Czy jednak chodzi tylko o panienkę?
A to raport był?
To nie jest kwestia LED-ów, a ustawienia reflektorów. LED-y świecą tak samo wysoko jak H7, czy xenony, ale możesz to postrzegać inaczej, bo po prostu w miejscu odcięcia (obowiązkowego) LED wciąż jest jasny (xenon zresztą też), podczas gdy H7 już niekoniecznie. Większość osób, które czują się "rażone" mają po prostu bardziej wrażliwe oczy - niestety. Nawet jak nagrywałem tego Volkswagena, to momentami też czułem się oślepiany (na filmie można mieć wrażenie że za każdym razem tak właściwie), ale w praktyce to kwestia - w moim przypadku - że patrzyłem w lampę nadjeżdżającego auta (trochę tak muszę w trakcie testów), a nie przed siebie jak się powinno.
Rekomendowane odpowiedzi