Kyle 541 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 7 godzin temu, marko napisał(a): Dziwne te leasingi w Polsce Jak pojedziesz do Czech i policja zabierze Ci blachy, bo auta polskiego leasingodawcy miały w Czechach nieopłacone mandaty, to robi się jeszcze "dziwniej"
GordonLameman 10 200 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 7 godzin temu, marko napisał(a): Dziwne te leasingi w Polsce Ja w najmie nie mam udziału własnego
Katystopej 2 046 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Gdyby nie nagrzewnica elektryczna to siedziałbym w aucie dobre 20min zanim to puści PXL_20260210_053953066.mp4
trepek 1 947 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) @Katystopej Miziasz tę szybę jak kobietę po tyłku to nie ma się co dziwić, że 20 minut byś czyścił Edytowane 10 Lutego przez trepek
larry.bigl 698 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 3 minuty temu, trepek napisał(a): @Katystopej Miziasz tę szybę jak babę po tyłku to nie ma się co dziwić, że 20 minut byś czyścił Dziwne masz fetysze z żoną, mizianie skrobaczka
trepek 1 947 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 8 minut temu, larry.bigl napisał(a): Dziwne masz fetysze z żoną, mizianie skrobaczka Tyle lat po ślubie, że trzeba jakoś rutynę urozmaicić
Katystopej 2 046 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 14 minut temu, bergercs napisał(a): Przyturlał się tu z Antyweba, co my im zrobiliśmym, że go nam podarowali 10 minut temu, larry.bigl napisał(a): Dziwne masz fetysze z żoną, mizianie skrobaczka ²
huudyy 3 445 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 30 minut temu, Katystopej napisał(a): Gdyby nie nagrzewnica elektryczna to siedziałbym w aucie dobre 20min zanim to puści PXL_20260210_053953066.mp4 Ogarnij sobie mosiężną Murske do skrobania, bo tym plastikiem to wiesz co se możesz wyskrobać
Katystopej 2 046 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Teraz, huudyy napisał(a): Ogarnij sobie mosiężną Murske do skrobania, bo tym plastikiem to wiesz co se możesz wyskrobać Nie kce, nagrzewnica daje radę, po 3-5min leci ciepłe i skorupa odchodzi w całości Przy następnym aucie pewnie będzie trzeba ale cholera, boje sie o szybę
huudyy 3 445 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Ja tak kilka lat nią skrobałem, zero śladów. Na szczęście już mnie to nie dotyczy, garaż to jest gamechanger
IceMan 194 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 10 godzin temu, Gret napisał(a): Hondy ocynku nie mają. Jak ktoś chce tym dłużej jeździć to konserwacja podwozia musowo. Chyba najgorzej zabezpieczone auta. Coś chyba nie doczytałeś. Od dawna są ocynkowane, a problem z korozją to może miały auta z lat 90. Obecnie wygląda to tak samo jak w każdej innej marce (czyli szału nie ma, ale nie można powiedzieć że rdzewieją), wiem bo przez moje ręce przeszło kilka tys aut tej marki.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 52 minuty temu, marko napisał(a): No spoko. Tylko jak patrzę teraz na wysokość rat w tym najmie, to nie jest to atrakcyjna oferta. Rzekłbym, że ten udział własny bulisz co miesiąc. Owszem, jak rozbijasz się co chwilę, to ma to sens. A tak płacisz "na wszelki wypadek" Moja oferta jest z 2024 i w sumie nie wiem gdzie patrzysz. Wg moich wyliczeń wysokość rat jest naprawdę OK
galakty 5 169 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Ale mnie rozłożyło... W nocy z niedzieli na poniedziałek taka gorączka, poty, normalnie pływałem w łóżku. Nie wiedziałem co się dzieje. Dziś już kontaktuję ale i tak pocę się od siedzenia zwykłego. Test robiłem na 5 różnych wirusów - nic.
IceMan 194 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 1 minutę temu, galakty napisał(a): Ale mnie rozłożyło... W nocy z niedzieli na poniedziałek taka gorączka, poty, normalnie pływałem w łóżku. Nie wiedziałem co się dzieje. Dziś już kontaktuję ale i tak pocę się od siedzenia zwykłego. Test robiłem na 5 różnych wirusów - nic. tak bywa po odstawieniu używek
galakty 5 169 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 1 minutę temu, Gret napisał(a): Delegacja wychodzi Nieeee, po 2 tygodniach? Coś Ty 1 minutę temu, IceMan napisał(a): tak bywa po odstawieniu używek Cholera, mam znajomego na forum?
huudyy 3 445 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 4 minuty temu, galakty napisał(a): Ale mnie rozłożyło... W nocy z niedzieli na poniedziałek taka gorączka, poty, normalnie pływałem w łóżku. Nie wiedziałem co się dzieje. Dziś już kontaktuję ale i tak pocę się od siedzenia zwykłego. Test robiłem na 5 różnych wirusów - nic. Znajoma z pracy miała 40c przez 3 czy 4 dni, z łóżka nie wyszła przez tydzień... Jakieś gówno panuje teraz zdrowia chłopie!
galakty 5 169 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Teraz, huudyy napisał(a): Znajoma z pracy miała 40c przez 3 czy 4 dni, z łóżka nie wyszła przez tydzień... Jakieś gówno panuje teraz zdrowia chłopie! To aż tak źle u mnie nie jest, 38c max. Ale wiadomo facet gorzej znosi Najlepsze jest to że kataru i kaszlu w sumie nie mam, jedynie gorączka i ból głowy straszny. Ale ani grypa A, B, Covid, SRV - nic.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
GordonLameman 10 200 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 14 minut temu, marko napisał(a): Tak. To dużo Sprawdziłem z ciekawości. Na dzień dobry mam kilka ofert poniżej 500€. Brutto. W Polsce to nie jest dużo Widzę te za 470 euro - to wersja bez AWD Jak doliczysz żeby to była Tekna Premium i epower e4orce to wychodzi podobnie.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 43 minuty temu, marko napisał(a): Ja Ci podałem tekna+ e4orce Ja się tylko śmieje z tego "bez udziału własnego" Podrzucisz link?
larry.bigl 698 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Moja oferta jest z 2024 i w sumie nie wiem gdzie patrzysz. Wg moich wyliczeń wysokość rat jest naprawdę OK Mowa o leasingu na firmę czy osobę prywatną? Z ciekawości wczoraj po sąsiedzku zerknąłem na kredyt i leasing w skodzie po sąsiedzku. Wychodzi, że cena w skali cąłości z wykupem to +5k dla Kodiaqa. Chyba nie tak źle?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 8 minut temu, larry.bigl napisał(a): Mowa o leasingu na firmę czy osobę prywatną? Z ciekawości wczoraj po sąsiedzku zerknąłem na kredyt i leasing w skodzie po sąsiedzku. Wychodzi, że cena w skali cąłości z wykupem to +5k dla Kodiaqa. Chyba nie tak źle? na firmę. na osobę prywatną to bym nie brał bo się nie opłaca (podatki).
trepek 1 947 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 2 godziny temu, Gret napisał(a): Delegacja wychodzi Trzeźwieje
Rekomendowane odpowiedzi