bergercs 1 921 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Cala ta ekipa z TVN (Mikiciuk, Kickster itd) plus oczywiście Budda to robili na tym spore waly. Natomiast Chrisa nie kojarzę, żeby odwalal coś podobnego. Edytowane 18 godzin temu przez bergercs
Totek Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Raz miał loterię, można było dostać golfa 2 1.8t i coś jeszcze.
GordonLameman Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Jest tam bardzo dużo "miłości" Gordona! Smacznego!
huudyy Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Teraz, GordonLameman napisał(a): Jest tam bardzo dużo "miłości" Gordona! Smacznego! Jak już lecimy klasyką żartu, to po całości
Digger Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Ale te jutubery to mają pomysły, zarabiają po 100K minimum miesięcznie i jeszcze im mało XD
Dimazz Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu też się zdziwiłem jak zobaczyłem ile zarabia Książulo a on przecież tylko je kebaby. Około 1 mln złotych miesięcznie wyciąga
Katystopej Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Chlopy, trzeba spamować tutaj bo nam redaktor zepchnie temat na 2137 stronę
Klima Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Pojeździłem trochę Subaru Foresterem V z 2.0 benzyniakiem 150KM. Spoko auto (jak na SUVa, których nieznoszę).
trepek Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 6 godzin temu, Katystopej napisał(a): Czeci, ten jest z Gordonem Dało się połknąć czy stawał w gardle?
kapcer Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dzisiaj zawoziłem młodego do żłobka autem żony, bo w drodze powrotnej miałem odstawić na wymianę oleju. Wstyd przyznać, ale Insignią pierwszej generacji się całkiem przyjemnie jeździ.
Katystopej Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 10 minut temu, trepek napisał(a): Dało się połknąć czy stawał w gardle? Odbija mi się do teraz
Petru23 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu To ja mam zatem podobne pytanie. Jak długo stało auto?
NotQuite Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Coś Ci zeszło z tym malowaniem zacisku @Klimamoże być nawet 80 tys. km. Edytowane 9 godzin temu przez NotQuite
Klima Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 8 minut temu, NotQuite napisał(a): @Klimamoże być nawet 80 tys. km. Ktoś da więcej/mniej?
Totek Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jak hamuje i nie jest popękana to jest ok, rysy to nie problem.
Gang Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ciekawostka. C klasa 2022 diesel + miękka hybryda. Tarcze po 200k km dalej nie są do wymiany. Oddajcie reakcje! @marko Popłynąłeś.
KiloKush Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Klima napisał(a): Ile wg Was ma przejechana ta tarcza? Z jakiego to auta? Toyota? Ta tarcza jest cieniutka jak cholera.
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Klima napisał(a): Ile wg Was ma przejechana ta tarcza? X-Trail po 15 tys km
KiloKush Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu 59 minut temu, GordonLameman napisał(a): X-Trail po 15 tys km O ile w dużym SUVie jestem w stanie zrozumieć szybkie zużycie tarcz, o tyle w Yaris ważącym 1050 KG zużycie tarcz co 30 tys to jakiś żart.
Rekomendowane odpowiedzi