Katystopej 2 171 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Gordon, srasz do jeziora i zastraszasz ludzi?! Wstyd
GordonLameman 10 313 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego 16 minut temu, Katystopej napisał(a): Gordon, srasz do jeziora i zastraszasz ludzi?! Wstyd To nie są groźby tylko ostrzeżenia. Ale powiem szczerze, że nasrać wszystkim do ogródka to nie prosta sprawa A serio - to dziwna sprawa. Te pogróżki są takie upośledzone, że jestem skłonny uwierzyć że to same ofiary wymyśliły. 1
Gość Petru23 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego 9 godzin temu, trepek napisał(a): BTW, Rodzice zdecydowali się na samochód z wyprzedaży. Suzuki Vitara. Trochę old school ale emerytom w zupełności wystarczy aby jeździć do kościoła, na kuracje i na wakacje. I podobno pali to tyle co nic ;-) A w benzynie. Wybrali najbardziej skromny ze wszystkich dostępnych kolorów czyli złoty. A tam złoty, toż to Solar Yelow Pearl i nie wygląda źle w tym kolorze. I gratki, niech się jeździ
GordonLameman 10 313 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Ostatnio tu było kilku zdziwionych o co chodzi z tym profesorem chrisem. To macie tutaj link do tego ebooka, który sprzedawał pod pozorem loterii: https://drive.google.com/file/u/0/d/1Fcqio748jF3W1_nwZPKIQdpn1GNa-ltJ/view?pli=1 Przecież to jest taka fikcja jak przetargi za rządów pisiorow 1 1 1
Katystopej 2 171 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Te tłumaczenie, że pół bani w gotówce mieli bo działkę chcieli kupić teraz Nie żal mi tych cwaniaków, mogli być fajnymi youtuberami, zgubiła ich pazerność. 2
GordonLameman 10 313 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 36 minut temu, bleidd napisał(a): Srogie napracowanko Szczególnie podoba mi się ostatnia strona. Tak bardzo z dupy się kończy ten "ebook" 2
huudyy 3 510 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Przecież to jest taka fikcja jak przetargi za rządów pisiorow w dobie AI to nawet nie potrzebowało jakichś dużych nakładów pracy, żeby to miało ręce i nogi, ot 1 dzień żeby przysiąść i spromptować. Ale nawet tego się nie chciało... rozkład jazdy znany, wiadomo co z nim robić.
lesiu155 461 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) O matko, jaka kaszana ten ebook... W związku z tym - Chris, Budda, ciekaw jestem co będzie ze Stradale, przeca oni też organizowali loterię, gdzie G klasse było do wygrania. I też e-booka się kupowało, chociaż on na przebitkach wyglądał o niebo lepiej. Edytowane 18 Lutego przez lesiu155
bleidd 1 510 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Szczególnie podoba mi się ostatnia strona. Tak bardzo z dupy się kończy ten "ebook" Moja ulubiona strona to 7. Wrzucony obrazek i komuś się nawet jednego zdania podpisu nie chciało wymyślić, a jest nawet ten żółty box jakby tam miało coś być Edytowane 18 Lutego przez bleidd 1
trepek 2 056 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 12 godzin temu, Petru23 napisał(a): A tam złoty, toż to Solar Yelow Pearl i nie wygląda źle w tym kolorze. Subiektywnie w tym kolorze wygląda najlepiej. W białej czy szarej wersji kolorystycznej Vitara wygląda biednie, jak jakiś randomowy samochód z gry bez licencji :p 1
Arczevski 207 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 21 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Moje zainteresowanie autkami RC niestety napotkało pewien opór - młoda się ich boi Najgorzej Kuzyna syn się bał na początku ale przeszło. Za to ja ostatnio wziąłem MJX 12212 na pierwszą przejażdżkę na zewnątrz, był czysty asfalt, ale mroźno i pękło mi mocowanie amortyzatorów z przodu - dostępność części żadna póki co, potrytkowałem i czeka na cieplejszy czas, a w razie niedostępności to już znalazłem projekt do druku 3d i kogoś w okolicy kto mi to druknie Z tymi loteriami, to u Profesora próbowałem nawet ostatnio znaleźć filmy z tym powiązane i coś kurde zniknęły, dziwne...
KiloKush 968 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 4 godziny temu, Arczevski napisał(a): Najgorzej Kuzyna syn się bał na początku ale przeszło. Za to ja ostatnio wziąłem MJX 12212 na pierwszą przejażdżkę na zewnątrz, był czysty asfalt, ale mroźno i pękło mi mocowanie amortyzatorów z przodu - dostępność części żadna póki co, potrytkowałem i czeka na cieplejszy czas, a w razie niedostępności to już znalazłem projekt do druku 3d i kogoś w okolicy kto mi to druknie Z tymi loteriami, to u Profesora próbowałem nawet ostatnio znaleźć filmy z tym powiązane i coś kurde zniknęły, dziwne... Z Ali albo Banggood MJX P12170 Front Shock Tower 1
Arczevski 207 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego To ja wiem, ale nie są dostępne - przynajmniej nigdzie ich nie było jak szukałem, nawet na zagranicznych sklepach. Dogadałem się z gościem z rctrax że jak im przyjdzie dostawa to mi da znać. W ostateczności zrobi się na drukarce 3d - podobno nawet jest mocniejsze niż ori.
lesiu155 461 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego 26 minut temu, Arczevski napisał(a): podobno nawet jest mocniejsze niż ori. A to już zależy
Arczevski 207 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Aż tak w temacie nie siedzę, ale chyba kwestia z czego to się wydrukuje. Natomiast sama konstrukcja tamtego jest pełniejsza niż to co daje producent i pewnie dlatego miałoby być mocniejsze wg autora. W domowych warunkach to i trytki są super, a na użycie pełnej mocy na bateriach 3S w tym wariacie i tak nie ma tu miejsca
lesiu155 461 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Materiał to jedno, ustawienia warstwy i wypełnienia to drugie. Ale jak ktoś ogarnięty to robi to powinno być dobrze.
dannykay 1 136 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) W passacie nie mam isofixa z przodu, ale na forum vw znalazłem temat, w którym wynaleźli zestaw isofix z octavii/superba, pasujący P&P też do passata. Montowane to jest do konstrukcji fotela. Myślicie, że nada się do okazyjnego przewiezienia dziecka? /bump Edytowane 20 Lutego przez dannykay
GordonLameman 10 313 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
galakty 5 467 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Panowie, jak wygląda sytuacja gdy chcę nowe koła, a mam TPMS? Muszę kupić nowe czujniki i zaprogramować?
bleidd 1 510 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Generalnie tak, czujniki musisz kupić. I potem są dwie opcje: albo klonowanie obecnych albo "nauczenie" samochodu nowych. Zależy od marki i modelu, najczęściej się jednak klonuje (auto myśli, że ma cały czas te same czujniki bo mają te same identyfikatory - stąd nazwa klonowanie), wtedy robisz przekładki kół nawet samodzielnie i wszystko działa bez zarzutu. Edytowane 20 Lutego przez bleidd
trepek 2 056 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 godzinę temu, dannykay napisał(a): W passacie nie mam isofixa z przodu, ale na forum vw znalazłem temat, w którym wynaleźli zestaw isofix z octavii/superba, pasujący P&P też do passata. Montowane to jest do konstrukcji fotela. Myślicie, że nada się do okazyjnego przewiezienia dziecka? /bump Tak, w grupie VAG elementy są kompatybilne między modelami. 55 minut temu, galakty napisał(a): Panowie, jak wygląda sytuacja gdy chcę nowe koła, a mam TPMS? Muszę kupić nowe czujniki i zaprogramować? Tak, jak będzie bez czujników to będzie wywalać błąd.
lesiu155 461 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Godzinę temu, Gret napisał(a): Wiosna idzie. Wiadra w ruch i myju myju No ja wczoraj byłem pierwszy raz na myjni od listopada chyba 1
Rekomendowane odpowiedzi