wallec 1 755 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Na A1 przed Gliwicami jest ciężko, tak samo tuż przed Kraków Targówek (tutaj w przeciwieństwie do Gliwic nie wiem dlaczego jest tak pofalowana nawierzchnia, może TIR’y). Dodatkowo sportowe koła 215/45r16 nie pomagają. Co do hałasu to jak na b klasę to jest gitara ale 1000km w jedną stronę bym nie jechał. Na takie lokalne wrzuty po 300km w jedną stronę może być.
bleidd 1 248 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja bym nawet rano do sklepu po bułki w takich warunkach nie pojechał no ale jak musisz bo nie stać cię na ratę leasingu no to trudno, różne nieszczęścia w życiu ludzi spotykają. 1 1
dannykay 1 086 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Bleidd Ty narzekasz na kupujących, a mój brat powinien narzekać na sprzedającego. Auto kupiliśmy 17.07 a chłop do tej pory trzyma ogłoszenie i już drugi raz zwiększył cenę 2
wallec 1 755 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie wiem na co was stać a na co nie, nie będę wam zaglądać do portfela ale ten post jest o spalaniu, które jest rewelacyjne. Spróbuje ogarnąć 3l na powrocie. 12 minut temu, dannykay napisał(a): Bleidd Ty narzekasz na kupujących, a mój brat powinien narzekać na sprzedającego. Auto kupiliśmy 17.07 a chłop do tej pory trzyma ogłoszenie i już drugi raz zwiększył cenę O ile się nie mylę, to robią tak jak np chcą użyć jednego ogłoszenia do sprzedaży kilku aut
bleidd 1 248 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, dannykay napisał(a): Bleidd Ty narzekasz na kupujących, a mój brat powinien narzekać na sprzedającego. Auto kupiliśmy 17.07 a chłop do tej pory trzyma ogłoszenie i już drugi raz zwiększył cenę Niech brat lepiej pójdzie do garażu i sprawdzi, czy auto tam jeszcze stoi. Z taką inflacją w ogłoszeniu chłop mógł po nie wrócić w nocy z zapasowym kluczykiem 1
Rekomendowane odpowiedzi