Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez afrikan · Opublikowano
Medal of honor pacific assault Gierka w którą za dzieciaka bardzo chciałem zagrać, ale miałem za słaby komputer. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Juz to widze jak tam bedzie Zen6 A tn przelom to miedzy jaguarem tez byl a jak sie skonczylo z Zen2 to raczej dzis wiemy. Do tegocena konsoli pojdzie w gore bo TSMC ma coraz drozsze wafle. -
Przez afrikan · Opublikowano
Ja również skoczyłem dzisiaj grę po 35 godzinach. Trochę faktycznie szkoda bo jakiś tam potencjał był, ale cóż przynajmniej technicznie gra była dobrze wykonana. Na resztę szkoda słów... -
Przez MJRegul · Opublikowano
Zawsze ale to zawsze jak zakladam AIO to najpierw dociskam ręka blok do proca, macam, tykam, przesuwam i podnoszę by sprawdzić jak pasta sie rozłożyła idealnie po procku od krawedzi do krawedzi. Bez sprawdzenia nie uruchamiam kompa. Jak rozłożona ideolo to zakladam blok, dokręcam i jazda. I tak jak inni pisali, testy na -10 -20 -30 i można przyblokowac maksymalny pobór prądu. 9950X to chyba 170W ciagnie, przyblokuj na 130W i zobacz co i jak, testuj, znajdziesz złoty środek. -
Przez kalderon · Opublikowano
A żeby tylko nic. Był taki jeden rząd który uwalił energetykę wiatrową oraz postawił wszystko na węgiel (i to na swój sposób, patrz Ostrołęka czy Jaworzno).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi