KiloKush 28 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 3 minuty temu, Katystopej napisał(a): 9 rano, drogi w Mysłowicach i okolicach czarne, nie widzę sensu dla zimówek jeśli ktoś głównie po mieście jeździ. Dobre zimówki docenia się dopiero w sytuacjach awaryjnych np. Nagłe hamowanie, "atak zimy" 1 1
Gang 7 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Panowie! a jak się nazywał ten od spawanych/zardzewiałych kielichów? To był Lancer? czy inne mitsu?
lesiu155 3 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Galant, był ale jaką on miał ksywę to nie pamiętam Edytowane 16 godzin temu przez lesiu155 1
GordonLameman 150 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu O, pamiętam Galanta. Dobry as to był. Najlepsze auto na świecie
lesiu155 3 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną 1
GordonLameman 150 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu A nie wiecie czy "FaZiMoDo" żyje? Albo czy siedzi? I co z jego Vectrą?
huudyy 8 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 3 godziny temu, lesiu155 napisał(a): Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną ale mi robicie wspominki
Krzysiak 202 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, Gang napisał(a): Panowie! a jak się nazywał ten od spawanych/zardzewiałych kielichów? To był Lancer? czy inne mitsu? Gość z moich okolic, jak wspomnieli to był Galant. Jak mu się rozjechał przód na szarpakach podczas przeglądu to go zezłomował czy sprzedał innemu mitsumaniakowi, już nie pamiętam Mitsu już dawno nie posiada, z 4 lata temu miał V50 z 2.0 "hdi", później już się z nim nie widziałem, więc nie wiem czym pomyka (planował C5X7 bo żona była w ciąży i chcieli troszkę większe auto, ale nie wiem czy zakup doszedł do skutku). Edytowane 10 godzin temu przez Krzysiak
Arczevski 0 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Galancik piękny był, aż mi się moja Nexia i jej ultra dziurawe progi przypomniały. Eh pierwsze auto, piękne czasy
Katystopej 35 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, lesiu155 napisał(a): Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną A pamiętacie jak spawał chyba fotel w przedpokoju? Kur... hit Edytowane 10 godzin temu przez Katystopej 3
Krzysiak 202 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Dziś w robocie wjechałem 508 na halę obejrzeć go od dołu, bo jakoś nie było wcześniej czasu. Jestem zadowolony, w spodzie nigdzie nawet najmniejszego nalotu rdzy, nawet na łączeniach blach etc, do tego sucho jak pieprz po ściągnięciu płyty pod silnikiem, nawet żadnych najmniejszych zapoceń Także zakup uważam za udany Godzinę temu, Katystopej napisał(a): A pamiętacie jak spawał chyba fotel w przedpokoju? Kur... hit Pozbył się chyba jej dopiero jak dostał litanię usterek na przeglądzie Edytowane 9 godzin temu przez Krzysiak 1 1
NotQuite 4 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No to jak ta piękna 508 nie ma śladu rdzy to co się robi...obowiązkowo się zabezpiecza samemu.
Krzysiak 202 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Taki jest plan, na wiosnę zrzucam wszystkie osłony, leci konserwa no i osłony wracają na swoje miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi