Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SuLac0 · Opublikowano
wl/wyl. automatyka ma zrobic swoje. ewentualnie max 2 klikniecia na tablecie, dla dodatkowych opcji w dedykowanym miejscu. nie widze, w tym nic "kretynskiego". ENCAP tez nie. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ciekawe o co chodzi z tymi Włochami. Kto ich przekonał. Bo Belgów to jeszcze rozumiem. nie chcieli zostać sami z problemem, gdyby jednak rosji powygrywałoby siew sądach. Trochę szkoda mi Merza. Ze wszystkich krajów Europy Zachodniej, to chyba właśnie Niemcy są najbardziej zależni od handlu z rosją. Tymczasem Merza zagrał va banque przeciw rosji i przegrał. Zdradzony jakby nie patrzeć. Bo nie tylko Włochy zmieniły zdanie, ale również Francja wycofała swoje poparcie dla Niemiec w tej sprawie. Oni już wszyscy wiedzą jak to się skończy. Szkoda tylko tej niepotrzebnej gry pozorów w sytuacji gdy cześć komentatorów, a nawet zwykłe randomy jak ja już jakiś czas trem zdążyły się zorientować dokąd to zmierza. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Patrząc po tym, że w tesli nowej nawet biegi zmieniasz juz na ekranie albo suficie to manetka wydaje się niedoścignionym wzorem ergonomii. Nie brońcie pls kretyńskich rozwiązań. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
ewolucja, postep technologiczny. jezeli automatyka dobrze dziala, (a nigdzie nie napisalem, ze w tym przypadku dziala dobrze), wystarczy jeden przycisk. najlepiej, aby w ogole go nie bylo, bo do czego? to sa wycieraczki, wiadomo kiedy maja zadzialac. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Dziadku, "prawdziwy grafik" (jakby ci gorsi byli nieprawdziwi) ma już od dawna zapięty szereg narzędzi AI Każde pokolenie na końcu źle znosi zmiany, narzekano że gówniarze sprawdzają w internecie i wikipedii zamiast w encyklopedii, dzisiaj będą narzekać że gówniarze sprawdzają u kłamliwego czata gpt zamiast w wikipedii Ja też już jestem "dziadkiem" i z sentymentem wspominam "klasyczny internet", coś co dla moich rodziców było straszną zmianą w funkcjonowaniu społeczeństwa i ...z sentymentem wspominają swoje czasy I tak to leci pokolenie za pokoleniem. Przetraw swój żal i wsiadaj do pociągu, korzystaj z narzędzi do rzeczy których nie mogłeś zrobić zamiast płakać za "wartościami"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi