Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

O.

kurde, jestem pewien że jeszcze w zeszłym roku mi go oferowali w salonie. Może to było demo? :hmm:

Normy emisji a sama sprzedaż też nie była jakaś mocno zadowalająca. Jeśli z Toyoty chcemy coś większego niż Rav4 to zostaje tylko Land Cruiser :E przy czym po Highlanderze nie ma co płakać, używek jak na lekarstwo, nikt tego nie chce kupić - drogie a w zamian słabe materiały i wyciszenie. Naszego firmowego 3 letniego Highlandera odkupił komis za 175k i obecnie stoi już dobre pół roku w salonie w Warszawie, nikt go nie chce a samochód igła.

Opublikowano

@Krzysiak ci co sie "bawia" w tej piaskownicy zapominaja tylko o jednym, to nie jest prywatna piaskownica, tylko jest czescia osiedla. specyficzna, ale nie hermetyczna. to, ze sie w niej ktos bawi w taki, a nie inny sposob. ok.  moga sie w niej bawic nawet :kupa: , bo takim czyms jest dla mnie hejt. chodzi tutaj o to, ze smierdzi na calym osiedlu, a dzieciaki roznosza potem  :kupa: pod butami wszedzie, jak juz skoncza zabawa w swojej piaskownicy. to, ze dzieciaki "ignoruja" innych mieszkancow osiedla, nie zmienia faktu, ze smierdzi nadal. pcl, nie jest tutaj zadnym usprawiedliwieniem. jest imo wrecz przykladem patologii jaka nie powinna miec miejsca. szczegolnie jego ostatanie lata.

Opublikowano
17 minut temu, Katystopej napisał(a):

Normy emisji a sama sprzedaż też nie była jakaś mocno zadowalająca. Jeśli z Toyoty chcemy coś większego niż Rav4 to zostaje tylko Land Cruiser :E przy czym po Highlanderze nie ma co płakać, używek jak na lekarstwo, nikt tego nie chce kupić - drogie a w zamian słabe materiały i wyciszenie. Naszego firmowego 3 letniego Highlandera odkupił komis za 175k i obecnie stoi już dobre pół roku w salonie w Warszawie, nikt go nie chce a samochód igła.

Ale bym się władował :E 

Na szczęście mi się nie podobał, zbyt amerykański. Taki meh w środku 

Opublikowano

@Krzysiak no nie rozumiemy sie. pomijajac tutaj samego @Petru23 chodzi o sama rekacje. hejt czy nawet jego znamiona, bez znaczenia czy jest sprowokowany czy nie, powinien byc pietnowany. napisze to jeszcze raz - hejt w zadnej formie, nie moze byc usprawiedliwiany, tym bardziej omijany, ignorowany, wysmiewany. wrzucilem zapytanie cgpt, sadzilem, ze cos zaskoczy, jakas refleksja gdzies sie poajwi. byla. przez 10-15 min. potem wybilo szambo. i tak . wiem co to jest hejt. podejrzewam, ze lepiej niz wiekszosc tutaj. przerobilem go z innymi w kazdej mozliwej chyba formie i wieku. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tylko rozważ jedno. Głupia przycinka bez nazwisk, a chłop robi dramę jakbyś mu matkę zabił, „bo sobie nie życzy”. Clue problemu to fakt, że jak ma okazję, to sam komuś przytnie, a teraz zgrywa ofiarę. Tylko o to mi chodzi. Dla mnie też eot, a chłop do ignora.

btw

Fejsbuk też mnie prześladuje :E 

image.thumb.png.faa9c821359a1da8b5a7e61ec7117d4c.png

Edytowane przez dannykay
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
34 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

@Gretogólnie tak, ale był na koniec jakiś gwóźdź do trumny :E Później na fb mi napisał, że i tak długo zwlekaliśmy, bo specjalnie trolował i sprawdzał kiedy moderacja zareaguje :E 

Mam nadzieję, że chociaż jego kuchnia za 154 tys zł (uwzględniając inflację :E  ) była prawdziwa... :D

• Haha 3