Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Nie trafia do mnie ta argumentacja @Klakier1984 (w drugą stronę najwyraźniej też, więc mamy remis ) Trochę to nagnę dla przerysowania - nie szkodzi, bo wszyscy to teraz wprowadzają nogi to społeczność internetowa ma już owinięte wokół własnego karku i tu Ci przyznam rację, ale to właśnie tym się powinny zająć szmaty zwane politykami, a nie pogarszać jeszcze sytuację. A "no może to jest trochę złe, ale to dla dobra waszych dzieci" to już chyba hitelrowska propaganda wiedziała, że to wytrych, którym otworzysz każde drzwi do choćby nie wiem jak posranych pomysłów. -
Przez Kadajo · Opublikowano
No tak ale przy VRR odświeżanie masz zmienne wiec nie da się tego zniwelować nawet sprzętową kalibracja. -
Przez lokiju · Opublikowano
Ja bym zaczął od dwóch. -
Przez Kyle · Opublikowano
Da się to skalibrować sprzętową kalibracją (jeśli masz LG to prawdopodobnie masz taką możliwość - sprawdzić wystarczy w specyfikacji monitora, czy jest sprzętowa kalibracja). Wówczas ustawiasz odświeżanie na docelowe i przy pomocy LG Calibration Studio + kolorymetr np. X-Rite i1 Display Pro jesteś w stanie "zbudować" krzywą gamma od podstaw. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
wy chyba nie sledzicie forum, tylko nawalacie polityką.. reakcje w innych dialach zostaly przywrocone bo to czesc interakcji i w tym nie ma nic zlego jak np ktos podlinkuje bardzo fajną piosenke i inni ją polubią. wszelkie reakcje w offtopie Dyskusje na tematy różne zostaly wylaczane bo tam zwierzeta uzytkownicy nabijaja sobie do rankingow etc - a to zbedne i polityka to tylko dodatek wiec po co podliczac to do rankingow?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi