leven 698 Opublikowano Niedziela o 18:32 Opublikowano Niedziela o 18:32 Jasne * P-core i OFF reszta. Ponoć parę nowych proców maja mieć 3Dv cashe
Pentium D 1 465 Opublikowano Niedziela o 18:44 Opublikowano Niedziela o 18:44 Taki ultra 9 to pewnie na luzie 90k wykręci w cinebenchu r23.
Krzysiak 2 125 Opublikowano Niedziela o 18:48 Opublikowano Niedziela o 18:48 (edytowane) 2 godziny temu, leven napisał(a): Czytałem i jestem zdegustowany Wszystkie twe marzenia legły w gruzach...245k i szybki ram, później barlett... no żyćko Teraz nova nadzieją...choć tu sam kibicuję, bo nie ma nic lepszego niż wyrównana walka 1 godzinę temu, JacekRTX napisał(a): Też mnie w sumie Bartlett już nie interesuje, jestem ciekaw co pokaże Nova Lake Żeby to było tylko 14 lub 16P z SMT bez całej reszty niepotrzebnego balastu to byłoby to coś dla mnie Edytowane Niedziela o 18:53 przez Krzysiak
leven 698 Opublikowano Niedziela o 18:55 Opublikowano Niedziela o 18:55 (edytowane) No widzisz, miałem nadzieję i postanowienie, że się coś poprawi, a tutaj mnie wywaliło od Intela !! Trudna sprawa. Gdyby nie to, że 14600k jest całkiem sprytny, to bym pitał od Intela. Co ja gadam... na czerwoną stronę mocy !! ??? Edytowane Niedziela o 18:55 przez leven
sideband 2 140 Opublikowano Niedziela o 19:11 Opublikowano Niedziela o 19:11 @Krzysiak Konkurencja nie tylko robi dobrze na ceny, ale przyspiesza również rozwój.
JacekRTX 284 Opublikowano Niedziela o 19:12 Opublikowano Niedziela o 19:12 Na 14600k można spokojnie jeszcze posiedzieć 1
Krzysiak 2 125 Opublikowano Niedziela o 19:16 Opublikowano Niedziela o 19:16 3 minuty temu, sideband napisał(a): @Krzysiak Konkurencja nie tylko robi dobrze na ceny, ale przyspiesza również rozwój. To akurat nie każdemu się podoba Niektórzy wolą kupić raz CPU który przez 4 lata będzie "top" w grach
SebastianFM 394 Opublikowano wczoraj o 06:43 Opublikowano wczoraj o 06:43 12 godzin temu, leven napisał(a): Gram często - gęsto w ryby Jak mam procesor w pełni uruchomiony (P-core + E-core) to gra mi się wysypuje do pulpitu. Za Chiny Ludowe nie mogłem dojść do problemu Inne gry działają jak należy, a FishingPlanet nie No i w końcu próby w biosie płyty. E-core OFF i gra lata jak ta lala, dla tego tak ostatnio naciskałem na wyłączenie E-core Jasne, stara śpiewka, według mnie bez sensu to obwinianie rdzeni E za to, że ty coś pokombinowałeś z ustawieniami. Na tej samej zasadzie jeden taki pisał ostatnio, że to TestMem5 jest zły a później okazało się, że miał za niskie napięcie pamięci RAM. Mógłbym argumentować, że ja nie mam żadnych najmniejszych problemów z rdzeniami E, tylko że przecież większość graczy korzysta z domyślnych ustawień i w ogóle nie ma informacji o tym, żeby ktoś miał problemy z rdzeniami E. 1
Pentium D 1 465 Opublikowano wczoraj o 12:36 Opublikowano wczoraj o 12:36 5 godzin temu, SebastianFM napisał(a): jeden taki pisał ostatnio, że to TestMem5 jest zły a później okazało się, że miał za niskie napięcie pamięci RAM. A co Ty taki strachliwy nick wymienić? Pomyliłem się, błędne info wyjąłem z tego co miałem i tyle. Teraz jak ktoś będzie pisał, że mu na 15 w Extreme się sypie to od razu można podać rozwiązanie czyli dowoltuj wszystkie rzeczy od ramu.
SebastianFM 394 Opublikowano wczoraj o 12:51 Opublikowano wczoraj o 12:51 @Pentium D, zlitowałem się nad tobą a widzę, że ty jednak chcesz być "sławny". 😁
Grolshek 804 Opublikowano wczoraj o 12:53 Opublikowano wczoraj o 12:53 1 minutę temu, SebastianFM napisał(a): @Pentium D, zlitowałem się nad tobą a widzę, że ty jednak chcesz być "sławny". 😁 2
SebastianFM 394 Opublikowano wczoraj o 12:57 Opublikowano wczoraj o 12:57 @Grolshek, masz rację, ranga zobowiązuje. 😂
Pentium D 1 465 Opublikowano wczoraj o 13:04 Opublikowano wczoraj o 13:04 11 minut temu, SebastianFM napisał(a): zlitowałem się Skoro tak do tego podchodzisz. Jakby ktoś chciał dołączyć do elity to 14900K za 1390 zł lub 1345 zł 1
SebastianFM 394 Opublikowano wczoraj o 13:26 Opublikowano wczoraj o 13:26 @Pentium D, co ty polecasz? W życiu bym nie kupił takiego proca w takim stanie. Wygląda, jakby coś po nim przejechało. Ktoś chyba szpachlą nakładał pastę albo zeskrobywał nożem. 😁
bourne2008 1 452 Opublikowano wczoraj o 13:36 Opublikowano wczoraj o 13:36 A jak to świadczy o Morele żeby sprzedawać coś w takim stanie? 1 1
Pentium D 1 465 Opublikowano wczoraj o 13:44 Opublikowano wczoraj o 13:44 Wielkie halo bo ktoś palcami umazanymi w paście złapał od spodu
sideband 2 140 Opublikowano wczoraj o 13:47 Opublikowano wczoraj o 13:47 Nawet ten co robił zdjęcie to zgubił mózg żeby nie pomyśleć żeby to wyczyścić do zdjęcia 4
Pentium D 1 465 Opublikowano wczoraj o 13:50 Opublikowano wczoraj o 13:50 2 minuty temu, sideband napisał(a): Nawet ten co robił zdjęcie to zgubił mózg żeby nie pomyśleć żeby to wyczyścić do zdjęcia Widzocznie ma płacone za robienie zdjęć a nie czyszczenie 1
Kyle 326 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Trzeba być niezłą fleją, żeby w takim stanie CPU oddawać. 1
Pentium D 1 465 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Właśnie trafiłem na filmik o 4790K w 2026 roku i tak mnie naszło aby sprawdzić jaki wynik uzyskają same rdzenie E w Cinebenchu R23. W singlu na 4,2 Ghz to mniej więcej tyle ile 4790K na 5 GHz https://www.youtube.com/watch?v=j1defvXwIV4 16 rdzeni E wciąga około 90-92W Edytowane 10 godzin temu przez Pentium D
Rekomendowane odpowiedzi