Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 1.05.2025 o 11:10, tomcug napisał(a):

@Jacek Winkler musiałby się wypowiedzieć na ten temat. Ale chyba tak "ma być" po zmianach, jakie nakazał wprowadzić.

No mamy potwierdzenie dzisiaj po miesiącu. Już pomijam brak odpowiedzi z jego strony, pomimo iż parę razy widziałem go na forum. Osobiście dodam, że teraz w ogóle nawet nie zaglądam z ciekawości do tych zestawów. Po prostu jak widzę taką ścianę spamu, to jestem przytłoczony i mówię stanowcze "nie". Chciałbym powiedzieć coś więcej w tym temacie, ale sądzę, że mogłoby to być zbyt niewygodne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Error! :hihot:

Jak się odpisuje na jakiś post z wcześniejszej strony tematu to przy dodawaniu odpowiedzi nie przekierowuje na następną stronę. Dla przykładu np.: tutaj wchodzę na stronę nr 23; przy jakimś poście daję Cytuj; wpisuję treść i klikam Dodaj odpowiedź. W tym momencie nie dzieje się nic. Powinno przekierować do ostatniej strony, w tym przypadku byłaby to nr 24, do ostatniego, czyli mojego postu. A tak człowiek klika, klika... W końcu sam przechodzę do ostatniej strony i magia! Mój post jest, ale w jego treść jest tyle razy powielona, ile razy próbowałem "dodać odpowiedź". Po prostu nie przekierowuje na koniec tematu, jeżeli cytujemy post z jakiejś wcześniejszej strony.

Opublikowano

@Pawelek6 Normalny cytat czy multi-cytat? Przed chwilą sprawdziłem i działa jak powinno, choć miałem jeden raz taką właśnie sytuację, jak opisujesz. Jeżeli w Twoim wypadku też dzieje się to tylko incydentalnie, to nie wiem, czy coś jesteśmy z tym w stanie zrobić, że bardzo rzadko się skrypt nie zaczytuje jak powinien.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 14.06.2025 o 20:38, tomcug napisał(a):

@Pawelek6 Normalny cytat czy multi-cytat? Przed chwilą sprawdziłem i działa jak powinno, choć miałem jeden raz taką właśnie sytuację, jak opisujesz. Jeżeli w Twoim wypadku też dzieje się to tylko incydentalnie, to nie wiem, czy coś jesteśmy z tym w stanie zrobić, że bardzo rzadko się skrypt nie zaczytuje jak powinien.

Mi ostatnio kilka razy się tak trafiło ale ciężko zrobić z tego jakąś statystykę.
Cytowanie przez zaznaczenie tekstu. Być może z kilku stron: coś napisane, przejście na inną, otwarcie edycji/przywołanie zapisanej, nieopublikowanej wypowiedzi, dodanie kolejnych.

W sumie w ramach testu, przeszedłem teraz z ostatniej strony na inną.
Edit: zadziałało ok.

Edytowane przez Bono_UG
Opublikowano (edytowane)

@crush że hę? Przeglądanie forum z własnego domu na Podkarpaciu, to emigracja?

Już pomijam w ogóle jak to brzmi co piszesz...

@Pan Mateoo tak, bo korzystam. Wolę program pocztowy gdzie mam wszystkie poczty w jednym miejscu, a jeżeli logować się przez przeglądarkę wszędzie. Poza tym, to nie jest ten Outlook nowy dodawany w pakiecie do Windowsa z reklamami, a prawilny z Office 2016 dla użytkowników domowych i małych firm.

Edytowane przez Pawelek6
Opublikowano
Teraz, Pawelek6 napisał(a):

że hę? Przeglądanie forum z własnego domu na Podkarpaciu, to emigracja?

Dlaczego łączysz się z Cloudflarem w Amsterdamie, a nie w WARSZAWIE???

Widzę Twoje machinacje folksdojczu. 🧐

• Haha 1
Opublikowano

Pfff... człowieku. Nie znam się na kwestiach internetowych nawet. Komputer podpięty do routera ze światłowodem i na tym kończy się ma wiedza. Nie mam zielonego pojęcia co to jest i co się stało. Po prostu jak kliknąłem na dział gry aby wejść, to otrzymałem taką stronę.