Migracja PCLab na ITH - Sugestie zmian na forum
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
"Miales kilka postow wczesniej artykul jak testowac OC" Być może dlatego, że nie ma wątku jak testować pamieć DDR5. Jest tylko OC pamieci itp. Jakby był watek to też inaczej bo tam by można ogolnie polecić dobre programy. Generalnie Kharu jest dobry podaje bledy na biezaco odrazu do skoroszytu itp. ycruncher z zaznaczonymi opcjami innymi dla CPU innymi dla pamieci, innymi dla kontrolera to tez nie jest tak ze jakiekolwiek opcje sie zaznacza. Kazdy test tam jest na co innego. TM5 to jest głównie na poprawnosc timingów. Warto go zrobic ok 2.5h. Ja kiedyś pamietam przemielilem różne opcje pojedynczo, razem z VT3 i v4 n63 itp, wszystko pieknie cacy, a w TM5 był blad co 20min. Ten nowy 0.13.1 jest nieco trudniejszy od poprzednikow wiec najlepiej uzywac nowszej wersji. Absolut lub Extreme1 lub ewentualnie PCBdestroyer. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
A-life jak Alpha-life. Mimo, ze gra chodzi przyzwoicie na 4090 odpuscilem sobie. Sprzedali banke kopii to niech teraz zakasaja rekawy i bez łachy naprawiaja gre, a jest co naprawiac. -
Przez Zachy · Opublikowano
Najgorsze jest to ze nm im sie koncza... Ciekawe co bedzie dalej - sciana? -
Przez Zachy · Opublikowano
Miales kilka postow wczesniej artykul jak testowac OC, to go nawet nie przeczytales tu, albo w wątku o zen5 Takze ludzie chca Ci pomoc, a Ty tylko na gotowe czekasz @maxmaster027 Ok myslalem ze to do mnie -
Przez azgan · Opublikowano
Na STEAM i gierca jest dobra aczkolwiek pod pewnymi względami mam wrażenie że wypada gorzej od swoich poprzedników. Ten cały system A-Life 2.0 jest jednym wielkim rozczarowaniem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi