JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 7 godzin temu, bbandi napisał(a): Ooo nie wiedziałem że można na ptaszniku latać, spoko - mam zamiar kupić tego Horizona ale trzyma cenę na razie. 127 pln https://gg.deals/game/horizon-forbidden-west/
Zas 289 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) Cholera, te nakrycia głowy w HFW naprawdę robią robotę, można grać bez moda na ładniejszą Alloy (do dwójki chyba wciąż się taki nie pojawił?) Serio, mało która postać z gry jest dla mnie równie odpychająca. Edytowane 31 Marca przez Zas
Ryszawy 403 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Modów do HFW jak napłakał, ale stroje robią robotę, można sobie wybrać, który ma się wyświetlać na postaci, można je też "kolorować". Jak kto bardziej hardcorowy, to twarz też można pod tapetą skryć, a tych tapet sporo. Oczywiście jest też słynna "tęcza" jako dumny makijaż Dla równowagi jest też "Kratos", ale za nim to trzeba pobiegać po planszy. Edytowane 1 Kwietnia przez Ryszawy 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Edytowane 1 Kwietnia przez Element Wojny 1 1
PaVLo 920 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Horizon Forbidden West, świetna gra Edytowane 2 Kwietnia przez PaVLo 8
Element Wojny 4 776 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia przez Element Wojny 2
Pavel87 703 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Aż się Aloy piegi zarumieniły po tym wszystkim 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Wywal nr 3, bo IMO nie przystoi do wątku
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 3 minuty temu, Pavel87 napisał(a): @JeRRyF3Dw sensie, że słabe? Bez urazy. Kocham tę grę. Mogę prosić inny zestaw pytań?
Rekomendowane odpowiedzi