JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Żaden screen nie odda fenomenu i klimaciku tej gierki, niestety... 1
wallec 800 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) No to zaczynamy, ze stylem! Edytowane 16 Kwietnia przez wallec 3
Ryszawy 401 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Nova + reshade? Tylko Nova, nie widzę na razie miejsca na ReShade, wszystko mi się pdoba (w HDR). 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Edytowane 16 Kwietnia przez JeRRyF3D 6
Zas 287 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Jak dodać tutaj wiele zdjęć jednocześnie? Edytowane 17 Kwietnia przez Zas
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Jeszcze prościej windowsowe drag & drop. Łapiesz za pióra i przeciągasz na okno z odpowiedzią.
Zas 287 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Czyli nie korzystacie z "wstaw grafikę z URL"? OK Bo tam pojawia się okienko do pisania adresu, ale wpisanie kilku nie działa, przynajmniej ze średnikami lub spacjami... No to rzucam kilka obrazków z demka METAL EDEN 3
Kakarotto 727 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia @ZasNajzwyklejsze kopiuj wklej i nic się dziwnego nie pojawia. Potem dodaj odpowiedź i lajki lecą.
PaVLo 917 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Kolejna porcja z Horizon: Forbidden West 11
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia @PaVLo 3 razy przechodzilem. Jedna z lepiej spolszczonych gierek ever. Az dziwne ze to umknelo 1
PaVLo 917 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Zgadza się, ale bywa tak, że jeden(a) aktor(ka) podkłada głos pod kilka postaci, zmieniając nieco ton, ale poznać się da. Jednak całokształt wypada bardzo dobrze W grze mam prawie 160h, bo chcę odkryć wszystkie zadania, a też dużo czasu zajmuje pozyskanie surowców do ulepszeń. Przede mną jeszcze rozszerzenie Burning Shores Edytowane 19 Kwietnia przez PaVLo
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia @PaVLo BS wyglada ladniej od podstawki. Na 4090 bedzie miazga 1
Kakarotto 727 Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Indiana Jones i Wielki Krąg. Edytowane 27 Kwietnia przez Kakarotto 4
Lypton 953 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Wywalam, bo kompresja Steama zabiła jakość. Tak, nie zaznaczyłem "zapisuj zewnętrzną kopię". Edytowane 27 Kwietnia przez Lypton
Rekomendowane odpowiedzi