Kakarotto Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października Jako, że sytuacja jest jaka jest, pozwolę sobie kontynuować ten wątek na kolejnym forum. _________________________________ Ghost of Tsushima Director's Cut. 9 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zas Opublikowano Środa o 21:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 21:33 Właśnie sprawdzałem, czy ktoś przeniósł. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano Środa o 22:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 22:44 9 godzin temu, Kakarotto napisał: Jako, że sytuacja jest jaka jest, pozwolę sobie kontynuować ten wątek na kolejnym forum. Masz moje błogosławieństwo, zapomniałem o nim 😁 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano Środa o 23:32 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 23:32 (edytowane) 48 minut temu, azgan napisał: Masz moje błogosławieństwo, zapomniałem o nim 😁 Jeden z moich ulubionych tematów musiał tu ze mną przyjść, a że nie było, to powstał. A jak już go przyklepałeś, to może trwać, oby dłużej niż poprzedni. Edytowane Środa o 23:33 przez Kakarotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbandi Opublikowano Czwartek o 06:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:16 (edytowane) Detroit Become Human Edytowane Czwartek o 06:56 przez bbandi 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaVLo Opublikowano Czwartek o 22:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:05 (edytowane) Starfield Edytowane Czwartek o 22:07 przez PaVLo 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Czwartek o 23:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 23:25 (edytowane) Horizon Zero Down REMASTER PC Edytowane Czwartek o 23:35 przez JeRRyF3D 8 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadajo Opublikowano Sobota o 19:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:40 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Sobota o 19:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:42 PETARDA! Nie wyobrażam sobie, jak to wygląda w ruchu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadajo Opublikowano Sobota o 20:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:31 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaViV Opublikowano Sobota o 21:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:08 Days Gone 7 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ITH Opublikowano Niedziela o 13:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:51 DA:V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTM Opublikowano Niedziela o 19:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:52 Po co przypinać tyle tematów? Niedługo na pierwszej stronie będą widoczne tylko same przypięte, żeby to były jeszcze jakieś ważne/ciekawe rzeczy, ale to jest samo piedololo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras2574 Opublikowano Niedziela o 20:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:11 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras2574 Opublikowano wczoraj o 09:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:44 (edytowane) Silent Hill 2 Remake Edytowane wczoraj o 09:45 przez maras2574 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano wczoraj o 11:13 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:13 15 godzin temu, GTM napisał(a): Po co przypinać tyle tematów? Niedługo na pierwszej stronie będą widoczne tylko same przypięte, żeby to były jeszcze jakieś ważne/ciekawe rzeczy, ale to jest samo piedololo. Temat jest przypięty? Kto go przypiął i dlaczego? Nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbandi Opublikowano wczoraj o 14:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:58 Dobrze że jest przypięty - mnie nie piecze z tego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GS01 Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) No gitara, najważniejszy wątek na forum jest Właśnie wszedłem sprawdzić czy ktoś założył . Moje screeny się nie zmarnują. Edytowane 19 godzin temu przez GS01 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras2574 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu GoW Ragnarok 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi