Phoenix. 7 022 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia jak robiles foty ?? bardzo ladne foty w sdr??
Kanzu 467 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia @Phoenix. przez steam w HDR tylko on jest skopany, bo obraz jest cały czas wyblakły i nie idzie tego dobrze ustawić. Trzeba użyć shadera "hdr black floor fix", który naprawia czernie i kontrast przy okazji 1
Kanzu 467 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia (edytowane) Jak naprawienie miernego HDR, który nie działa dobrze i poprawienie punktu czerni jest oszukiwaniem to co kto lubi Ten shader poza pozbyciem się tej wyblakłej "mgły" z obrazu nic innego nie robi a na oledzie to kłuje w oczy. Używam go w grach, gdzie HDR daje dupy i w żaden sposób nie idzie go poprawnie ustawić. Nic innego tu nie było użyte Edytowane 18 Kwietnia przez Kanzu 1
bbandi 602 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Modern Warfare 2019 Edytowane 19 Kwietnia przez bbandi 7
Kanzu 467 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Ładnie też gniecie kartę i ciągle siorba po 600W na stock przy wymaksowanych ustawieniach z RT
Ryszawy 757 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) Crimson Desert Edytowane 21 Kwietnia przez Ryszawy 5
PaVLo 1 290 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia @Ryszawy Wyglądają jak zrzuty z trybu foto, wiesz gdzie są zapisywane?, bo szukam i nie mogę znaleźć Kilka moich z Crimson Desert (zrzuty z MSI AF) 10
Ryszawy 757 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) 14 godzin temu, PaVLo napisał(a): @Ryszawy Wyglądają jak zrzuty z trybu foto, wiesz gdzie są zapisywane?, bo szukam i nie mogę znaleźć Kilka moich z Crimson Desert (zrzuty z MSI AF) Więc tak, a i owszem są to screeny z trybu foto (który notabene jest raczej kiepski w CD) ale w związku z tym, że używam RenoDX w tej grze, to screeny robię z pomocą ReShade więc wlatują do katalogu, który sam wybrałem. Ale z tego co pamiętam, to screeny z trybu photo w Horizon Forbiden West, CP2077 i Oblivion Remastered lądują na C w katalogu Steam, userdata, twoje ID, 760, remote i katalog z ID aplikacji. Takie to jest proste i intuicyjne w przypadku PCMR Chodzą plotki, że w przypadku CD jest podobnie, ID aplikacji to podobno 3321460 Edytowane 28 Kwietnia przez Ryszawy 1
JeanPepin 489 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 20 godzin temu, PaVLo napisał(a): @Ryszawy Wyglądają jak zrzuty z trybu foto, wiesz gdzie są zapisywane?, bo szukam i nie mogę znaleźć Kilka moich z Crimson Desert (zrzuty z MSI AF) U mnie lądują folderze Zrzuty ekranu w Obrazach z Moich Dokumentów. Zresztą jak robisz screena w trybie foto to pokazuje sie na chwile sciezka gdzie jest zapis
PaVLo 1 290 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) 19 godzin temu, Ryszawy napisał(a): Ale z tego co pamiętam, to screeny z trybu photo w Horizon Forbiden West, CP2077 i Oblivion Remastered lądują na C w katalogu Steam, userdata, twoje ID, 760, remote i katalog z ID aplikacji. Takie to jest proste i intuicyjne w przypadku PCMR Chodzą plotki, że w przypadku CD jest podobnie, ID aplikacji to podobno 3321460 Faktycznie, w tym folderze mam wszelkie zrzuty z trybu Foto ,ale niestety brak tutaj z Crimson 13 godzin temu, JeanPepin napisał(a): U mnie lądują folderze Zrzuty ekranu w Obrazach z Moich Dokumentów. Zresztą jak robisz screena w trybie foto to pokazuje sie na chwile sciezka gdzie jest zapis Tylko część gier ma tam folder, ale akurat Crimson tam nie wrzuca. Cóż, zdjęcie robione przez AFB, też nie wyglądają najgorzej. Poniżej kilka nowych z Crimson Desert Ta gra ma tyle ciekawych miejscówek, że jeszcze przez kilka miesięcy będę starał się co ciekawsze wrzucać Edytowane 29 Kwietnia przez PaVLo 1
JeanPepin 489 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Fajna to gierka była..taniec dwóch tych balerin rewelka misja, a jak grałeś to niektórzy nazywali cię ruska onucą
maras2574 1 223 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Edytowane 8 Maja przez maras2574 6
Stona 33 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Z cyklu stary dziad krzyczy na chmury. Jak wrzucacie screeny, to o wiele fajniej się je ogląda, kiedy pomiędzy każdym jest ta jedna wolna linijka. Tak taśmowo wrzucane ciężko (przynajmniej mi) się ogląda i szczerze mówiąc, trochę odrzucają. Randomowy screen, żeby nie było za dużo offtopu. 3 1
maras2574 1 223 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @Stona j.w. ? Też mi się wydaję że tak jest lepiej
Kanzu 467 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja W dniu 8.05.2026 o 12:47, Stona napisał(a): Jak wrzucacie screeny, to o wiele fajniej się je ogląda, kiedy pomiędzy każdym jest ta jedna wolna linijka. Tak taśmowo wrzucane ciężko (przynajmniej mi) się ogląda i szczerze mówiąc, trochę odrzucają. Nie używasz pełnego ekranu do przeglądania screenów w normalnej jakości? Zdjęcia wrzucone bezpośrednio na forum są kompresowane i źle wyglądają na miniaturach. Przeglądając w takiej formie najlepiej dodawać przez hosting, ale kiedyś pewnie wyparują razem z linkami. Nie można ich też wtedy na całym ekranie ciągiem oglądać tylko trzeba każde oddzielnie otwierać Mogę wam robić przerwy, ale nie chce spamować jedną grą i wrzucam kilkadziesiąt zdjęć w jeden post a wtedy strona się wydłuża. Atomic Heart DLC 5
Zas 462 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) Ależ to by była świetna gra, gdyby nie ten totalnie ch...owy gameplay Taki potencjał zmarnować... ale to w sumie standard w kacapskich grach. Mimo wszystko strasznie szkoda tego art-stylu, pomysłów itp... Edytowane 9 Maja przez Zas
Kanzu 467 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja @Zas kiedyś samą podstawkę skończyłem a teraz obleciałem wszystko jak kolejne DLC wyszło i ta gęś jest doje*ana. Na początku nie ogarnąłem kto mnie wyzywa
oldfashioned 867 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Calkiem klawo to wyglada. Exp33 Cos dla fanow Pottera Edytowane 14 Maja przez oldfashioned 2
Rekomendowane odpowiedzi