Niesamowita oprawa graficzna i artystyczna czyli screeny z najpiękniejszych gier.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RemiKo · Opublikowano
Też od razu pomyślałem o tym, że w przypadku tego Gigabyte'a P35-DS3 to zwarcie najprędzej będzie na sekcji zasilania procka Ja tak swego czasu spaliłem jednego Modecom'a FEEL III, który nie wytrzymał kilkukrotnej próby uruchomienia zwartej płyty i pięknie mi wybuchnął pod stołem Teraz wiem, że nie ma jak przemierzyć niepewne płyty zanim podłączymy je do zasilacza -
Przez Pan Ciastovy · Opublikowano
Te stopki nie mają w ogóle żadnego połączenia, one tylko są po to aby przy w lucie pozycjonowały pozycję banku pamięci z punktami lutowniczymi, jak w zasilaczu działa zabezpieczenie przeciw zwarciowe, po robiłbym pomiary głownie linia 12V od zasilania procesora najpierw -
Przez RemiKo · Opublikowano
Bawiąc się nieco dłużej na LGA775 człowiek aż zapomniał jaką "rakietą" jest Sandy Bridge w tych samych zastosowaniach Do OC procka potrzebujesz mieć aktywny Internal PLL Overvoltage, w przeciwnym wypadku właśnie jest ściana na ~4.6GHz Faktycznie fajne okazały się te GEIL'e na DDR3 Idealnie współgrają na tej platformie -
Przez larry.bigl · Opublikowano
No Pazury sie odpaliły. Czarek stracił w moich oczach. Żenada Ci wszyscy rodzice zastawiający sie dzieckiem..dramat. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Zasklepienie w "swojej prawdzie" i brak obiektywizmu. To, że coś mi się nie podoba, albo nie jest moją bajką, moją formą, nie lubię, wolę inne... nie czyni innego BEZSENSOWNYM. Jesteśmy dinozaurami. 11K wszystkich userów na forum w piku! 9K zarejestrowanych? Kilku / kilkunastu w tym wątku o grze. Typ swoimi bezsensownymi pierdami wystukał 7K w 6h. Kto dotarł z przekazem do większej ilości odbiorców? Ja, Ty, my, reszta ITH? Tu w wątku na forum, czy on na YT? Kto robi coś bardziej bezsensownego. On tam, czy my tu? @Vulc. Nie zamierzam z Tobą bić się na pięści. Nie ma o co (tym bardziej o jakiegoś typa z YT). Po prostu nieprecyzyjnie nazywasz myśli. Nazwij to wszystko, co wyżej wymieniłeś bezwartościowym, głupim, "populistycznym" (OK), nieodpowiającym Twoim potrzebom, ale nie... bezsensownym. Jego bezsensowne działanie ma większy sens, niż nasze (pozornie) tu sensowne. EOT. Spokojnego wieczoru.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi