azgan 378 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Nareszcie jakaś dobra gra od Microsoftu która nie jest kolejnym Call of Duty 🤭😉 1
lamparcicho 259 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada A wiecie, że jakby grę robili Polacy to tytuł byłby trochę inny: Indiana Dżons i Wielki Bąk 3
Tomek1623 67 Opublikowano 8 Listopada Autor Opublikowano 8 Listopada Super! Swoją drogą wspominali gdzieś na ile godziny zabawy można liczyć?
Vulc 294 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Nie, chyba jeszcze się nie chwalili. Można założyć, że będzie to przedział 10-15.
DżonyBi 212 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Coś czuje, że paździerz będzie. Obym się mylił. 1
Tankietka 15 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Raczej nie, mam info z pierwszej ręki od gościa który już grał i niby jest dobrze. Też byłem sceptycznie nastawiony przez ten brak gameplayów. Edytowane 8 Listopada przez Tankietka
reddy 28 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Wiele nie oczekuję, starczy żeby to była przyjemna przygodówka na jeden raz
Kelam 698 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Jeśli dobrze oddadzą klimat Indiego na przekroju całej gierki, to nawet w przypadku powtarzalnego gameplayu fani będą to ogrywać po x razy .
Zas 31 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Mnie kompletnie nie przekonują mechaniki. Co prawda trudno się z jednej strony spodziewać po grze o Indiem rasowego FPS-a... ale z pierwszymi dwoma TR nowej trylogii jakoś się to udało, tylko ostania część popsuli Tutaj nie widzę nic dla siebie - duuużo karykaturalnej - jak zwykle w grach - walki melee TPP, przerywniki filmowe - może poza tym z ośnieżonych gór - też średnio porywające... Możliwe, że gra znajdzie grono fanów i nie okaże się flopem, ale mnie nigdy nie kręciły podobne eksperymenty. Edytowane 10 Listopada przez Zas 1
Kelam 698 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Ta gierka bardziej będzie nakierowania do czerpania czy wręcz sztachania się klimatem Indiany Jones'a . W promce na pewno będę brał bez względu jak marna będzie mechanika. Ale to nostalgia tak działa i sympatia do tej postaci i filmów. 1
Jaycob 238 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Nie. Będzie słaba mechanika to nie kupię/nie zagram nawet w GP. Z podobnych powodów zrezygnowałem z SWO, mimo, że uniwersum SW bardzo lubię.
miro 79 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 9 minut temu, Kelam napisał(a): W promce na pewno będę brał bez względu jak marna będzie mechanika. Ale to nostalgia tak działa i sympatia do tej postaci i filmów moje słowa 1
azgan 378 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada W dniu 9.11.2024 o 08:02, Tomek1623 napisał(a): Poniedziałek 16:00 To już dzisiaj 🚂 1
MrKetiw 19 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Jakoś mi nie leży ten widok, jak przygodówka to tylko za plecami
ODIN85 373 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Musieli dać inny żeby nie było zbyt podobne do Uncharted
Tomek1623 67 Opublikowano 11 Listopada Autor Opublikowano 11 Listopada Deep dive trwa podobno 10-15 minut. 1
dawidoxx 98 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Jakoś mi nie pasuje te ciągle przeskakiwanie z FPP do TPP.. Już bym wolał cała grę z widokiem trzeciej osoby 1
Zas 31 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Mmm, lekko drewniana przygodówka z elementami walki oraz mocno wyczuwalnym posmakiem lat 2008-2012? Jestem raczej na nie Do tego gdzieś im chyba wcięło nowoczesną oprawę graficzną, ale może chociaż nie popsuli optymalizacji? 1
Rekomendowane odpowiedzi