Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A nie odnieśnie sukcesu, patrząc na ilość chętnych na Steamie.

Niestety, ale India to martwe IP.

No, ale to akie moje przepuszczenia. Trzeba czekać na oficjalne wyniki sprzedażowe.;)

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano
6 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

To jakiś news? "perfidny sposób"? Rynek konkurencyjny, koszenie konkurencji, itd. - znane terminy?
Stare odkąd ludzie zaczęli się kamieniami wymieniać. No chyba, że uważasz, że nv powinna wolnić, dac odsapnąc AMD, rękę podać (i frytki).
Poza tym, o ile kumam, to nie nv robi gry.

Sorry, ale kompletnie nie kumam Twojego rozumowania.

No i słusznie. Bo to dopiero pierwszy czy drugi tytuł only RT, więc nie ma co robić scen.
Ale też, moim zdaniem, będzie to teraz coraz częściej spotykane.

NV nie robi gier, ale pewnie płaci producentom, aby wprowadzali na "siłę" RT aby przeciągnąć na zieloną stronę mocy, Ja wiem jak wygląda walka o rynek, tylko tutaj to są gracze poszkodowani, bo tam gdzie gra może hulać śmiało na ultra w 1440p i zapłacić za kartę 2000 zł, to z wymuszonym RT takie coś to już trzeba ten tysiąc o ile nie więcej dopłacić. 

Opublikowano
46 minut temu, Jaycob napisał(a):

No, ale to akie moje przepuszczenia. Trzeba czekać na oficjalne wyniki sprzedażowe.;)

A szkoda bo gra bardzo dobra dla takich dinozaurów jak ja, gra się w to tak jakbym oglądał stare (dobre) filmy 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
50 minut temu, Jaycob napisał(a):

:E

Screenshot_20241211-220935068 (1).jpg

Opublikowano
3 godziny temu, sideband napisał(a):

RT w grze nie oznacza od razu zabicia wydajności. Do tego będziesz miał sporo ustawień, a więc skalowalność także możesz spać spokojnie, że nagle devsi na PC będą robić gry pod najdroższy sprzęt.

Optymalizacja z RT jest dobra u mnie z DLSS-Q jest ponad 120k/s dobija nawet do 150 za to z PT to szkoda strzępić ryja 

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Myśle, że sprzeda im się to w miarę, bo opinie graczy są dobre o grze i się to rozchodzi po necie, ale bardziej sprzedaż będzie rozłożona w czasie + pass wiadomo.
Ogólnie z tą premierą gdzie masa ludu rzuciła się na farmę w PoE2 to tak średnio wycelowali :E

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

:E

Dawaj statystyki, a nie jakieś pierdy insajderów. Nie przekroczyć nawet 15k w peeku to imo totalny flop.  I proszę nie zwalać na GP, bo wiele gier z premierą w GP były znacznie bardziej popularne od Indiany np. Manor Lords , indyczek zrobiony przez jedną osobę miał 170k. 

Opublikowano

Ten Manor Lords to tak nie do końca przez jedną osobę, bo sporo rzeczy tam dla tego gościa robili inni ludzie.

Ale ogólnie nie rozumiem sukcesy tej gry. Dopiero teraz pograłem w to w Passie i w tej grze w zasadzie w obecnej postaci wczesnego dostępu nic nie ma :E  Ładna oprawa z wierzchu, parę budynków na krzyż i tyle. Kilka h i nie ma co tam robić gameplayowo.

Opublikowano
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jak dla kogo, przykładowo tam gdzie sobie mogę śmiało ustawić ultra 1440p na rx7800 i będę miał 60fps, to z wbudowanym RT jak mi klatki spadną? o 20, 30 czy może 50%? Podaję jako przykład, aby zaraz któryś z tekstami fanbojstwa nie wyskoczył. Zaczyna dochodzić do tego że NV swoimi zagraniami, chce w perfidny sposób uwalić AMD czy jak to inaczej nazwać? Chcesz pograć kup NV :E czy jak to rozumieć?

Osłabiacz mnie typowe pitolenia żeby pitolić. Będzie jak pisałem i NV nie ma nic do tego te czasy już dawno  się skończyły gdzie płacą developerom. Indianie też pograsz z RTGI na 7800XT w 1440p z ~100fps pomimo, że ta karta nie jest mocarzem wydajności. Za chwilę napiszesz, że na 7800XT chciałbyś pograć kolejne 10lat, ale NV popsuła gry i trzeba częściej zmieniać sprzęt. Wydajność na konsolach też popsuła NV bo mają ukrytą magiczną moc.

• Upvote 1