aureumchaos 440 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Gram na padzie... No to bieganie jest jakieś za szybkie? Jakoś tak tymi nogami dziwnie przebiera i pochylony jest... Nie wiem jak to opisać. Czy to może kamera tak dziwna jest? Przy walce też tak jest. Po takim HZD czy FW jakoś tak dziwnie jest. Sprawdzę tego moda na walkę. Mod movement overhaul next gen polepszył sprawę, pobawiłem się jeszcze w edycję prędkości i wreszcie jest Next gen dla mnie w poruszaniu... Miałem iść tylko główny wątek żeby szybciej niż kiedyś i dupa... Juz kowala poboczna robię i wyspę wieży... Ehhh.... Edytowane 29 Grudnia 2024 przez aureumchaos
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia Hehe. Wiem, że kiczowate, ale... jakiś duch jest. I można? Beż świrowania z czarnymi elfami i innymi pierdami. Ktoś podeśle do netflixa? 1 1
kamilos69 316 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 7 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Hehe. Wiem, że kiczowate, ale... jakiś duch jest. Te nieco ponad dwie minuty filmiku ma więcej klimatu niż dwie serie netfilksa
Vulc 2 191 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 godzinę temu, z1k napisał(a): Mój Wiesław 6
tgolik 547 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Widać, że mix SI i gry aktorskiej może dać dobre rezultaty. Np. gdybym był kaskaderem, obawiałbym się o pracę. Edytowane 10 Stycznia przez tgolik
leven 539 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Fajnie sięto ogląda Jak zobaczyłem Tris, to do teraz mam zaćmę Ogląda się fajnie, ale nie pogram przy takich emocjach 1
misieq 35 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 28.12.2024 o 21:54, Pavel87 napisał(a): Wiele negatywnych rzeczy o walce w Wiedźminie 3 można powiedzieć, ale chyba nigdy nie słyszałem, że drewno Co do walki to polecam tego moda, który zmienia co prawda animacje walki samej w sobie, ale samo to już sporo "daje": https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/8153?tab=description Jeśli chodzi o LM to polecam E3 2014 Lighting Mod v3 Czy ten podlinkowany mod daje również system uników widoczny na zwiastunach E3?
leven 539 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Wgraj moda, to zobaczysz. Ja jednak go usunąłem, bo nie umiem się przyzwyczaić do pionowych ciosów od Geralta i miałem już przez to problemy z utrzymaniem życia Ale jak komuś pasuje, to jak najbardziej polecam. A uników nie pamiętam czy robiłem
azgan 1 127 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 13 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Fajnie sięto ogląda 13 godzin temu, tgolik napisał(a): Widać, że mix SI i gry aktorskiej może dać dobre rezultaty. Np. gdybym był kaskaderem, obawiałbym się o pracę. Zobaczcie sobie jeszcze to, stylizowane na stare filmy 1 1
leven 539 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Ale zacnie te potwory wyglądają Geralt podobny do Conana z okładki książki https://ibb.co/QPNhkRM https://ibb.co/6FwbGWt Szani ładnie wyszła na filmiku 1
Gothic 120 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Strach przed ryzykiem ale dziwne, że nikt nie zaryzykuje i nie stworzy dzisiejszy najpopularniejszych marek jak Gwiezdne Wojny, Marvel, DC czy nawet Wiedźmin w takim starym stylu sprzed kilkudziesięciu lat, a obecną technologię wykorzystać tylko do tego aby obraz był czytelny ale wszystko inne to już lata ubiegłego wieku. Gdybyś ktoś zaryzykował i stworzyć dobre takie kino to mogła by przyjść tymczasowa moda na taki styl. Edytowane 11 Stycznia przez Gothic
leven 539 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Tak, można zmienić styl i kto wie, czy nie będzie to strzał w dziesiątkę Takie Borderlandsy maja oprawę komiksową i bardzo dobrze się przyjęły na rynku gier. Oprawa graficzna z filmiku w starszej stylizacji jest piękna. Edytowane 11 Stycznia przez leven
ODIN85 3 502 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia https://www.empik.com/the-witcher-3-skarpetki-do-kostki-z-serii-wiedzmin-rozmiar-39-46-cenega,p1415319273,multimedia-p 1
Kakarotto 730 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 12 godzin temu, ODIN85 napisał(a): https://www.empik.com/the-witcher-3-skarpetki-do-kostki-z-serii-wiedzmin-rozmiar-39-46-cenega,p1415319273,multimedia-p Powinny być onuce. Skarpetki są niezgodne z materiałem źródłowym. 1
Ryszawy 403 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Onuce maj teraz niezdrowy wydźwięk polityczny
samsung70 210 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) a grał ktoś w W3 po japońsku? @Element Wojnyto dla Ciebie Edytowane 25 Stycznia przez samsung70 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, samsung70 napisał(a): @Element Wojnyto dla Ciebie O ja kicham! Głos Geralta to Kazuhiro Yamaji - czyli Makoto Date z serii Yakuza! Ale wypas, mega dobry aktor głosowy. Edytowane 25 Stycznia przez Element Wojny 1
samsung70 210 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): O ja kicham! Głos Geralta to Kazuhiro Yamaji - czyli Makoto Date z serii Yakuza! Ale wypad, mega dobry aktor głosowy. nie ma sprawy
Rekomendowane odpowiedzi