Pavel87 82 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Zakładam temat o jednej z najlepszych gier w dziejach Planuje ktoś ograć ponownie w tym roku? A może ktoś jeszcze nie grał? Ja planuje ponowne ogranie (dokładnie czwarte) jeszcze teraz w listopadzie. Czekam tylko na update HD Reworked Moda od HulkHogan'a i wnikam w ten świat ponownie, tym bardziej, że nowa książka Sapkowskiego też wyjdzie jeszcze przed końcem tego roku a dokładnie w grudniu. Jesień i zima w tym roku będzie sponsorowana przez Wieśka jeśli chodzi o moje granie Myślałem też żeby ograć ponownie z LM z poniższego filmiku. Wygląda to bardzo fajnie moim zdaniem 4
FerreroRoche 14 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Ja już tyle razy przechodziłem Wieśka 3, że straciłem rachubę. Większość dialogów człowiek zna na pamięć. Czekam™ na Wieśka 4. Choć patrząc na to, czym dziś jest CD Projekt RED, możemy już nie ujrzeć tak dobrej gry, jak tej z 2015 roku. Edytowane 30 Października przez FerreroRoche 1
abudabi 20 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jestem lekko zaniepokojony tymi przeciekami, które od czasu do czasu docierają do mediów, ale jakość dodatku do Cyberpunka napawa optymizmem. Mam nadzieję, że wyciągną wnioski i Wiedzmin 4 będzie godnym następcą poprzednika.
caleb59 142 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Zawsze będę uważał, że ta gra to szczytowe możliwości cdp red, cyberpunk 2077 po poprawkach był dobry ale to już nie ten sam poziom dbałości co w wiedźminie. Ogólnie życzyłbym sobie i nam wszystkim aby 4 była takim powiewem świeżości i czymś co przebije 3 część ale znając rynek gier, to w jakim stanie obecnie wydawane są gry i ten cały korporacyjny wyścig śmiem wątpić.
MAKU 19 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Mozecie sie smiac, ale ja dopiero 1 raz przechodze Wieska 3, serio... i musze powiedziec ze gra mi sie epicko, mojej lubej tak sie story spodobalo ze kupila mi trylogie Wiedzmina do przeczytania
wrobel_krk 211 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja nie skończyłem bo mnie gwint wciągnął i zacząłem grać w gwinta jako osobną gierkę. Potem czekałem na tą wersję z RT ale bubel był i teraz nie wiem kiedy się znów wezmę:)
caleb59 142 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Kwestia RT już dawno temu naprawiona, ostatnio testowałem po zakupie RTX 4070 Super i wszystko normalnie śmiga. Profilaktycznie wyłączcie tylko hairworks od Nvidii bo może to powodować bardzo rzadkie crashe gry.
FerreroRoche 14 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 21 minut temu, MAKU napisał: Mozecie sie smiac, ale ja dopiero 1 raz przechodze Wieska 3, serio... Ja przechodziłem pierwszy raz Wiedźmina 3 dopiero w 2020. Potem ogarnąłem Wieśka 1 i 2.
JeanPepin 21 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, MAKU napisał: Mozecie sie smiac, ale ja dopiero 1 raz przechodze Wieska 3, serio... Zazdroszczę 3
wrobel_krk 211 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @caleb59Spoko, muszę znów kiedyś ochoty nabrać. Pewnie od nowa:)
Pavel87 82 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 3 godziny temu, Element Wojny napisał: O, jakaś nowa gra widzę. Tak, w pewnym stopniu rarytas, takich już nie robią 🙂
Kakarotto 74 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 15 godzin temu, MAKU napisał: 1 raz przechodze Wieska 3, serio... 2
Crew 900 83 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października (edytowane) Amator. Ja na dziś mam tyle Edytowane 31 Października przez Crew 900 1
Kakarotto 74 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października 1 minutę temu, Crew 900 napisał: Amator. Ja na dziś mam tyle [Imgur](https://imgur.com/XNhCrjP) Prawoklik, kopiuj obraz i wklejasz w posta.
zireael7 22 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada W dniu 30.10.2024 o 20:39, wrobel_krk napisał(a): Ja nie skończyłem bo mnie gwint wciągnął i zacząłem grać w gwinta jako osobną gierkę. Potem czekałem na tą wersję z RT ale bubel był i teraz nie wiem kiedy się znów wezmę:) Oj gwint mocno wciąga… Ostatnio nawet odkurzyłam karty i pograłam w realu . Ten osobny gwint jako gra online mi się nie spodobał, za bardzo przekombinowany jak dla mnie. Aż nabrałam ochoty na odpalenie Wieśka 3 po paru latach, żeby przejść go po raz 4, ehhh . Chyba z 600-700 godzin mam nakręcone 1
Kelam 703 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Ta - gwit fajny jest. Zwłaszcza jak już ogarnie się kilka taktyk z odpowiednimi kartami.
tgolik 16 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Grałem przez kilka lat w Gwinta online. Gra wg mnie świetna, nie bardzo rozumiałem powszechne narzekanie na nią i stopniowy odpływ graczy. Problemem fundamentalnym był fakt, że CD Projekt, mimo wielu prób, nie potrafił zarabiać na Gwincie - nad grą przez lata pracowało do 100 osób generując olbrzymie koszty stałe. Edytowane 3 Listopada przez tgolik 1
Brolly 30 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) W dniu 30.10.2024 o 20:32, MAKU napisał(a): Mozecie sie smiac, ale ja dopiero 1 raz przechodze Wieska 3, serio... i musze powiedziec ze gra mi sie epicko, mojej lubej tak sie story spodobalo ze kupila mi trylogie Wiedzmina do przeczytania Ja mam plan przejść go w pełni chwały z nowym monitorem i kartą za jakiś czas mimo że mam od dawna na steamie Ale grałem tylko z 2-3h fabuły max tak to się bawiłem modami Edytowane 3 Listopada przez Brolly 1
DeIntegro 35 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Chyba też się skuszę jak wyjdą te nowe mody. Do tego jakiś mod Overhoul + mod na gwinta i można wsiąkać
TmK 25 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ja po chyba 4 razach już chyba nie wsiądę ponownie i czekam na czwórkę. Chociaż jak wczoraj na YT mi mignął jakiś filmik z podkładem muzycznym ze Skellige to spojrzałem kątem oka na pudełko.. 2 3
Pavel87 82 Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada A próbowaliście tego moda https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/5802?tab=description? Ja przy kolejnym przejściu mam zamiar z tym modem spróbować. Podobno sporo zmienia w balansie i mechanikach rozgrywki
skunRace 158 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Tak na marginesie to ubolewam bardzo, że narzędzie moderskie do edycji dźwięku nie działa w wersji Next Gen, bo chciałem ograć po raz kolejny Wiesia tym razem z RT. Jest taki rewelacyjny mod dodający muzykę z W1, W2 do W3, nie podmienia, tylko miesza już z oryginalną muzyką. Rewelacja jak wchodzisz na bagna w Velen i słyszysz muzykę z bagien z W1 itd. Niestety w wersji NG nie działa i nie będzie działać, autor moda się zdenerwował, że to spieprzyli i nie będzie robił nowej wersji Sound Editing Tools, a oficjalne w końcu wydane REDKit od Redów, nie obsługuje modyfikowania dźwięków i dupa. Najlepszy mod do W3 moim zdaniem i nie będzie działał na Next Genie https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/6387?tab=description 2
voltq 171 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Odpaliłem sobie wczoraj na nowym sprzęcie i do komfortowego grania w 4k 60 fps+ na Uber+ z hairworks bez DLSS i FG musze zrezygnować z RT , jak odpalę RT to muszę używać DLSS na jakość i FG
Rekomendowane odpowiedzi