samsung70 364 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja W dniu 31.10.2024 o 16:18, Crew 900 napisał(a): Amator. Ja na dziś mam tyle ile godzin masz obecnie?
oldfashioned 821 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja No to trzeba wrócić do GOATa, żeby się rozruszać przed 3cim DLC. Ma ktoś pod ręką jakąś listę modów 'must-have'? Grałem jedynie w vanille na PS5, z tego co pamiętam.
Marvf 179 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) No i dobra, jeden czy dwa małe twitty od SGF na pewno wyjdą taniej niż występ na imprezie Edytowane 27 Maja przez Marvf
TmK 264 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Albo DLC, albo hiper duper remaster vol2 podstawki. Coś z tych dwóch, inaczej nie robili by takich podchodów i plany finansowe nie byłyby tak optymistyczne jakie niby są.
Pavel87 870 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Stream rocznicowy na 10-lecie Krwi i Wina 28 sierpnia, tyle, że Krew i Wino wyszło 31-ego sierpnia, także kolejna poszlaka, że coś więcej może być Trzeba Wiedźmińskie zmysły uruchomić. Podobno dodatek ma się nazywać "Pieśni Przeszłości"
galakty 5 063 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 17 minut temu, TmK napisał(a): Albo DLC, albo hiper duper remaster vol2 podstawki. Coś z tych dwóch, inaczej nie robili by takich podchodów i plany finansowe nie byłyby tak optymistyczne jakie niby są. Wy sami się nakręcacie i żadne DLC niepotrzebne by mówić o grze
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 24 minuty temu, CrooV napisał(a): A ja to bym chcial FSR 4 dostać jako update Gracze 007: First Light mają takie samo życzenie, mimo że ta gra ma premierę dzisiaj
Pavel87 870 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja (edytowane) No to już oficjalnie. Będzie 3 dodatek Edytowane 27 Maja przez Pavel87 2
miro 1 217 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) https://www.facebook.com/photo?fbid=1319228223684993&set=a.598951865712636 Edytowane 27 Maja przez miro 1
Pavel87 870 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Niesamowita sprawa, mam nadzieję, że dadzą więcej informacji jutro na REDstreams
CrooV 94 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Wyobrażam sobie dzisiejszy poranek tam w siedzibie jak wyciekło info z launchera, pewnie padło coś w stylu " Dobra ch** tam pisz posta że confirmed " Edytowane 27 Maja przez CrooV 1
Marvf 179 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Nareszcie koniec tych spekulacji, mam nadzieję że jutro uchylą nieco rąbka tajemnicy na temat zawartości
Reddzik 3 838 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Cytat Nadchodzące zmiany w minimalnych wymaganiach sprzętowych gry Wiedźmin 3: Dziki Gon Utworzony 5 dni temu Zaktualizowany 24 minuty temu Nadchodząca nowa zawartość oznacza, że w celu zapewnienia kompatybilności i płynnego działania musimy także zaktualizować nasze wymagania sprzętowe zarówno gry Wiedźmin 3: Dziki Gon, jak i jej rozszerzenia Pieśni przeszłości. Począwszy od następnej aktualizacji będą obowiązywać nowe minimalne wymagania sprzętowe prezentowane poniżej: CPU: AMD Ryzen 5 2600, Intel Core i5-8400 GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660, AMD Radeon RX 5500 XT 8GB VRAM: 6 GB RAM: 12 GB Dysk: 70 GB SSD System: 64-bitowy Windows 11 Powyższe minimalne wymagania sprzętowe odzwierciedlają postęp technologiczny w zakresie sprzętu i oprogramowania, który nastąpił od czasu ostatniej aktualizacji wymagań. W szczególności: W związku z zakończeniem wsparcia dla Windows 10 przez Microsoft z 14 paźdzniernika 2025 zarówno Wiedźmin 3, jak i Cyberpunk 2077 będą wymagać systemu Windows 11. Brak aktywnego wsparcia, łatek bezpieczeństwa, czy aktualizacji sterowników sprawia, że nie będziemy już testować naszych gier na Windowsie 10. Kończymy wsparcie HDD ponieważ SSD oferują lepsze czasy ładowania, płynniejsze przesyłanie danych, a także ogólną poprawę wydajności. Gra będzie korzystać wyłącznie z DirectX 12, które pozwala na efektywne korzystanie z nowoczesnych podzespołów i usprawnień technicznych. Będziemy wspierać jedynie procesory ze wsparciem na Windows 11. Będziemy wspierać jedynie karty graficzne z aktywnym wsparciem sterowników dla gier na Windows 11. Przypominamy, że istnieje możliwość powrotu do wcześniejszych wersji gry. Tutaj można przeczytać jak to zrobić.
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Bardzo chciałem (!) i bardzo powiątpiewałem, że jadnak. Ale jednak! ORGAZM! Dla mnie, to najlepsze info gamingowe tego roku! 1
samsung70 364 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja info potwierdzone, ze orgazm? ten post wyzej z FB mi sie nie laduje... nie ma co orgazmowac bo moze to byc jakiś dodatek na 2h bo ludzie płakali, wiec lepiej trzymaj ten sceptycyzm, abynie płakać pozniej kurła już tyle razy zaczynałem wieśmaka od nowa i nigdy nie kończyłem, że chyba zacznę raz jeszcze i zagram jak zawsze nie pomijając ani jednej scenki
Pavel87 870 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja 8 minut temu, Reddzik napisał(a): Łee, to będę musiał w końcu przejść na Win11 1
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): (...) nie ma co orgazmowac bo moze to byc jakiś dodatek na 2h bo ludzie płakali, wiec lepiej trzymaj ten sceptycyzm, abynie płakać pozniej Po tym, jaką jakość wieźli REDzi przy swoich DLC, taki paździerz na 2h, nie ich styl, nie ich klasa. Jeżeli faktycznie, coś wypuszczą, będzie IMO sztos (jak zawsze było z W3). 1
Marvf 179 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Ten leak był w pełni kontrolowany a dodatek będzie dostępny do pobrania od jutra - taki level trollingu bym uszanował Ale wychodzi jednak na to że będzie to wstęp marketingowy do czwórki 1
slafec 65 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Po cichu liczyłem, że dodatek pojawi się jeszcze w 2026 roku. No i wygląda na to, że porzucili wersję na Nintendo Switch.
Rekomendowane odpowiedzi