Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Koniec wsparcia dla HDD?!

Skoro tak to niech sie wala, moze i zainwestowalem w 4 dyski SSD (z tego jeden kupiony 2 dni temu), a jedyny HDD to Black Caviar sprzed 6-7 lat ktory robi za backup, ale jak nie wspieraja to nie kupuje, nie bo nie i tyle. 

O to to. Ja też się zastanawiam, bo cały czas siędzę na W10, a oni chcą W11 :E 

Opublikowano
14 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Mogliby w pełni skupić się na W4. 
Po tylu latach ząb czasu zapewne mocno się odcisnął na mechanikach, walce etc. 

Ja tam chętnie zagram dla fabuły

Opublikowano
22 minuty temu, Pavel87 napisał(a):

O to to. Ja też się zastanawiam, bo cały czas siędzę na W10, a oni chcą W11 :E 

Gra wychodzi w 2027, a w październiku 2026 Nvidia kończy z wydawaniem sterów pod Win 10. Logiczna decyzja.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Działa normalnie to Galaxy już?

Co znaczy normalnie? Ja mam Cyberpunka czy Wiedźmina na Gogu, więc używam Galaxy i normalnie używam do grania też w inne gry na gogu. Nie ma problemów.

@ODIN85 jeśli masz jakieś pytania, bo mogę napisać, że działa normalnie, wiadomo, że nie ma pewnych rzeczy jak steam ale achievy, sklep ściąganie- nawet cofanie wersji patcha, można używać darmowych modów do gier, wtedy są już gotowe instalki nie trzeba ręcznie tego implementować jak np mod Gamma do Stalkera 1.

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, Lypton napisał(a):

Gra wychodzi w 2027, a w październiku 2026 Nvidia kończy z wydawaniem sterów pod Win 10. Logiczna decyzja.

Też racja, tutaj akurat nie ma już odwrotu

Opublikowano
3 minuty temu, Pavel87 napisał(a):

Ja w tym roku skończyłem czwarte przejście. Nie planuje piątego przed premierą dodatku :) Jedyne co to sobie pewnie polatam po wsiach żeby wbić się w klimat ;) 

ile cazsu CI to zajęło\/ ? grałeś oglądając każdą scenkę czy raczej skip i do akcji?

Opublikowano

Bez bicia się przyznam, że tylko 1 ograłem Wieśka, było to na premierę podstawki- mam pudełko, jak i potem na premierę dodatków, kontynuowałem save. Miałem grać drugi raz jak wyszło RT ale jakoś zabraknie chęci i czasu. Teraz to poczekam do jutra na zapowiedzi i dalsze informacje o ile będą chcieli się nimi podzielić i pewnie w 2027 trzeba będzie zagrać, to już bez wymówki:E

Opublikowano

ja już tyle razy zaczynałem od początku mowiąc sobie, że tym razem zrobię do końca, że początek gry i gdzieś tak po miejsca bez powrotu znam dobrze, a po tym nie pamietam nic. nie wiem już jak się za to zabrać przy kolejnej probie by tym razem mialo to rynce i nogi

• Upvote 1
Opublikowano

Ja ograłem tylko raz na premierę, a zajęło mi to ponad pół roku, bo chciałem jak najdokładniej przebadać teren i jak najdłużej cieszyć się tym klimatem. Więc mija 10 lat i teraz zastanawiam się czy wrócić i przeżyć przygodę od nowa, robiąc sobie solidną podstawę pod dodatek z zaliczeniem zadań, które dodali kilka lat po premierze, czy po prostu ograć sam dodatek w przyszłym roku :hmm: