Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, samsung70 napisał(a):

ile cazsu CI to zajęło\/ ? grałeś oglądając każdą scenkę czy raczej skip i do akcji?

Moje ostatnie przejście zajeło mi rok, ale nie grałem ciągiem, miałem przerwy na inne gry. Nie zrobiłem też wszystkich znaczników na Skellige i wszystkich wiedźmińskich rynsztunków

3 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

"Piesni Przeszlosci", to moze byc podroz do tylu, a nie do przodu ;)

No właśnie pytanie, czy to będzie na zasadzie restrospekcji i cofamy się do przeszłości czy to raczej przeszłość dopadnie Geralta

Edytowane przez Pavel87
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

I geralt w roli głównej? Jak się to ma do zakończenia krwi i wina i słów redów o odłożeniu mieczy na kołki? Dziwne decyzje.

A bo to jakiś szczególnie oryginalny popkulturowy trop, w którym bohater powraca z emerytury, by zająć się tym-razem-już-na-pewno ostatnim tematem? No nie.

A z drugiej strony, Pieśni Przeszłości mogą sugerować, że to jakaś historia z... no, przeszłości Geralta.

Update: jeśli mam obstawiać, to stawiam na pierwsze rozwiązanie. Pojawiły się już teorie, że ten leszy/drzewiec z grafiki promocyjnej to

Spoiler

Eskel, który jak w serialu został przemieniony,

więc jest to idealny powód, żeby Gerlat wrócił na one last dance. A nawet jeśli nie, ciągle bliżej mi do tego, że chodzi o przeszłość, która dogoniła Wieśka. Bo jednak niedomknięte sprawy to jest to, co każdego wyrwie z bujanego fotela.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

Może od razu wrzucą nową wersję HD Reworked od Hulka Hogana :) Mam nadzieję, że jutro podzielą się jakimiś informacjami, może chociaż jakiś malutki trailer czy coś ;)  

• Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, Pavel87 napisał(a):

No właśnie pytanie, czy to będzie na zasadzie restrospekcji i cofamy się do przeszłości czy to raczej przeszłość dopadnie Geralta

Stawiam na to drugie. Niech wyciągną z kapelusza jakiegoś ucznia Azara Javeda, który będzie chciał dokończyć dzieło swojego mistrza i stworzyć jeszcze bardziej ulepszone mutanty. 

Opublikowano
Godzinę temu, Pavel87 napisał(a):

Może od razu wrzucą nową wersję HD Reworked od Hulka Hogana :) Mam nadzieję, że jutro podzielą się jakimiś informacjami, może chociaż jakiś malutki trailer czy coś ;)  

Myślę, że jest szansa skoro w update Next Gen był już dodany ten mod to zaktualizowanie go do najnowszej wersji nie powinno sprawić problemów. Kwestia chęci i dogadania się z HalkHogan. A skoro premiera w 2027 to myślę, że Halk zdąży "upichcić" tą nową wersję.

Też mam nadzieję, że może na koniec streama dodadzą jakiś trailer :) Jeśłi oryginalnie zapowiedź miała być jutro to myślę że coś powinni pokazać. Nawet jeśli to miałby być jakiś krótki teaser

Opublikowano

Wiadomo, że dodatek to będzie pomost między W3 i W4, i zapewne jest tworzony po to, by ostatecznie zakończyć wątek Geralta i rozpocząć historię Ciri, żeby mogła kroczyć własną ścieżką bez rozglądania się za siebie. Zapewne po Krwi i Winie wydarzy się coś, co doprowadzi do większej jatki z mega mocnym zakończeniem. Czy uwalą Geralta? Możliwe, przecież żaden Wiedźmin nie umarł jeszcze we własnym łóżku ze starości. 

Naprawdę gratki dla RED'ów. Jednocześnie robić Cybera 2, Wieśka 4, Wieśka 1 remake i DLC do Wieśka 3 - nawet przez studia zewnętrzne z jedynie ograniczonym nadzorem - to jednak mega wielkie wyzwanie. Oby się udało. 

• Like 1
Opublikowano

Tylko uważajcie żeby Wam Radowid nie "puknął" Jaskra (albo odwrotnie), bo widzę że tutejszy "marszczyfredzizm" osiąga wyżyny.;D

Nawet w najmniejszym stopniu nie liczę na poziom "Serca z Kamienia", wyjdzie DLC to kupię jak będzie warto. Zresztą obecnie ani mnie to ziębi, ani grzeje (zwłaszcza że Wieśka trzeciego przeszedłem "tysiąc" razy na wszelkie, możliwe sposoby).  

Opublikowano
9 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja tylko mam nadzieję że Jacek Rozenek będzie nadal dubbingował Geralta, nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli. 

Jacek Rozenek doszedł już do pełnej sprawności po wylewie, nawet stare brzmienie głosu wróciło, więc o dubbing nie ma co się bać. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Radio Tirana napisał(a):

Jacek Rozenek doszedł już do pełnej sprawności po wylewie, nawet stare brzmienie głosu wróciło, więc o dubbing nie ma co się bać. 

Nawet wrócił już do dubbingowania Geralta. Czwarty sezon serialu i pełnometrażowa animacja - Syreny z Głębin.

Edytowane przez Lypton