voltq 1 462 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) 23 godziny temu, tgolik napisał(a): Sway play jest chyba najlepszą ekspertką od Wiedźmina. Najlepszym ekspertem jest Andrzej Sapkowski , a co do kanałów na YouTube to jest ich mnóstwo ktore opowiadają ciekawostki o wiedźminie Edytowane 29 Sierpnia przez voltq
tgolik 833 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 1 godzinę temu, voltq napisał(a): Najlepszym ekspertem jest Andrzej Sapkowski , a co do kanałów na YouTube to jest ich mnóstwo ktore opowiadają ciekawostki o wiedźminie Sądzę, że Sway Play może precyzyjniej ogarniać świat wiedźmiński niż Sapkowski a przede wszystkim dzieli się swoją wiedzą. I nie ma mnóstwa merytorycznych kanałów na YT poświęconych Wiedźminowi. Trochę ich śledzę ale jej materiały to absolutna topka.
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Niezły prefs światła w tym filmie imo.
Phoenix. 7 146 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Bede 1 raz ogrywal ta gre, ale sie trafil update 1 1
zozolek 464 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Zbieram koparę z podłogi i czekam. Remaster z dlss5 ładniejszy od GTA 6 1
tgolik 833 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Chętnie zobaczyłbym w grach dostępne DLLS5 z delikatnymi ustawieniami. To, co pokazują w Cyberpunku według mnie zupełnie nie zaburza wizji artystycznej Redów. Edytowane 29 Sierpnia przez tgolik 1
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 23 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Bede 1 raz ogrywal ta gre, ale sie trafil update Ja też mimo ze mam od 5 lat 1
DITMD 1 540 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 46 minut temu, tgolik napisał(a): Chętnie zobaczyłbym w grach dostępne DLLS5 z delikatnymi ustawieniami. To, co pokazują w Cyberpunku według mnie zupełnie nie zaburza wizji artystycznej Redów. Jest mod do RenoDX możesz sobie ściągnąć i sprawdzić. 20+ fps w dół. 1
Reddzik 4 189 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Jak to wygląda, dawajcie mi tego Wieśka 3. Polska gurom Edytowane 29 Sierpnia przez Reddzik 6
caleb59 2 423 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Red Launcher jak zwykle będzie sypał errorem bo jestem na 99% pewny, że tego nie naprawili w wersji Steam. W sumie to samo jest w Cyberpunku 2077 na Steamie.
azgan 2 002 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Opowiadają o PT itp Oni chyba (moje domysły) zrobili upgrade RED Engine do tej wersji z CP2077 Natywne wspracie dla DX12 i PT to już nie zwykła proteza z doklejonym RT 1
Phoenix. 7 146 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia I kogo to obchodzi?? Daj juz spokoj z tym placzem o to Wpisz sobie komende i pomin launcher.
azgan 2 002 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 44 minuty temu, Reddzik napisał(a): Jak to wygląda, dawajcie mi tego Wieśka 3. Polska gurom Gry od RED'ów to jest jednak klasa i szanuję ich za to że mają jaja w dzisiejszych czasach nie wołać hajsu za upgrade 😉 1
Lyman66 10 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 14 minut temu, azgan napisał(a): przyjemny ten soundtrack 1
SebastianFM 533 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 1 godzinę temu, azgan napisał(a): Oni chyba (moje domysły) zrobili upgrade RED Engine do tej wersji z CP2077 Nie zrobili, nie ma takiej możliwości. REDengine 4 to zupełnie inny silnik niż REDengine 3 i napisany niemal zupełnie od zera. 1 1
Element Wojny 5 618 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia widzę że ktoś się przyłożył... 1 6
leven 998 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 4 godziny temu, zozolek napisał(a): Zbieram koparę z podłogi i czekam. Remaster z dlss5 ładniejszy od GTA 6 Kurdę... trochę jakiś za ładny 1
Element Wojny 5 618 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia I takie coś za darmo. Szacun. 1
Rekomendowane odpowiedzi