Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To z pewnością w dzisiejszych czasach się ceni. Nie oszukujmy się, mogli krzyknąć za ten remaster choćby 3 dychy, w końcu włożono w niego konkretną pracę. Ludzie i tak by brali bez większego kręcenia nosem. W3, nawet po tylu latach, to nadal bardzo popularna produkcja i to w tym wszystkim najbardziej cieszy. Wystarczy odpalić kawałek soundtracku i od razu człowiek chce wskakiwać ponownie do Velen.  

Edytowane przez Vulc
  • Like 4
  • Upvote 3
Opublikowano
Godzinę temu, Vulc napisał(a):

To z pewnością w dzisiejszych czasach się ceni. Nie oszukujmy się, mogli krzyknąć za ten remaster choćby 3 dychy, w końcu włożono w niego konkretną pracę. Ludzie i tak by brali bez większego kręcenia nosem. W3, nawet po tylu latach, to nadal bardzo popularna produkcja i to w tym wszystkim najbardziej cieszy. Wystarczy odpalić kawałek soundtracku i od razu człowiek chce wskakiwać ponownie do Velen.  

U mnie wszystko idzie za miesiąc w odstawkę i wracam. Wystarczyły pierwsze 3 sekundy trailera remastera z tą ich unikalną muzyką żebym znowu chciał w to pograć. W sumie to nawet się zacząłem zastanawiać czy brać się w przyszłym tygodniu za Dawnwalkera czy jednak zostawić go sobie na "kiedyś", bo myślę już o Gerwazym Gołodupcu :E

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

słucham kolejny raz tego soundtracku co udostępnili.. według mnie Marcin Przybylowicz wypada najsłabiej. i trochę mnie to niepokoi bo pewnie on odpowiada za w4

Edytowane przez Lyman66
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nowa mapa
obraz.thumb.png.0253d78e3d92fdb27af97f6c801fdb9a.png

A tak wygląda po staremu/aktualnie
obraz.thumb.png.7b477190e1439a9d81f5f85a64c705e1.png

Od godz 15.00 Gameplay Part 2

Umiejętności:

Spoiler

obraz.thumb.png.c31dd5bb2d90e5c7d9c6c6f5c6b687df.png

vs new
obraz.thumb.png.e08aae439c70e07b641479abe87b9dc6.png

Ustawienia:
nie potrzeba już modów!

Spoiler

obraz.thumb.png.9bfe9e4de59c7a4b100aa4f94fb0cb8f.png

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, voltq napisał(a):

boat race bedzie , ciekawe czy bedzie brothers in arms 

o to jest must have.

No niestety nie będzie. W postach jego autor to napisał.

Edytowane przez Marcin_89
Opublikowano
3 minuty temu, Marcin_89 napisał(a):

o to jest must have.

No niestety nie będzie. W postach jego autor to napisał.

to szkoda , bede musial czekac az autor zaktualizuje moda bo bez tego nie rusze wiedzmina na nowo

Opublikowano

E3walksystem.gif.aa3f3dd77015c076facab1f1bd868a6f.gif

To bardzo w stylu CDPR żeby zaprezentować najlepiej wyglądający system poruszania w dosłownie pierwszych materiałach o wiedźminie (2013) żeby go później nigdy nie użyć :E Czekam aż modderzy zaktualizują to do nowej wersji inaczej nie ruszam

• Like 1
Opublikowano

@azgan oby jeszcze DLSS5 oficjalnie wyszedł to już w ogóle byłaby bajka. Co prawda Wiedźmin 3 Remaster nie znajduje się na oficjalnej liście zapowiedzianych gier DLSS5 ale można by coś zakombinować pewnie. 

Na liście jest za to Phantom Blade Zero, który miał debiutowac 9 września ale przesunęli na 29 października więc teoretycznie powinniśmy do tego czasu dostać DLSS5. Tym bardziej że sama nVidia wyznaczyła datę wydania na jesień 2026.

• Like 1
Opublikowano

@Fenrir_14 dla mnie DLSS 5 to przerost formy nad treścią i bardziej ciekawostka niż coś użytecznego bo z miejsca -50% do wydajności raczej nie zachęca 😅😉

6 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Na liście jest za to Phantom Blade Zero, który miał debiutowac 9 września ale przesunęli na 29 października więc teoretycznie powinniśmy do tego czasu dostać DLSS5. Tym bardziej że sama nVidia wyznaczyła datę wydania na jesień 2026.

Dla mnie The Blood of Dawnwalker i Gears of War: E-Day a później dłógo, dłógo nic aż do czasu The Witcher 3: Wild Hunt Remaster aka Songs of the Past bo jeszcze mam do ogrania Assassin's Creed Black Flag Resynced i od premiery nie ruszyłem z tematem ale plany na skończenie są 😅

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@azgan dlss5 nie musi być tak ciężki jak obecnie wstrzykiwana biblioteka NR przy pomocy reshade do istniejącego rendera bez pełnej współpracy silnika z dlss5. Myślę że oficjalne wydanie będzie wyraźnie lżej biło po wydajności 👍 

Edytowane przez Fenrir_14
  • Upvote 1
Opublikowano
55 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Na liście jest za to Phantom Blade Zero

Phantom Blade od premiery będzie dopakowany bajerami NVIDII, w tym PathTracingiem. Nieśmiało liczę, że Jensen dorzuci gratisowy kluczyk do RTX 5000, ponieważ to kolejna gra do chwalenia się swoją technologią 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem czemu nie dodali moda Brothers in Arms ultimate edition skoro twórca napisał że chętnie by go widział w remasterze , wg mnie to jeden z najlepszych modów do wiedźmina 

Edytowane przez voltq
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a):

@azgan dlss5 nie musi być tak ciężki jak obecnie wstrzykiwana biblioteka NR przy pomocy reshade do istniejącego rendera bez pełnej współpracy silnika z dlss5. Myślę że oficjalne wydanie będzie wyraźnie lżej biło po wydajności 👍 

Co ty wymyślasz o jakiejś współpracy silnika z DLSS 5? Oficjalnie zaimplementowane w grze będzie działać tak samo jak teraz i powodować taki sam spadek wydajności.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, voltq napisał(a):

Nie rozumiem czemu nie dodali moda Brothers in Arms ultimate edition skoro twórca napisał że chętnie by go widział w remasterze , wg mnie to jeden z najlepszych modów do wiedźmina 

A ja Ci napiszę już teraz, dlaczego go nie dodali - bo mod kolesia za bardzo ingeruje w kod gry i wprowadza dalekosiężne zmiany, włączając w to przywrócenie usuniętego na etapie post-produkcji contentu. Spójrz na jego własny opis moda - to są setki rzeczy, które koleś sam skądś wyskrobał, większość z nich została zarzucona przez REDów z jakichś określonych powodów, część nie została nawet dokończona, a już tym bardziej przetestowana. REDzi musieliby być niespełna rozumu, żeby zaryzykować w tym momencie dodanie takiego moda do swojego oficjalnego remastera. 

- Restored Books/Documents - 145

- Restored Glossary Entries - 48

- Restored Journal Entries/Objective - 190

- Restored Item Descriptions - 8

- Restored NPCs/Characters - 123

- Restored Dialogue - 821

- Restored Items/Appearances - 133

• Upvote 1