Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Olek napisał(a):

Cześć mam problem a taki że wymieniłem kartę graficzną kupiłem RX9070 no i ustawiłem sobie ustawienia na RTULTRA z włączonym FSR 2 na jakość, no i momentami gra mi się przycina a mam 75 FPS czy wiecie o co może chodzić.

Może podmień FSR 2.1 na nowszy: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=jaki+fsr+posiada+wiedzmin+3+w+wersji+4.04

Opublikowano

Wyjdzie remaster i wszystkie obecne mody przestaną działać :( A mam ich kilkanaście :E  Po modach, gra się praktycznie inaczej - lepiej. Dotyczy rozgrywki, a gdzie mody na jakość obrazu ?

Ciekawy jestem, jak będzie wyglądać W3 po remasterze ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie martw się na zapas, bo sporo starych modów zapewne będzie już zaszyte w remastera (na tym ma polegać m.in. jego remasterność).
Zresztą na 10 min po premierze nexus rozbłyśnie modami, jak niebo fajerwerkami 31.12 ;)

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

https://www.ppe.pl/news/425920/wiedzmin-3-dziki-gon-remastered-bedzie-blyszczec-nvidia-potwierdza-wsparcie-dlss-4-5.html

„Zmiany obejmą nawet włosy postaci. Technologia LSS wykorzystująca path tracing ma rozwinąć dobrze znane NVIDIA HairWorks„

Zobaczymy, na gameplay i nie wyglądało jakby Hairworks lub jego rozwinięcie było włączone. Na gameplay z linka poniżej, fragment od 1:49 na potworze włosy w ogóle nie reagują na ruch czy podmuchy wiatru 

Opublikowano (edytowane)

Bez HW gra wygląda słabo. Wszelka zwierzyna, włosy Geralta a nawet grzywa Płotki i trofeum przy siodle. Od premiery zawsze tego używałem, z maksymalnym antyaliasingiem.

Edytowane przez tgolik
  • Upvote 1