Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj trafiłem na takim kręgu(więzienie) na rycerza Tygla... chyba było trzeba się na niego później wybrać...no ale już po problemie 😁 

Wczoraj w ramach luzów w robocie trafiłem na taką mapkę, można nią się sugerować? Tzn czy podążać wg niej?

game_progress_route_map_elden_ring_wiki_

Opublikowano

Mało widać na tej mapce :E Ale nawet taka mapka już trochę spoiluje 

Ja bym naprawdę nie używał mapki do póki nie dotrzesz do punktu bez powrotu w fabule (od którego jesteś jeszcze daleko), wtedy sobie pozwiedzasz to co pominąłeś. Albo opcja 2 bez mapki do końca :E

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A widzisz myślałem że jak się ją otworzy to ją powiększy :/ dobra czyli jadę na ślepo, a najwyżej jak sobie będę NG+ czy coś robił , to sobie siądę z poradnikiem i będę się starał niczego nie pominąć. Zrobię to co jeszcze mi poleciliście czyli Las Mgieł. Dzięki 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Dobra Panowie, że u mnie gra bez odwalenia czegoś głupiego nie potrafi istnieć... to zapytam, przypadkowo zabiłem strażnika bramy, nie wnikajmy jak, a że nieche patrzyć w necie ponieważ mogę później żałować, to powiedzcie mi jedno czy mocno coś sobie zepsułem czy rozejdzie się po łokciach?

• Haha 1
Opublikowano

Jeśli go zabiłeś, nie będziesz mógł później kupić później od niego najmocniejszego kamienia kowalskiego do ulepszania, ale ich jest w grze wystarczająco sporo. Questów pewnych postaci sobie też nie zablokujesz. Tylko pamiętaj, jak ktoś się na Ciebie nie rzuca z łapami, nie warto go zabijać. :E

• Thanks 1
Opublikowano
51 minut temu, Vulc napisał(a):

Jeśli go zabiłeś, nie będziesz mógł później kupić później od niego najmocniejszego kamienia kowalskiego do ulepszania, ale ich jest w grze wystarczająco sporo. Questów pewnych postaci sobie też nie zablokujesz. Tylko pamiętaj, jak ktoś się na Ciebie nie rzuca z łapami, nie warto go zabijać. :E

To nie tak było, spadłem do tej miejscówki na początku zamku do  wroga z ledwo życiem, spanikowałem a on stał tak z boku i dostał przy okazji, a jak zaczął coś mówić to już za późno było :/

52 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Naprawili ten smród czy dalej czarne ekrany przy wyłączaniu gry i po kilkunastu sekundach widać dopiero pulpit? :E 

Nie 🙂

40 minut temu, dan254 napisał(a):

Spotkałeś po drodze Czerwonego Kapturka ?

Jeśli nie to poszukaj,będzie w chatce przy drodze więc nie powinieneś przegapić

Ona później przy okrągłym stole jest?

• Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

To nie tak było, spadłem do tej miejscówki na początku zamku do  wroga z ledwo życiem, spanikowałem a on stał tak z boku i dostał przy okazji, a jak zaczął coś mówić to już za późno było :/

Kto przypadkiem nie zabił NPCa w soulslike niech pierwszy rzuci kamieniem :E Gostoc jest trochę powiązany z 2 innymi postaciami, ale chyba nie wpływa na zakończenie ich questów.

21 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ona później przy okrągłym stole jest?

Tak, Roderika jest też Tarnished (czy tam "zmatowieńcem"), więc może pójść do Roundtable Hold. Ona w zależności od paru rzeczy trochę sobie tam wędruje, więc jakby jej nie było w zwykłym miejscu to jej poszukaj.

• Like 1