Valeri 24 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Skonczylem wszystkie czesci Syberii. Poleci ktos cos w podobnym klimacie ze sterowaniem myszka ?
Vulc 2 191 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Może seria The Longest Journey? Z klasyków poin&click na pewno Broken Sword. Od siebie mogę polecić też Blade Runnera i Grim Fandango. Zwłaszcza ta druga oferuje absurdalnie dobry klimat. 3
Akuki 59 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Bullet Storm: Full Clip Edition. Bullet Storma skończyłem na premierę, więc lata temu, lecz ostatnio przeglądając co tam się zremasterowało wpadła mi w łapy edycja świetnego dzieła Polaków z podtytułem Full Clip Edition i ...wsiąkłem ponownie. Kurła, jak w to się młóci, jak w to się szarpie! Gunplay świetny (elektro-lasso, bucior), grafa trzyma poziom, fabularnie jak na strzelankę jest lepiej niż dobrze (android!) i tylko puryści będą psioczyć na mimikę. Grać, nie pytać! 3
krukkpl 221 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Kingdom Come: Deliverance jedynka dla przypomnienia
wallec 800 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Harry Potter skończony, teraz to cudo. 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Iphone czy na androidzie też działa?
j4z 937 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Kolega pamiętam chwalił tych Guardiansów... A dodam na listę, może kiedyś sprawdzę.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Z ciekawości popatrzyłem i mi to na mobilkę wygląda
j4z 937 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia E tam jak wygląda. Ważne jak się strzela. 😀
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Tego nie zobaczyłem i nawet nie chcę zobaczyć
Pentium D 1 159 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Męczę RE Wiocha i nie wiem czy zmęczę. Może zamiast tego przejdę drugi raz Terminator Resistance z dodatkiem Linia Zagłady czy jakoś tak. Podstawę już ze 4 razy ograłem a dodatek raz.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Indy. Zaczałem wczoraj i jestem w Watykanie. Przyjemnie, chociaż jakoś umkneło mi to, że to pierwszosobowa gra
wallec 800 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 18 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Iphone czy na androidzie też działa? Steam, fajna, dynamiczna gra i b.ładna. 2
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Tutaj wygląda zupełnie inaczej, niż na filmiku wyżej, ale to pwenie przez to że ze dwa urywki włączyłem i odniosłem tak dziwne wrażenie
musichunter1x 1 308 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Odpaliłem sobie Starcrafta 1 na starym optimusie bez internetu, ani USB. Eh, pięknie przypomnieć sobie nostalgiczny wygląd na CRT, w którym ledwo starcza jasności, aby nie trzeba było poprawiać gammy. Natomiast AI już nostalgia nie zamaskuje. To jednak za proste było, jedynie bywa żmudne i ograniczone w sterowaniu. Musze w końcu zainstalować moda do AI, który robi z tego coś ciekawego, ale już we wersji Remastered. Niesamowite, że kiedyś można było spędzić w grach wiele godzin na 4mb Vramu, a teraz płacz, że 8gb to za mało. Edytowane 17 Kwietnia przez musichunter1x
nalewator 50 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Tempest Rising nowy klasyczny RTS w tylu C&C. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia @nalewator Jak wrażenia? Ostatnio mam "klimat" na rtsy, a ten wygląda na całkiem solidny kawałek kodu.
nalewator 50 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Jak podoba ci się seria C&C to to też ci się spodoba , widać że dużo się na nim wzorowali co dla mnie jest na plus. Wydajnościowo wszystko na max (gram z lockiem na 60fps)
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia U mnie ostatnio na tapecie Switch na pełnych obrotach. Xenoblade 1 ukończone w 100 godzin, a teraz dla odmiany odświeżam sobie Portal jedynkę (kupiłem w bundlu - Companion Collection za 19 ziko) - tym razem w wersji na Switcha. Wpadła też cyfrowa Persona 5 Royal na promocji i używany box Zelda: Echoes of Wisdom, więc wygląda na to, że mam zapewnioną rozrywkę na długie tygodnie. Sama Persona to przecież jakieś 100h… minimum, a miałem robić sobie przerwy od dużych gier.
j4z 937 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Skończyłem Mafia 2. DLC już mi się nie chcę. Kiedyś ograłem co najmniej 2 z 3. Za chwilę odpalam pierwszy raz Driver San Francisco. Nie będę ukrywać, że jestem trochę podjarany Do tego w Google widziałem średnią z Gry Online ponad 8/10. Dlaczego nie ograłem tego kiedyś na x360? Nie wiem. No ciekawe... A tak to Hworangiem online w Tekken 8
PaVLo 917 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Skończyłem podstawkę Horizon: Forbidden West, został dodatek, ale zabrałem się w końcu za Kingdom Come: Deliverance 2 1
Barosz 47 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Po 27 godzinach pokemon emerald z GBA przyszła pora na coś nowego. Świetne odświeżenie skostniałej formuły.
ghostdog 900 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Prince of Persia The Lost Crown Nawet udana gra. Trochę zdziwiłem się poziomem trudności. Obawiałem się skakania i wykonywania akrobacji a to walka jest moją słabością. Trochę zaczerpnięto z soulsów. Odradzanie się przecinków po regenrecja życia w wybranych punktach, uniki i parowanie. Do walk z bossami podchodzę po kilka razy. Można łatwo zginąć, nawet z ręki zwykłego przeciwnika.
musichunter1x 1 308 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Klasyczne Resident Evil skończone wraz z rail shooterami, ale pominąłem RE0 oraz RE:Umbrella Chronicles, ponieważ nie mogłem już zdzierżyć takich wadliwych tytułów, po tylu RE z rzędu, ale przynajmniej znam wydarzenia z nich. RE:The Darkside Chronicles było całkiem dobre i polecam nie pomijać, jeśli ktoś ma Wii lub akcesoria do emulacji. Muzyka była zaskakująca świetna, a rozgrywka z bujająca się kamerą była angażująca... Przynajmniej nie było zbyt łatwo, bo trzeba ciągle poprawiać celownik, a mechaniczne, graficznie i brakiem żmudności bije na głowę poprzednika. Fabularnie świetnie streściło dwie inne części i od biedy można pominąć Code Veronica, szczególnie że Steve i postacie rodzeństwa są lepiej przedstawione. Warto doświadczyć RE1R, RE2 oraz RE3 i mieć ich kontekst przy współczesnych Remake. Przy RE:Code Veronica wystarczy przeczytać kiedy dobrać ekwipunek do danej postaci lub w późniejszych momentach często zapisywać, aby unikać frustracji. Było znośne, a nożem przyjemnie walczyło się, ale wolę zapamiętać wersję z The Darkside Chronicles... Na dodatek rozłożenie elementów blokujących postęp było zrobione w żmudny sposób, ale akceptowalny. Czas w końcu odpalić Resident Evil 4 na Wii. Daruję sobie emulację, aby mieć ograniczoną widoczność na Wii, bo jednak nieprzejrzysta grafika była również elementem tej gry. Las wygląda licho w podbitej rozdzielczości i wolę 480p. Zobaczę czy nie zrobię sobie przerwy od RE, przeskakując na Devil May Cry, God Hand lub coś nowszego. Edytowane 26 Kwietnia przez musichunter1x
Rekomendowane odpowiedzi