Element Wojny 4 775 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Niekoniecznie, możliwe że zakończę tą przygodę na tej części. Było sporo dramy w temacie sequela, aż tyle że nie do końca wiem czy będzie chciało mi się w to bawić.
ghostdog 901 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Nadal Assassin's Creed Odyssey. Myślałem, ze zakończę przygodę na 40h a mam już 60h z małym hakiem. Skończyłem wątek główny, pokonałem wszystkich czciciele kosmosa. Została mi tylko walka z medusą. Oczywiście nie mam zamiaru robić wszystkich misji pobocznych. Mam nadzieję, że w ofercie z ps plusa nie dali jakiś dlc Niby mnie ten tytuł jakoś nie wciągnął ale z niezrozumiałych przyczyn nabiłem tyle godzin. 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Najbardziej co z tej gry zapamiętałem to właśnie te walki z mitycznymi stworzeniami
PaVLo 917 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca (edytowane) 21 godzin temu, Element Wojny napisał(a): (...)Było sporo dramy w temacie sequela, aż tyle że nie do końca wiem czy będzie chciało mi się w to bawić. (...) Masz swój rozum, to korzystaj, a nie słuchaj nawiedzonych randomów z neta. Grałem w obie części i są świetne. Co do tematu, to powoli kończę Atomfall, mając już prawie 40h na liczniku i chyba następną będzie Stalker 2 lub powrót do KCD 2 🤔 Edytowane 24 Lipca przez PaVLo 2 1
Rico650 63 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca W dniu 23.07.2025 o 19:32, ghostdog napisał(a): Nadal Assassin's Creed Odyssey. Myślałem, ze zakończę przygodę na 40h a mam już 60h z małym hakiem. Skończyłem wątek główny, pokonałem wszystkich czciciele kosmosa. Została mi tylko walka z medusą. Oczywiście nie mam zamiaru robić wszystkich misji pobocznych. Mam nadzieję, że w ofercie z ps plusa nie dali jakiś dlc Niby mnie ten tytuł jakoś nie wciągnął ale z niezrozumiałych przyczyn nabiłem tyle godzin. Medusa konkret Boss w tej grze. Z godzinę się z nią męczyłem. Teraz ogrywam God of War'a, mam już nastukane 38 godzin, jestem już bliżej końca ale gra jak dla mnie wymagająca pod względem walki, zdecydowanie bardziej jak asasyny. Teraz juz trochę się nauczyłem walczyć ale niektóre walki z silnymi przeciwnikami i tak sprawiają mi kłopot. Ubiłem jedną Walkirię - tą najsłabszą z nich wszystkich, do reszty nawet póki co nie podchodzę.
ghostdog 901 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Wreszcie skończyłem AC Odyssey, wyszło 69h i lvl 56. To był mój najdłuższy AC, za kolejny się nie biorę. Gra to takie kopiuj/wklej. Zamiast tych 300 misji dodatkowych jak szukanie ziół, zabijanie groźnych zwierzaków czy noszenia odlewu penisa powinni zrobić max 50 misji takich jak z darmowego dodatku (greckie mity, czy jakoś tak). Dobrze, że główny wątek jakoś nie był za długi, choć wątek czcicieli wymagał robienia sporej ilości zadań aby odkryć tajemnice położenia. Ogólnie ten tytuł jest całkiem dobry, ale nie tak dobry aby za niego zapłacić (częściowo za niego zapłaciłem, bo opłacam ps plus extra). Nie dziwię się, że Ubi ma problemy finansowe. Teraz biorę się za coś krótszego i z dobrą fabułą. Wybór padł na Banishers Ghosts of New Eden. Edytowane 26 Lipca przez ghostdog 1
tgolik 546 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) 13 godzin temu, ghostdog napisał(a): Teraz biorę się za coś krótszego i z dobrą fabułą. Wybór padł na Banishers Ghosts of New Eden. Banishers, fajna gierka. Mogłaby być trochę krótsza - zajęła mi 70 godzin. I to bez wyczyszczenia mapy. Edytowane 27 Lipca przez tgolik
Rico650 63 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca 3 godziny temu, ghostdog napisał(a): Wreszcie skończyłem AC Odyssey, wyszło 69h i lvl 56. To był mój najdłuższy AC, za kolejny się nie biorę. Gra to takie kopiuj/wklej. Zamiast tych 300 misji dodatkowych jak szukanie ziół, zabijanie groźnych zwierzaków czy noszenia odlewu penisa powinni zrobić max 50 misji takich jak z darmowego dodatku (greckie mity, czy jakoś tak). Dobrze, że główny wątek jakoś nie był za długi, choć wątek czcicieli wymagał robienia sporej ilości zadań aby odkryć tajemnice położenia. Ogólnie ten tytuł jest całkiem dobry, ale nie tak dobry aby za niego zapłacić (częściowo za niego zapłaciłem, bo opłacam ps plus extra). Nie dziwię się, że Ubi ma problemy finansowe. Teraz biorę się za coś krótszego i z dobrą fabułą. Wybór padł na Banishers Ghosts of New Eden. Mało coś tych godzin. Ja w Odyssey nabiłem prawie 160... 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 17 godzin temu, ghostdog napisał(a): Wreszcie skończyłem AC Odyssey, wyszło 69h i lvl 56. To był mój najdłuższy AC, za kolejny się nie biorę. Gra to takie kopiuj/wklej. Doszedłem do tego samego wniosku po 15h i odinstalowałem. Wątek główny wydawał się całkiem ciekawy, ale ukrycie go za ścianą wymaganego levelu jest dla mnie zwyczajnie nie do przyjęcia.
Grolshek 516 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Avatar Frontiers of Pandora. Zajebista gra gdzie nikt mi nie każe iść korytarzykiem aka Expedycja albo Indiana. Wolność Tomku! Łażę, ciapię, zbieram kwiatki, czilaut.
ghostdog 901 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 20 godzin temu, ODIN85 napisał(a): To aż takie krótkie nie jest Zmylił mnie filmik na yt gdzie czas gry to był od 15-18h. Jak fabularnie dodatkowe zadania będą ciekawe to mogę z tytułem spędzić trochę więcej, na razie jest bardzo ok.
ODIN85 3 501 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca (edytowane) Duży jest pobocznych.Nawet bardzo dużo. Edytowane 27 Lipca przez ODIN85
Necronom 431 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca W dniu 23.07.2025 o 17:23, Element Wojny napisał(a): Niekoniecznie, możliwe że zakończę tą przygodę na tej części. Było sporo dramy w temacie sequela, aż tyle że nie do końca wiem czy będzie chciało mi się w to bawić. Odin ściemnia. Przeszedłem jedynkę, a dwójkę olałem ciepłym i nie mam zamiaru w to grać.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 39 minut temu, Necronom napisał(a): Odin ściemnia. Przeszedłem jedynkę, a dwójkę olałem ciepłym i nie mam zamiaru w to grać. Ja na ten moment nie mam w planach TLOU2, jest na liście rezerwowej. Możliwe że to się zmieni, jeśli zmienią się moje wrażenia z TLOU1, bo póki co jest poprawnie i nic ponad to.
ODIN85 3 501 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca No to jaki jest sens w to grać jak się oleję 2. Obiad też jesz do połowy?
DarkeVo 335 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Koledzy podajcie jakiś ciekawe tytułu do ogrania bo już nie mam w co grać😅 jakaś przygoda ze strzelanka coś typu uncharted, metro. Last of us 1 i 2, SOTR, Crysis już ograłem.
Oldman 464 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 8 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Ja na ten moment nie mam w planach TLOU2, jest na liście rezerwowej. Możliwe że to się zmieni, jeśli zmienią się moje wrażenia z TLOU1, bo póki co jest poprawnie i nic ponad to. ja dla mnie TLOU 2 to jest gra typu MUST HAVE do przejscia (jeden z kamieni milowych w swojej kategorii i naprawde trudno byłoby mi znalezc coś co całokształtem dorównywałoby tej grze) - swietnie zaprojektowane lokacje - wspaniała grafika (szkoda ze nie ma raytracingu a najlepiej pathtracingu, no ale cóż wiadomo) - satysfakcjonujący gameplay - świetnie cutscenki klimat i dialogi - niezła fabuła (olać płacz ortodoksyjnych fanów którym coś tam sie nie spodobało bo "oni by to zrobili inaczej", olej to , jest naprawde spoko) jesli natomiast ktoś jest przyzwyczajony/lubi: - spektakularnych bossów z milonem HP wielkich jak stodoła - przyzywania widowiskowych summonów i innych oczojebnych wodotrysków podczas walki - Teatralnych tekstów wypowiadanych z nadmierną ekspresją w stylu "Teraz poczujesz mój Gniew, zabije Cie nedzna kreaturo, mocy przybywaj" to tej grze tego nie znajdzie. P.S. nie oglądać serialu przed przejsciem TLOU 1 i TLOU 2 Edytowane 28 Lipca przez Oldman 1 5
j4z 937 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 41 minut temu, Oldman napisał(a): dla mnie TLOU 2 to jest gra typu MUST HAVE do przejscia Popieram. Świetnie się bawiłem, świetna gra. Po ukończeniu męczyłem jeszcze dosyć długo potyczki na najwyższym. Jeśli chodzi o fabułę, nie siadło mi tylko kilka rzeczy pod koniec. A motyw, na który najbardziej narzekali ludzie, mi roz***ał czaszkę. Na 15min odłożyłem pada, siedziałem i nie mogłem dojść do siebie. Fabuła rozdziera. Edytowane 28 Lipca przez j4z 2
Rekomendowane odpowiedzi