Czubatka Boża 176 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Teraz gram w Far Cry 3. Mimo upływu lat gra ma nadal łataną grafikę
PaVLo 917 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Po skończeniu świetnego Banishers: Ghosts of New Eden (w 87h), wróciłem do Horizon: Forbidden West, aby ograć zaległy dodatek Burning Shores i znów bardzo dobrze bawię się, eksplorując i odkrywając kolejne ciekawostki i tajemnice 1
Gonzo3211 106 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września 18 godzin temu, PaVLo napisał(a): Horizon: Forbidden West, Ja właśnie zacząłem podstawkę, a dlc raczej nie przejdę .
PaVLo 917 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września (edytowane) Dodatek jest jakby powrotem do jedynki, ale znacznie ulepszony o ciekawszą eksplorację. Na razie mam odkrytą połowę mapy i za chwilę wracam aby poszukać ciekawych miejsc Edytowane 7 Września przez PaVLo
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września BG3, finałowy 3 akt, za mną 64h. Evil Playthrough na całego Contentu odczuwalnie mniej, bo całkiem pokaźna ilość potencjalnych zleceniodawców już w grobie, ale zabawa przednia. Pewne decyzje, które musiałem podjąć krocząc w mrok wywołały u mnie spory niesmak, ale wynikające z nich konsekwencje naprawdę zrobiły robotę, moja postać to już totalny Dark Urge wspaniale się komponuje z takim przejściem, oczywiście wszystkich kompanów przeciągnąłem na stronę mroku, jednego duszę sprzedałem, a jednego zbajerowałem totalnie i myśli że jestem z gatunku tych dobrych 2 1
Stona 19 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Skończyłem Horizon Forbidden West z dodatkiem, teraz zabrałem się za Resident Evil 4. Horizon Forbidden West - miła gra, podobnie jak pierwsza część. Fabularnie jest gorzej, graficznie lepiej (szczególnie w dodatku), gejmplejowo chyba podobnie (pomimo dodania kilku nowych możliwości). Podoba mi się świat gry i cała jego historia (pomimo grubymi nićmi szytej fabuły), więc te 117h jakoś zleciało (na początku oczywiście o wiele szybciej, niż pod koniec, gdzie był już jednak trochę przesyt). Niestety żeby to skończyć na 100% trzeba przejść grę dwa razy i robić jakieś głupie pierdoły, więc sobie odpuściłem. Resident Evil 4 - ło panie, ale to jest dobra gierka. Nie wiem, czy nie najlepszy z nowej fali rimejków RE (grałem w 2-3, które były dobre). Ładna graficzka, dobry gejmplej, fajny ganplej, typowe residentowe klimaty (pomimo teoretycznego braku Umbrelli). Podoba się dla mnie (nabite 12h w weekend). 1
Keller 727 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września W mindseye po update 4 i w vietconga jedynkę.
Pawllos 23 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Cześć, Wracam do grania po dość długiej przerwie. Przeszedłem Racheta i Clanka Rift Apart. Szukam gier które zajmują jakieś 20-30h do przejścia. Żadne horrory itp. Macie jakieś must have do przejścia w takich godzinach? Dzięki za pomoc
tgolik 546 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Teraz, ODIN85 napisał(a): Ekspedycja 33. Jeśli komuś nie przeszkadza turowy system walki.
PaVLo 917 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 42 minuty temu, Pawllos napisał(a): Cześć, Hej. Z moich propozycji Marvel's Guardians of the Galaxy Beyond a Steel Sky Terminator: Resistance Ghostwire: Tokyo 1 1
krzysiek_1990 74 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 82%, teraz epilog, 12 wyzwań, legendarne rybki, groby i kości dinozaurów.
ghostdog 901 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Psychonauts 2 - bardzo przyjemna gierka, jak dali ją do ps plusa to myślałem że to jakiś szrot. Fajny klimat i projekt bohaterów i lokacji.
j4z 937 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 19 godzin temu, PaVLo napisał(a): Marvel's Guardians of the Galaxy O tych Guardiansach zapomniałem. Chyba trzeba będzie kiedyś sprawdzić. Dam na listę. 1
wamak 332 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Grałem w Crysis 1 Remastered. Teraz wszedł Crysis Warhead. Lata w to nie grałem, mało pamiętam, a teraz przynajmniej mogę zagrać na luzie przy maksymalnych ustawieniach.
Stona 19 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Skończyłem RE4. Świetna gra, jeśli ktoś kiedykolwiek grał w jakieś Residenty, to polecam (pomimo braku zombiaków). Zabrałem się za Disco Elysium. No wciąga, nie da się ukryć. Ciekawe, czy da się w to grać tworząc postać, która nie skończy zaćpana w rynsztoku. Pewnie niedługo się przekonam 1
FadedIntoNight 28 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Sniper Elite 5 oraz Battlefield 1 w multi.
ghostdog 901 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września W oczekiwaniu na BF6 ponownie przechodzę Resident Evil 2 i 3 (Remake). Wcześniej grałem na PS4, teraz PS5. 1
Kyle 200 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września (edytowane) Gram w The Last Of Us Part II tryb chronologiczny - na początku sądziłem, że tryb oryginalny jest ... bardziej oryginalny/atrakcyjny, ale jednak wybijał z akcji, kiedy przenosił przysłowiowo "na końcu gry, do okolic początku". Tryb Chronologiczny, jest bardziej ... filmowy i jednak lepiej wciąga, choć dzieje się bardziej "powoli się rozkręca", choć niecierpliwi mogą narzekać, to jednak chyba bardziej preferuję ten chronologiczny. Edytowane 17 Września przez Kyle 1 2
PaVLo 917 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Ooo, zaciekawiłeś mnie tym trybem, bo mam w planach przejść jeszcze raz dwójkę.
Pavel87 703 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 14 godzin temu, Kyle napisał(a): Gram w The Last Of Us Part II tryb chronologiczny - na początku sądziłem, że tryb oryginalny jest ... bardziej oryginalny/atrakcyjny, ale jednak wybijał z akcji, kiedy przenosił przysłowiowo "na końcu gry, do okolic początku". Tryb Chronologiczny, jest bardziej ... filmowy i jednak lepiej wciąga, choć dzieje się bardziej "powoli się rozkręca", choć niecierpliwi mogą narzekać, to jednak chyba bardziej preferuję ten chronologiczny. Wydaje się to ciekawe, ale czy nie wybija to z imersji? W sensie, że pewnie co chwila są przeskoki z jednej na drugą bohaterkę?
Kyle 200 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Te przeskoki nie są tak co chwilę. W praktyce, jak wyżej napisałem, bardziej wybija z immersji tryb oryginalny (niechronologiczny). 1
Pavel87 703 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września (edytowane) 26 minut temu, Kyle napisał(a): Te przeskoki nie są tak co chwilę. W praktyce, jak wyżej napisałem, bardziej wybija z immersji tryb oryginalny (niechronologiczny). To w takim razie trzeba będzie spróbować przy kolejnym podejściu Edytowane 18 Września przez Pavel87
Rekomendowane odpowiedzi