Skocz do zawartości

W co obecnie grasz?

Reddzik

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no, tyle w GoT znaczników to nie ma.

Porównując np. w tym roku ogrywaną przeze mnie Odyseją, to tam był znacznik na znaczniku, znacznikiem popychany. GoT też ma, ale pierwszą wyspę bez specjalnego starania zrobiłem na czysto, jakby to było po asasynowemu, to bym w jednej trzeciej odkrywania seppuku chyba sobie zrobił. :lol2:

• Kelam przypiął/eła ten temat

Aktualnie na tapecie u mnie Resident Evil 2 remake, przy okazji wrzucam odcinki z niego na YT :D 

Jak coś to zapraszam do subskrybowania: https://www.youtube.com/watch?v=Je18Yasbiuk&t=1086s To dopiero moje początki, tak coś mnie naszło, żeby na razie hobbystycznie ponagrywać gameplaye na YT :D , co będzie później to się okaże ;) 

Edytowane przez tomek25

1 godzinę temu, zoomehsak napisał:

Jestem zakochany w RDR1. Kiedyś za czasów x360 odbiłem się od jego tytułu. Dużo smaczków daje znajomość RDR2. Grę ogrywam na Legion Go i działa w stabilnych 60 klateczkach ☺️

Ja w RDR2 lubie koniki, oswajasz je gwizszesz wsiadasz do pociagu one biegna za Toba fajnie to wyglada :) 

1 godzinę temu, ITProffesionalUser napisał:

Aktualnie kupiłem Battlefielda 2042 za dwie dyszki,zobaczymy podobno gówno straszne.

Za pół dnia zanim się ściągnie (neostrada 10mb here :E) będe miał Far Cry 6.

Testowałem przez kilka godzin. Odbiłem się strasznie. Zostałem przy BFV. Mapy znam na pamięć, II wojna światowa, ziomki od kilku lat do grania. Na nic innego się nie przesiadam 🙂

24 minuty temu, Sawyer1916 napisał:

Testowałem przez kilka godzin. Odbiłem się strasznie. Zostałem przy BFV. Mapy znam na pamięć, II wojna światowa, ziomki od kilku lat do grania. Na nic innego się nie przesiadam 🙂

No ja Battlefield V też cisnę,wcześniej 1 do przeruchania aż,w V gram tylko różnimy się tym,że mnie nikt nie lubi i nie mam kolegów. :E

Ja od dłuższego czasu fantastycznie bawię się w Warhammer 40K: Darktide. Gra w listopadzie będzie miała 2 lata od premiery i od tego czasu miała swoje wzloty i upadki - ostatnimi czasy była to trochę równia pochyła (jakby devsi w ogóle grą się nie interesowali).

Niedawno wszystko zaczęło wracać na dobre tory - niczego sobie aktualizacje, pojawia się content. Jedna kwestia pozostaje w tej grze dla mnie niezmienna - chyba najlepszy combat gameplay jaki widziałem w grze FPS opartej o coop. Misje na najwyższych poziomach trudności i jeszcze z modyfikatorami (np. brak świateł i konieczność posługiwania się broniami z latarkami) dostarczają niesamowitych emocji. Aha, soundtrack z tej gdy (autor Jesper Kyd) to mistrzostwo.

Z retro - dorwałem na Steam Fantasy General i przechodzę. Poza samym klimatem, mimo że graficznie to już naprawdę dotknięte znakiem czasu, zakup wart dla samej ścieżki dźwiękowej.

The Last of Us Part 1. Jedna z pierwszych gier w jakie grałem po zakupie pierwszej konsoli w życiu (PS4). Dobrze jest wrócić do tej historii na PS5. Nie wiem jak to możliwe, że mamy tak mało gier z tak dobrze napisanymi bohaterami. Sama historia jest dość prosta ale wciąga niesamowicie.

Ja bym jeszcze pokusił się o rozgraniczenie dobrze napisanej historii od dobrze poprowadzonej. Przykład - Mass Effect 1 - 3. Dobrze napisana i dobrze prowadzona historia przez dwie części (w drugiej części wręcz wybitnie moim zdaniem). Trzecia część - początek i środek obiecująco a zwieńczenie... dla mnie dramat.

51 minut temu, DR3GGO napisał:

Ja bym jeszcze pokusił się o rozgraniczenie dobrze napisanej historii od dobrze poprowadzonej. Przykład - Mass Effect 1 - 3. Dobrze napisana i dobrze prowadzona historia przez dwie części (w drugiej części wręcz wybitnie moim zdaniem). Trzecia część - początek i środek obiecująco a zwieńczenie... dla mnie dramat.

Złe zakończenie, to dla Ciebie dramat? W literaturze to codzienność. Życie to nie jebajka, życie to jebitwa..;)

Transport Fever 2 oraz Forza Horizon 5 (bez żadnych asyst , poziom WYBiTNY - przez :cenzura: AI które się teleportuje nie mam zamiaru zwiększać i się denerwować), obecnie ulubione autka to:

• Porsche 911 GT1 sztrasen werszon (jazda dla przyjemności)
  • Volvo v60 polestar (jak wyżej)
  • Audi a6 avant (zdobywanie XP)
  • Jaguar mkII 1956 (jeszcze więcej XP)

Trasa najlepsza/ulubiona jak dla mnie to Goliath (najlepszy czas 10:58 <- audi a6 avant)

Pytanko do osób grający w najnowszą Fożę Motorsport , jak zachowuję się AI (najlepsze AI było chyba w Gran Turismo 4/5 - dokładnie reaguję na zachowanie gracza , a nie jak to ma miejsce w Horizon 5 gdy zwalniamy i CPU ładuję na się w :dupa:).

9 godzin temu, Yahoo86 napisał(a):

Transport Fever 2 oraz Forza Horizon 5 (bez żadnych asyst , poziom WYBiTNY - przez :cenzura: AI które się teleportuje nie mam zamiaru zwiększać i się denerwować), obecnie ulubione autka to:

• Porsche 911 GT1 sztrasen werszon (jazda dla przyjemności)
  • Volvo v60 polestar (jak wyżej)
  • Audi a6 avant (zdobywanie XP)
  • Jaguar mkII 1956 (jeszcze więcej XP)

Trasa najlepsza/ulubiona jak dla mnie to Goliath (najlepszy czas 10:58 <- audi a6 avant)

Pytanko do osób grający w najnowszą Fożę Motorsport , jak zachowuję się AI (najlepsze AI było chyba w Gran Turismo 4/5 - dokładnie reaguję na zachowanie gracza , a nie jak to ma miejsce w Horizon 5 gdy zwalniamy i CPU ładuję na się w :dupa:).

Forza Motorsport 2023 ma najgorsze AI w historii serii i to po kilkunastu poprawkach. Kierowcy sterowani przez komputer taranują gracza notorycznie.