jankooo 298 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Batman: Arkham City aż się uśmiechnąłem jak zobaczyłem kobietę kot wyglądającą i poruszającą się jak bogini seksu szok, że ta gra ma 14 lat a nadal dobrze wygląda 3 3
PaVLo 952 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Wlaśnie mi przypomniałeś o zaległościach Niedawno nawet zakupiłem Batman: Arkham Asylum GOTY Edition Batman: Arkham City GOTY Batman™: Arkham Knight
jankooo 298 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Wlaśnie mi przypomniałeś o zaległościach Niedawno nawet zakupiłem Batman: Arkham Asylum GOTY Edition Batman: Arkham City GOTY Batman™: Arkham Knight Mi nvidia przypomniała przywracajac wsparcie dla efektów physX m.in. właśnie w batmanach. Te gry kosztują teraz grosze a oferują na prawdę sporo m.in. zajebisty mroczny klimat 1
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia 1 godzinę temu, PaVLo napisał(a): Wlaśnie mi przypomniałeś o zaległościach Niedawno nawet zakupiłem Batman: Arkham Asylum GOTY Edition Batman: Arkham City GOTY Batman™: Arkham Knight Jak grasz pierwszy raz, to będziesz zachwycony. Wspaniała trylogia. 3 1
RaViV 142 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Dokładnie, ostatnio odświeżyłem sobie dwie pierwsze części i bawiłem się świetnie. 😀 Dobra gra broni się nawet po kilkunastu latach od premiery. Edytowane 6 Grudnia przez RaViV 1 1
musichunter1x 1 375 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Korpo mogłoby zrozumieć, że prawdziwy, dobry "live service" to świetna gra, w którą będą grały pokolenia i jedynie można by to nadbudowywać lub rozszerzać w ramach danych systemów. Teraz nadrobiłem Castlevania Rondo of Blood na emulowanym PC Engine, ale zostały jeszcze poboczne poziomy. Przy okazji wskoczyłem do Castlevania: Symphony of the Night iiii..., czuć jak to się zestarzało, po takim Hollow Knight i Silksong. Ale pieczołowitość detali, czy ogólnie projektu dalej przyciąga, mimo że nie cierpię elementów "RPG". Moim zdaniem zestarzało się to gorzej od Rondo of Blood, które było jeszcze klasyczną Castlevanią i robi dobrze to czym jest... Natomiast SOTN poza rzemiosłem niestety już odstaje i co rusz czegoś mi brakuje lub jest zbyt mozolne np. zapis, brak spojrzenia w górę i dół oraz statystyki RPG trochę na siłę, zarządzanie ekwipunkiem i leczenie... Tempo i płynność doznania ponoć poprawia granie postacią Richtera i trochę szkoda, że nie zrobili gry z jego kampanią na początku, ale wtedy jeszcze gorzej wyglądałyby ruchy Alucarda. Edytowane 6 Grudnia przez musichunter1x
Harddrinkingman 83 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia (edytowane) @jankooo Arkham City to jedyny Batman jakiego zrobiłemi i coś mi się kojarzy, że tam było jakieś DLC z kobietą kot, w które nie grałem. W sumie mam dwie pierwsze części na Steam i chyba 3 na Epic (z darmowego rozdawnictwa). Nawiązując do tytułu wątku to skończyłem ostatnio Clair Obscur Expedition 33. Nie powiem przyjemna gierka. Jeśli miałbym ją ocenić to takie solidne 8/10. Edytowane 7 Grudnia przez Harddrinkingman
Keller 773 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Batmany to super gierki, żadnego nie żałowałem. Najbardziej lubiłem fabułę, bitki i zagadki. 2
zozolek 318 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Gothic 2 nostalgic edition. Gra wyglada bardzo dobrze. Każda postać jest charakterystyczna, konstrukcja świata, dubbing PL, system rozwoju i chęci rozwoju postaci - naprawde nie jedno nowe cRPG nie potrafi tego zaoferować.. Ostatnio wyszła też wersja GOTHIC 1 remastered, ale do czasu remake odouszczam 🫠
davids80 4 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia ...u mnie po Dying Light: The Beast przyszedł czas na "rozluźnienie" w postaci: 1
sabaru128 174 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia (edytowane) LEGO City Undercover. Co ciekawe bardzo fajna gierka. Takie GTA SA. Choć mam w rażenie że pod pewnymi kątami lepiej rozbudowana jak GTA. Jeszcze znalazłem sposób na odblokowanie żeby gra działała w większej ilości FPS niż 60 to gra się całkiem przyjemnie. Edytowane 10 Grudnia przez sabaru128
Czubatka Boża 176 Opublikowano Czwartek o 11:58 Opublikowano Czwartek o 11:58 (edytowane) Teraz gram w prawdziwą perełkę Battlefield: Bad Company 2. Można powiedzieć że teraz żytko robi się takie gry. Aż strach sobie pomyśleć co by było gdyby scenariusz z gry rzeczywiście się spełnił. Oby nie było III wojny światowej bo będziemy mieli wrażenie że nastała totalna apokalipsa.. Edytowane Czwartek o 12:00 przez Czubatka Boża
j4z 987 Opublikowano Czwartek o 12:18 Opublikowano Czwartek o 12:18 (edytowane) Im prędzej tym lepiej. Co do samej gry, kiedyś była kozak. Później odpaliłem we wstecznej na XSX i imo nie zestarzała się za dobrze. No, ale tak jak mówiłeś, Pazura robił robotę. Do dziś pamiętam zdziwko, jak zaczął drżeć japę i dopiero zwróciłem uwagę, że gra ma polski dubbing. Edytowane Czwartek o 12:20 przez j4z
tom36816 79 Opublikowano Czwartek o 15:42 Opublikowano Czwartek o 15:42 3 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a): Teraz gram w prawdziwą perełkę Battlefield: Bad Company 2 -Bierzcie te działka i strzelać -Nie pomożesz nam Flyyn? -Nie, ja jestem pacyfistą -CO? Pacyfistą?! Jak mmożesz być pieprzonym pacyfistą?!
Barosz 51 Opublikowano Czwartek o 18:32 Opublikowano Czwartek o 18:32 Ktoś z Was ogrywał kiedyś monster hunter stories ? Wiem, że to diametralnie inna gra od zwykłego MH, ale wydaje mi się, że bardziej mi podejdzie.
Keller 773 Opublikowano Piątek o 23:09 Opublikowano Piątek o 23:09 Ale mi godzin naliczyło w Pillars, ale to chyba przez przyspieszenie czasu. Zrobiłem w grze wszystkie misje poza dwoma smokami
ghostdog 947 Opublikowano wczoraj o 21:14 Opublikowano wczoraj o 21:14 Skończyłem Silent Hill 2. Świetny klimat i historia, minus za system walki. Chłop ruszał się jak wóz z węglem, szczególnie te uniki. Teraz biorę się za RDR.
ODIN85 3 598 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Bo tam trzeba było w dużej mierze unikać walki
oldfashioned 564 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Totalnie wsiaklem w where winds meet. Wszystkie inne gry kompletnie on hold ostatnio.
tgolik 574 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Bo tam trzeba było w dużej mierze unikać walki Tyle, że mnie tylko walka w tej grze interesowała. Irytowały mnie za to idiotyczne zagadki. Dlatego pewnie Cronos mi się bardziej podobał gdzie walka była super a zagadki nie rozpraszały. Edytowane 16 godzin temu przez tgolik
Akuki 67 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jest, jest! Nareszcie jest!! Już targam, już instaluję, już odpalam!
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 26 minut temu, Akuki napisał(a): Jest, jest! Nareszcie jest!! Już targam, już instaluję, już odpalam! gwoli ścisłości to już jest od 4 dni mnie to zastanawia na ile godzin? a może na ile minut to jest ? nie no sentyment pozostał, ale 200 zł to chyba za dużo czy się mylę?
Akuki 67 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): gwoli ścisłości to już jest od 4 dni mnie to zastanawia na ile godzin? a może na ile minut to jest ? nie no sentyment pozostał, ale 200 zł to chyba za dużo czy się myl Masz rację, drogo ale...gra jest na godzinę, więc na Steam można pokusić się o zwrot. A może się mylę 1
AndrzejTrg 2 840 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Akuki napisał(a): Masz rację, drogo ale...gra jest na godzinę, więc na Steam można pokusić się o zwrot. A może się mylę W życiu jeszcze zwrotu na steam nie robiłem, ale nie wiem czy to nie jest jakoś zablokowane, że gra na godzinkę... kupujesz, przechodzisz, robisz zwrot i voilà takie trochę wkopanie się twórców, bo znając ludzi to bardzo duży % skorzysta z takiego systemu. Tak oglądając na tubie, to widzę że są 3 ścieżki i można je raczej bez większego wysiłku zamknąć w 1,5h. Także ciekawi mnie ten 2h zwrot, w tym wypadku.
j4z 987 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Akuki napisał(a): Masz rację, drogo ale...gra jest na godzinę, więc na Steam można pokusić się o zwrot. A może się mylę To ja tyle czekałem, a to na godzinę jest? Wolałbym spiracić, niż tak kombinować ze zwrotem. I jeszcze 3x przykładali xDDD No, ale chyba że względu na jakieś problemy z fizycznym wydaniem.
Rekomendowane odpowiedzi