Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, j4z napisał(a):

Kurna a ja chwilę pograłem, ale jakoś się nie wkręcało. Może kiedyś wrócę. Może w coopie. Nie chcę ktoś ograć ze mną? 

Ja grywam w takich godzinach, ze to raczej odpada. Ale z tego co widzialem (bo sam jeszcze online nie odpalilem) to gierka dopiero sie rozkreca grajac online z ludzmi, wiec warto mysle sie przez kampanie 'przeslizgnac'. 

Opublikowano
16 godzin temu, sil3nthunt3r napisał(a):

Ostatnio coraz więcej gram na Legionie. Na kanapie, w fotelu czy w łóżku ;)  

Ja gram na laptopie w fotelu przy łóżeczku 2 miesięcznego syna ;) 

Obecnie ogrywam Callisto Protocol i Anno 1800. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

Ja chyba jestem troche spozniony na impreze, i wiekszosc juz przechodzila tutaj ta pierwsza milosc do KCD2, ale po wybuchach w Space Marine2 calkiem przyjemnie odpalic cos takiego:

20260128070047_1.jpg

To najlepsza gra od czasów BG3 tak że zazdroszczę że jej jeszcze nie przechodziłeś :heu:

Edytowane przez Grolshek
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, DarkeVo napisał(a):

Wczoraj przez przypadek🤭 włączyłem gre Resident Evil 3 i odrazu mnie wciągnęło na godzinę🤣 ale widze że można zapisywać stan w wybranych miejscach w grze a nie w menu🙆 

20260127_211813.jpg

RE 3 fajna gierka, ale RE 2 moim zdaniem lepsza. Ale polecam obydwie :)

Opublikowano
2 godziny temu, Grolshek napisał(a):

To najlepsza gra od czasów BG3 tak że zazdroszczę że jej jeszcze nie przechodziłeś :heu:

Wlasnie sobie postanowilem, ze nie bede jakis tam tutorialow, best tipsow i wszystkiego innego ogladal, tylko ide na zywiol z ta produkcja. 0 try-hardowania i min maxingu. ;)

Opublikowano (edytowane)

Ktoś poleci, jak podejść do Residenta w wersjach raczej odświerzonych, żeby to się czasowo kupy trzymało? Już kilka razy miałem się za to zabrać, ale jakoś mi nie po drodze...

Edytowane przez CryptTM