Reddzik 2 996 Opublikowano Piątek o 08:35 Autor Opublikowano Piątek o 08:35 3 godziny temu, Stjepan napisał(a): Obliviona. Piszesz zwykły czy Remaster?
Stjepan 2 650 Opublikowano Piątek o 08:38 Opublikowano Piątek o 08:38 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Piszesz zwykły czy Remaster? Remaster, bo go połatali od premiery. 1
VRman 3 187 Opublikowano Piątek o 14:39 Opublikowano Piątek o 14:39 W dniu 1.02.2026 o 21:17, Czubatka Boża napisał(a): Ukończyłem Dragon Age Veilguard 10
MJRegul 567 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W dniu 10.02.2026 o 17:34, leven napisał(a): Jakim programem nagrywają tak płynnie te filmiki, bo chciałem u siebie nagrać troszkę materiału z TLOU 2 i filmik szarpie mi obrazem Nagrywałem w Action, Bandicam i AF i zawsze jest tak samo. A obecnie pykam w Borderlandsa 3 zewnetrzne narzędzia do nagrywania na drugim kompie / laptopie
krzysiek_1990 97 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu forbidden west, miało być 100% ale zmiękłem zostały 2 areny treningnowe, gdzieś jedna poboczna i brakujące noobki do skanowania
ghostdog 1 036 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W przerwach pomiędzy meczami w BF6 gram w Alan Wake 2. Początek był bardzo obiecujący a teraz mam to samo, co z RDR2. Grafika super, historia ciekawa a nie chce mi się grać. Mam nabite prawie 10h a mam skończone 1/3 gry. Jest coś męczącego w tym tytule.
Keller 811 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu The Casting of Frank Stone. Ciekawa gierka filmowa, źle zoptymalizowana, ale po przecenie jest ok.
MJRegul 567 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu F1 25 weszło na promce Steam i idzie jak masełko. Przyjemnie się jeździ, namawiam ziomka by kupił do multika. A on mnie z kolei na Arc Riders i cholera patrzę jak on gra i nie mogę się jakoś przekonać. PvE wydaje się dość nudne. Tak to wygląda dla mnie jak on gra, czy w AR liczy się tylko PvEvP by gra wciągnęła?
Rekomendowane odpowiedzi