Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, AC Origins po 10h leci z dysku. Nigdy nie byłem fanem maxowania gier, a chciałem trzymać się tylko wątku głównego. Tutaj między niemal każdą misją główną trzeba zrobić 3-4 lub więcej zadań pobocznych. Nie dla mnie taki system. Egipt mi się podobał, fabularnie nie było najgorzej, ale na tym etapie mojego gamingowego życia (kryzys motywacji) zwyczajnie nie mam czasu i ochoty na mozolne wbijanie levelu :(

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Jak wspomniałem w poprzednim poście, zabrałem się w końcu za Doom 3 (2004). Wgrałem "tekstury 4K", ulepszenie oświetlenia, spolszczenie oraz rozdzielczość 1080p. Jestem naprawdę zaskoczony jak to dobrze wygląda. Gra młodnieje o dobrych parę lat. Sami zobaczcie:

i

Co istotne owe mody nie wprowadzają żadnych zmian w samym gameplayu (są i takie jakby ktoś chciał).

Edytowane przez poszukiwaczGPU
Drugi film
  • Upvote 2
Opublikowano
5 godzin temu, Sawyer1916 napisał(a):

Niestety, AC Origins po 10h leci z dysku. Nigdy nie byłem fanem maxowania gier, a chciałem trzymać się tylko wątku głównego. Tutaj między niemal każdą misją główną trzeba zrobić 3-4 lub więcej zadań pobocznych. Nie dla mnie taki system. Egipt mi się podobał, fabularnie nie było najgorzej, ale na tym etapie mojego gamingowego życia (kryzys motywacji) zwyczajnie nie mam czasu i ochoty na mozolne wbijanie levelu :(

Odyssey chyba:)

Opublikowano

Skończyłem Quake II Enhanced bez dodatków (The Reckoning oraz Ground Zero). Chyba nigdy już ich nie zrobię. Wrażenia takie same jak jak na końcówce roku pańskiego 1997 (czy tam początku 1998) a mianowicie pierwsza myśl była o treści "co to za guano?". Zrobiłem jednak kampanię i bawiłem się bardzo dobrze, podobnie jak w ukończonym niedawno Quake Enhanced. W moim odczuciu Q1 chyba zawsze będzie wyżej niż Q2 no ale prawdopodobnie już nigdy nie wrócę do żadnej z tych gier. Na ten moment mam (nadal) zainstalowane Tekken 8 oraz Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans 2. Zainstalowałem wczoraj ponownie Diablo 4, mam tam jedną postać (niesezonową oczywiście), którą kiedyś ukończyłem "fabułę" i po zalogowaniu się miałem wrażenie, że nie mam tam co robić. Reasumując nie mam większej ochoty na żadną z obecnie zainstalowanych gier. W sumie jestem chory (może to jest przyczyna).

• Upvote 2