Kingdom Come: Deliverance 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Grałem w to trochę jak wyszło, ale wydawanie tego w takiej formie w roku 2026r. - chyba kogoś tam optymizm poniósł -
Przez dan254 · Opublikowano
https://www.pepper.pl/promocje/monitor-oled-lg-ultragear-gx7-27-qhd-240hz-003ms-i-27gx704a-b-i-pelny-pivot-i-mozliwe-nawet-1657zl-w-opisie-1239657 -
Przez Pentium D · Opublikowano
Wszystko powiedzą aby dopchać się do koryta i aby "rozliczyć" tych "złych" Może kiedyś ludzie się nauczą, że w PL jest więcej niż dwie opcje. -
Przez VRman · Opublikowano
Teraz może być z tym słabo, ale poczekaj jak wyjdą nowe generacje szybsze o całe 10%, ale przypadkiem znacznie lepsze w tych Ajajach, to dopiero będzie NEXTGENOWY postęp. PS. Trochę przesadziłeś chyba z tą stratą, ale, -38% nie wygląda normalnie. Nawet w te 33% które tam widać ciężko mi uwierzyć, ale 25% już by mnie nie dziwiło. Może coś tu zaburza pomiary przy MFG. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
125% jeszcze idzie przeżyć przy rozsądnych błędach, ale programowo można ograniczyć. W sumie muszę jeszcze raz przejrzeć monitory, bo wcześniej odrzucałem przez brak dobrego trybu srgb. Tylko 60hz nie ogarniał automat oraz sam czasem patrzę na 60hz to wrzuciłem obok 240hz z auto. Podano nawet konkretny rodzaj matrycy, więc możliwe że Samsung zezwolił im na sprzedaż, po latach od swoich implementacji. Niby wspomina o CSOT SG3151B05-1 lub SG3151B05-3, gdzie dla Samsunga dodawane jest QD i zmieniają nazwę na CY-TY315BQ. W internecie wyskakują mi panele 1080p, ale AI wciska mi, że to numer wersji "szkła" i przez HVA pakują więcej pikseli, a że jest to werjsa custome to może nie być dostępne publicznie... Chyba nie może aż tak halucynować? A może jednak Ktoś musi wejść w menu serwisowe i potwierdzić teorię AI. Historia jest taka, że SG3151B05 to numer "szkła" na które mogą nanieść dowolną elektronikę, warstwy itd. Może AI coś wygrzebało spoza publicznych informacji lub zmyśla. Edit. Przejrzę jutro oferty monitorów na HVA, bo ten po prostu znalazłem przypadkiem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi