Gret 558 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 8 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): No i... jest RT? Czy to gra pozbawiona RT? A to robi różnicę "wymagań". Nie ma RT nie ma HDR, technologicznie ta gra to średniowiecze 1 3
ODIN85 3 505 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 3 minuty temu, luk21pl napisał(a): Też macie problem z lagującym dźwiękiem? Nie. Godzinę temu, luk21pl napisał(a): Po cholerę upraszczali tą walkę? Dzieciaki płakały z LGBT czy co? Żebym z łukiem nie musiał znowu grać. 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego No. Mamy wyeliminowane super ficzery RT & UE i... sukces Wszystkie karty ogarniają. Wszyscy zadowleni. 4
luk21pl 42 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Nie. Żebym z łukiem nie musiał znowu grać. I właśnie przez takich nubów jest wszystko upraszczane 1 1
blo3de 50 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Godzinę temu, luk21pl napisał(a): Po cholerę upraszczali tą walkę? Dzieciaki płakały z LGBT czy co? Uprościli mi się na razie trudniej walczy niż w 1. Na razie denerwuje mnie jedna sprawa w walce że musze czekać aż się przeciwnik wstanie/zareaguje bo tak to mogę sobie machać w wroga i nic mu nie robię 2
PaVLo 921 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Ja nie ma RT i jeszcze PT, to ja poczekam aż dodadzą 🙄 ... oby nie za rok 🫠 1 1
Godlike 880 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego O ile dobrze pamiętam to na chwilę obecna to cry engine nie ma obsługi rt, wiec raczej watpie żeby KCD2 dostało RT a co dopiero PT. 1 1
Stjepan 2 381 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Dziennikarzyny z bożej łaski i ich rzetelne recenzje. 1 1
Godlike 880 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Teraz, Stjepan napisał(a): Dziennikarzyny z bożej łaski i ich rzetelne recenzje. Widocznie wycieczka do Czech była malo atrakcyjna 1 1
Pavel87 703 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Może i wycieczka do Czech była mało atrakcyjna, za to recenzentka do atrakcyjnych też nie należy 2 4
Godlike 880 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego No fakt, ale od biedy szła by Lepiej pobawic sie w cyrulika z nią niz z Corinne 2 1
DITMD 796 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 48 minut temu, blo3de napisał(a): Uprościli mi się na razie trudniej walczy niż w 1 To samo, już tyle razy dostałem oklep od bandytów, jak widzę że któryś ma tarczę, albo jest w jakiejś zbroi, to ich omijam Z tym co mam na razie dostępne to ja mogę sobie owce poganiać, a nie wdawać się w pojedynki szermiercze. 1 1
Isharoth 597 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Trochę pobawiłem się ustawieniami żeby mieć ok 100 fps na DLAA. Te ustawienia można spokojnie dać na 'wysokie' i praktycznie nic nie tracicie na grafice, a zyskujecie sporo fps. - Jakość przedmiotu (dziwne tłumaczenie) - czyli odległość rysowania obiektów - Oświetlenie globalne - Cienie Między DLAA a DLSS Quality też nie widzę większej różnicy. Zaznaczam że w razie co dałem sobie najnowszy preset w Nvidia App. No to ustawienia mam już gotowe, można grać. A jak tam u was? 1
zoomehsak 49 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 7 minut temu, Isharoth napisał(a): Trochę pobawiłem się ustawieniami żeby mieć ok 100 fps na DLAA. Te ustawienia można spokojnie dać na 'wysokie' i praktycznie nic nie tracicie na grafice, a zyskujecie sporo fps. - Jakość przedmiotu (dziwne tłumaczenie) - czyli odległość rysowania obiektów - Oświetlenie globalne - Cienie Między DLAA a DLSS Quality też nie widzę większej różnicy. Zaznaczam że w razie co dałem sobie najnowszy preset w Nvidia App. No to ustawienia mam już gotowe, można grać. A jak tam u was? Ja dałem wszystko na bardzo wysokie. Rozdzielczość 4k i włączyłem DLSS jakość. Klatki oscylują w granicach 75-90. Gra się bardzo płynnie. Skoro mówisz, że różnica między Wysokimi a Bardzo Wysokimi jest mierna to potestuje żeby dobić do 120fps ;-) 1
Isharoth 597 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Między wysokimi a bardzo wysokimi jest największa różnica w fps dla tych 3 ustawień, które wypisałem. A wizualnie naprawdę nie mogę się dopatrzyć żeby czegoś na tych wysokich ubyło. Testowałem w początkowej lokacji w obozie przy jeziorku. Edytowane 5 Lutego przez Isharoth 1
Godlike 880 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego A dotarł juz ktos z was do Kuttenberga i moze sie pochwalić jak tam jest z wydajnością? 1
skypan 1 758 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 25 minut temu, DITMD napisał(a): o samo, już tyle razy dostałem oklep od bandytów, jak widzę że któryś ma tarczę, albo jest w jakiejś zbroi, to ich omijam Spokój i nie szarżować. Z większą ilością wrogów to właściwie wystarczy cały czas powoli się wycofywać i ich siekać. Kontra i ciach. 2
Wu70 739 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Godzinę temu, luk21pl napisał(a): I właśnie przez takich nubów jest wszystko upraszczane Niestety mają znacznie ambitniejsze cele sprzedażowe więc muszą schylić się po casuali i umowy DEI. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Był jakiś mod żeby w dialogach Henry nie miał japy zakrytej? 1
wkamil73 285 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 1 godzinę temu, Pavel87 napisał(a): Może i wycieczka do Czech była mało atrakcyjna, za to recenzentka do atrakcyjnych też nie należy "Oj, Kasia, może i inteligencją nie grzeszysz, za to urodą, też nie" 1 5
ODIN85 3 505 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Godzinę temu, DITMD napisał(a): To samo, już tyle razy dostałem oklep od bandytów, jak widzę że któryś ma tarczę, albo jest w jakiejś zbroi, to ich omijam Z tym co mam na razie dostępne to ja mogę sobie owce poganiać, a nie wdawać się w pojedynki szermiercze. A w reckach gadają że nie atakują na raz - uja tam 1
Sheenek 330 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 godziny temu, blo3de napisał(a): Uprościli mi się na razie trudniej walczy niż w 1. Na razie denerwuje mnie jedna sprawa w walce że musze czekać aż się przeciwnik wstanie/zareaguje bo tak to mogę sobie machać w wroga i nic mu nie robię Gram w jedynke teraz i jestem pewien ze pary razy atakowalem przeciwnikow z nienacka i normalnie rejestrowali ciosy zanim wstali. Albo cos mi sie pomylilo albo z jakiegos glupiego powodu tutaj mamy regres w tej kwestii. 1
Joloxx9 941 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego 2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): No i... jest RT? Czy to gra pozbawiona RT? A to robi różnicę "wymagań". Brak RT 1
Isharoth 597 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego DLAA vs DLSS Quality. Nie widzę różnicy, poza płotkiem po prawej stronie. W ruchu też. Z tego powodu gram teraz z DLSS Q. Jak dojdę do innych miejscówek to może zrobię kolejne porównania. https://imgsli.com/MzQ2MTkw
Rekomendowane odpowiedzi