ODIN85 3 505 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października (edytowane) Ja. Nienawidzę czytać napisów podczas jazdy czy pościgów. 2 godziny temu, samsung70 napisał(a): serio ktoś by chciał grać w GTA z polskim dubbingiem dajcie już te pre-ordery nie chciał bym aby mi ktoś wkupił wersje elektroniczną . Edytowane 22 Października przez ODIN85 1
PaVLo 921 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Ooo właśnie, strasznie wybija to z immersji i fanu z takich misji Przy takim budżecie to poza polskim, stać by ich było na migowy i supełkowy
Kris194 4 720 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października W dniu 21.10.2025 o 15:21, KamcioGF napisał(a): Oni dopiero od GTA V dają domyślnie naszą lokalizację bo wcześniej albo było spolszczenie na dodatkowej płytce od cenegi albo nie było go wcale. Już Max Payne 3 miał polską lokalizację wykonaną przez R*, oczywiście jak wszystko inne na najwyższym poziomie. 9 godzin temu, samsung70 napisał(a): dajcie już te pre-ordery nie chciał bym aby mi ktoś wkupił wersje elektroniczną Ja czekam na info o edycji kolekcjonerskiej, to może być pierwsza jaką kupię w swoim życiu
KamcioGF 69 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Faktycznie był jeszcze Max Payne 3 i co ciekawe na pc wyszedł jakoś chwilę po premierze więc to był taki pierwszy wyjątek.
samsung70 210 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) W dniu 22.10.2025 o 11:21, ODIN85 napisał(a): Ja. Nienawidzę czytać napisów podczas jazdy czy pościgów. . fakt, linijek tekstow było setki, czasami podczas dynamicznych scen, więc tutaj się zgadzam- trochę to może wybić z immersji, ale nie musi. Edytowane 23 Października przez samsung70
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Po co czytać napisy podczas jazdy czy pościgu? Jak przecież wszystko mówią Spoiler
Kabor 460 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października O wreszcie Andrzejku się ujawniłeś 1
Wu70 739 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) Za 2 lata to może sklonują głos oryginalnych aktorów i pójdzie dubbing AI w każdym języku A jak nie to ktoś zrobi moda Edytowane 24 Października przez Wu70
JeanPepin 333 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Dzisiaj widziałem że niby na time square wrzucili bilboard nagle i że rusza kampania pełną parą , ale w komentarzach na reddicie ludzie piszą że to było video z maja
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Teorie spiskowe jak płaska ziemia, reptilianie, Maryja z chmur itp itd to się chowają przy tym co fani GTA potrafią dostrzec w trailerach 1
samsung70 210 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 20 godzin temu, Phoenix. napisał(a): sam robiłeś, czy kopij wklej z jakiejś czarnej dziury?
JeanPepin 333 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Swoją drogą coś tu się nie zgadza ? no jakby nie było coming soon 1
samsung70 210 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 37 minut temu, KamcioGF napisał(a): Mam lepsze źródła czyli, że co? 1
KamcioGF 69 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Przeczytaj jeszcze raz to będziesz wiedział
KamcioGF 69 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Nawet nie jest to dobrze przetłumaczone
Reddzik 2 777 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) https://www.rockstargames.com/newswire/article/ak3ak31a49a221/grand-theft-auto-vi-is-now-set-to-launch-november-19-2026 Edytowane 6 Listopada przez Reddzik 1 2
Rekomendowane odpowiedzi