Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 864
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlaczego ten skapiszonowany temat nie trafia w całości do działu z konsolami tylko zaśmierdza PC? Przecież wiadomo, że ekskluzywność dla Playstation to będzie standard jak to u tych śmierdziuchów z rockstara od zawsze było.

Opublikowano

To będzie absolutnie nowy wymiar. Tylko sobie wyobraźcie. Przez kolejne 20 lat, gracze będą na YouTube nagrywać filmiki o szczegółowości świata Grand Theft Auto VI. To będzie kolejne arcydzieło przed ostatecznym GTA VII.

Mam tylko nadzieję, że tego dożyję... chciałbym bardzo tego doświadczyć razem ze wszystkimi innymi graczami.

• Like 1
Opublikowano

Zdziwieni są chyba tylko ci, którzy są nowymi graczami / nie śledzą tej branży czy konkretnie choćby GTA od lat. Juz czwórka była przesuwana, może i robią topowe technicznie gry, ale jako studio są niepoważni już od dobrych 15 lat. Powiem więcej, osobiście spodziewam się premiery w kwietniu 2027, mniej więcej pół roku przed, rzekomo, nowymi konsolami, na które od razu też wleci "enchanced edition".

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Necronom napisał(a):

Dobrze, że ja się z tą serią nigdy nie polubiłem. Ostatnią częścią w jaką grałem było San Andreas, ale porzuciłem szybko.

Ja zawsze lubiłem GTA, pierwszy komp i pierwsza oryginalna gra to właśnie było GTA. Nawet na premierę V zakupiłem specjalnie konsole :) kuźwa ale człowiek wtedy był młody i głupi :) młody dalej jest, ale już nie tak głupi :D 

Teraz czy to wyjdzie w 2027 czy 2050 to mam w należytym miejscu  :) 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Wpadłem, zacząłem narzekać na ekskluzywność i cyk - przełożenie premiery w gratisie.

Ma się tę negatywną karmę, co nie? :E 

Idź stąd !!! ;) 

39 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

czy 2050 to mam w należytym miejscu  :) 

Trochę Cię poniosło :E

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, TmK napisał(a):

Zdziwieni są chyba tylko ci, którzy są nowymi graczami / nie śledzą tej branży czy konkretnie choćby GTA od lat. Juz czwórka była przesuwana, może i robią topowe technicznie gry, ale jako studio są niepoważni już od dobrych 15 lat. Powiem więcej, osobiście spodziewam się premiery w kwietniu 2027, mniej więcej pół roku przed, rzekomo, nowymi konsolami, na które od razu też wleci "enchanced edition".

Ty nie rozumiesz. Będzie jak z GTA V.  Jesień 2026 na ps 5, xbox series x. W 2027 roku na jesień bedzie premiera na ps 6 i nowego xboxa. Wiosną 2028 będzie na PC. Rockctars zarobi. 

Edytowane przez łukasz850