samsung70 364 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca aha i w grze nie będzie już prostytutek - dla mnie do ogromny downgrade oraz red flag- jak bardzo gra będzie ugrzeczniona...
j4z 1 816 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Pewnie będzie ugrzeczniona... To już nie ten R* co kiedyś.
Kris194 5 038 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 80$ za podstawkę i brak realnej edycji pudełkowej. Miał iść dzisiaj preorder (za pobraniem oczywiście) ale w takim wypadku niech spadają na bambus a raczej palmy, nawet dla GTA nie zrobię wyjątku.
slafec 65 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 26 minut temu, ODIN85 napisał(a): Waga pewnie grubo ponad 150gb więc logiczne zagranie. Co to za problem wsadzić 2 płytę blu ray do pudełka?
Wu70 970 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Tylko 10$ drożej niż takie hity jak AC Shadows? Kpina.
j4z 1 816 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 5 minut temu, slafec napisał(a): Co to za problem wsadzić 2 płytę blu ray do pudełka? Koszt
Bardak 55 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Gracze-hipokryci zdążyli już ogłosić bojkot czy Rockstarowi wyjątkowo wybaczą taki numer/??
kanon7 800 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 30 minut temu, Kris194 napisał(a): Dla mnie solidny "red flag". Albo chcą ukryć coś przed graczami albo w grze jest ogromna niespodzianka dla graczy i traktują to jak ściśle tajną informację. 7 minut temu, slafec napisał(a): Co to za problem wsadzić 2 płytę blu ray do pudełka? Chodzi tylko o to aby zmaksymalizować zysk gry: - brak płyt = brak odsprzedaży używki (jedna płyta = 10 graczy noop) - każdy zapłaci R* za grę - brak kosztów płyt i tłoczenia = maksymalizacja zysków 1
kanon7 800 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 14 minut temu, Kris194 napisał(a): 80$ za podstawkę i brak realnej edycji pudełkowej. Miał iść dzisiaj preorder (za pobraniem oczywiście) ale w takim wypadku niech spadają na bambus a raczej palmy, nawet dla GTA nie zrobię wyjątku. Zmieniasz zdanie jak
areczek1987 1 096 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Koniec końców kończysz z wydaną kasą na dobro które "obejrzałeś" Będzie wersja z DVD bądź pendrive jak już zejdą z tonu z tym ai... Za tą kasę to się należy coś. Kolekcjonerka to tylko rupiecie powiązane z grą...
SmogSmok 340 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, areczek1987 napisał(a): Bojkot Płac Pan albo wypierd... 🤣 Edytowane 24 Czerwca przez SmogSmok
Geble 49 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 23 minuty temu, samsung70 napisał(a): aha i w grze nie będzie już prostytutek - dla mnie do ogromny downgrade oraz red flag- jak bardzo gra będzie ugrzeczniona... To jest legit info? Aż mi się nie chce wierzyć
Wu70 970 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 4 minuty temu, kanon7 napisał(a): - każdy zapłaci R* za grę Większość* Mała część odkryje handel kontami (konto = jedna gra) albo zakup współdzielonych kont i tak czy siak ograją za grosze.
samsung70 364 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 2 minuty temu, Geble napisał(a): To jest legit info? Aż mi się nie chce wierzyć tak z reedit, ale nie mogę znaleźć info, jakiś random.
slafec 65 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Płyty blu ray są tanie. Rockstar to nie jest biedne studio indie, które jest na granicy bankructwa i spokojnie daliby radę zrobić normalna wersję fizyczną. Na PS5 wydania w formie code in a box jak dotąd były w ogóle niespotykane.
j4z 1 816 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Co z tego, że ich stać, skoro mogą zaoszczędzić miliony na płytach lol?
Paw79 256 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca https://ithardware.pl/aktualnosci/znamy_zawartosc_gta_6_ultimate_edition_bogato-52012.html Czyli część zawartości od razu za dodatkowym paywall'em, bo dodatkowe misje trudno podciągnąć pod suplement czysto kosmetyczny.
samsung70 364 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 1 minutę temu, slafec napisał(a): Na PS5 wydania w formie code in a box jak dotąd były w ogóle niespotykane. jak widać, na takie zagranie też mogą sobie pozwolić... swoją drogą, chcesz mi powiedzieć, że to będzie pierwsza gra na PS5, ktora jako fizyczna wersja będzie miała kod? ( nie gram na PS5)
areczek1987 1 096 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 6 minut temu, SmogSmok napisał(a): Płac Pan albo wypierd... 🤣 I tak jak już to wersja pc...
KamcioGF 154 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 3 minuty temu, samsung70 napisał(a): tak z reedit, ale nie mogę znaleźć info, jakiś random. To bardzo legitne info 1
areczek1987 1 096 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Będzie trailer? Edytowane 24 Czerwca przez areczek1987
Wu70 970 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) 9 minut temu, j4z napisał(a): Handel kontami to piractwo! Jest jak jest, niektórzy (ludzie) kupują konta a inni (korporacje) ograniczają możliwości odsprzedawania cyfrowych produktów Ja zakurat dla R* spokojnie kupię 2 kodziki. 8 minut temu, slafec napisał(a): Płyty blu ray są tanie. Rockstar to nie jest biedne studio indie, które jest na granicy bankructwa i spokojnie daliby radę zrobić normalna wersję fizyczną. Na PS5 wydania w formie code in a box jak dotąd były w ogóle niespotykane. Przecież to nie chodzi o ich biedę tylko zwyczajnie skalkulowali że lepiej to im się opłaca niż agresywniejsze podnoszenie ceny gry. Edytowane 24 Czerwca przez Wu70
Rekomendowane odpowiedzi