tgolik 733 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, galakty napisał(a): Ja niedawno kupiłem PS5 z napędem bo chcę ograć parę gier i odsprzedać Szkoda bo o ile na PC/Xbox są kluczyki i ceny dużo niższe, tak na PS5 nie ma praktycznie żadnych promek, dystrybucja cyfrowa jest droga. GT7 340 zł, gdzie nowa płytka na Allegro 140 zł Wrzucę taki mały TIP. Poluj na doładowania PSN z rabatem na Łowcy Gier czy bezp. na Eneba. W tej chwili są raczej słabe promocje (5-8%), w poprzednich latach zwykle udawało mi się kupować na 17% rabacie. Doładowujesz konto i masz od razu własną zniżkę. Jak kupisz na wyprzedażach korzyści rosną. Edytowane 25 Czerwca przez tgolik 1
azgan 1 860 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Hajs musi się zgadzać🤑, stara taktyka R☆ Zarobili już na PS4, XOX oraz PC to teraz pora na PS5 i XSX
Nigher92 55 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Jak obstawiacie zwrocilo im sie juz z preorderow ?
azgan 1 860 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Teraz, Nigher92 napisał(a): Jak obstawiacie zwrocilo im sie juz z preorderow ? Nie 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Puszcza dzis pewnie jakis trailer i ludzie dostana kislu w gaciach i zapomna o wszystkim, tak bedzie
azgan 1 860 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Czekam na nowy gameplay Trailer Edytowane 25 Czerwca przez azgan
JeanPepin 489 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 7 minut temu, azgan napisał(a): Czekam na nowy gameplay Trailer Gameplay trailer od rockstara ? We dont du dat hir
azgan 1 860 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Teraz, JeanPepin napisał(a): Gameplay trailer od rockstara ? We dont du dat hir Chcę zobaczyć czy jest przepaść w porównaniu do tego co już lata temu widzieliśmy w GTA V i RDR2
JSTMB 16 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ciekawe jak z fizyką będzie bo jak kartonowa z gta 5 to prędko nie zagram
samsung70 374 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 1 minutę temu, KamcioGF napisał(a): na co patrzymy?>
KamcioGF 160 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca U góry to NFS Heat z 2019r. Nieźle ktoś odwzorował ss.
Paw79 262 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 23 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Czemu mam dbać o twój wyimaginowany interes skoro dla mnie to nie problem? Zagłosuj portfelem albo przestań płakać Jestem realistą- moje zagłosowanie portfelem nic nie da. Ale skoro wersję na PC pewnie kiedyś i tak kupię to tym bardziej mam pełne prawo do "płakania". 2
Jaycob 2 745 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Godzinę temu, azgan napisał(a): "granie" na YouTube (stare patenty ODIN85 lata temu na PCLolu jeszcze ) *Nadal. 9 minut temu, samsung70 napisał(a): na co patrzymy?> Bullshoty. 2
ODIN85 4 926 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 8 minut temu, Paw79 napisał(a): Jestem realistą- moje zagłosowanie portfelem nic nie da. Ale skoro wersję na PC pewnie kiedyś i tak kupię to tym bardziej mam pełne prawo do "płakania". Ja już nawet bilet do Miami kupiłem
samsung70 374 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 48 minut temu, tgolik napisał(a): Wrzucę taki mały TIP. Poluj na doładowania PSN z rabatem na Łowcy Gier czy bezp. na Eneba. W tej chwili są raczej słabe promocje (5-8%), w poprzednich latach zwykle udawało mi się kupować na 17% rabacie. Doładowujesz konto i masz od razu własną zniżkę. Jak kupisz na wyprzedażach korzyści rosną. loaded.com mialo właśnie takie doladowania, 100GBP za 80 itd, więc całkiem spoko, nie wiem czy dziś już po zawodach
slafec 76 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ppee ma informatorów GTA 6 a pudełko z płytą na PS5 i XSX. Zdradzamy szczegóły tej wersji Czekam do grudnia.
Jaycob 2 745 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Taka decyzja producenta - można się nie zgadzać na to i głosować portfelem czy kupić dopiero jak będzie edycja płytowa Przy GTA 6 "głosuj portfelem” brzmi jak żart. Ta gra sprzeda się absurdalnie dobrze niezależnie od tego, co ludzie będą mówić. 2 2
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Czyli szkoda bić pianę. Albo dywersja i nie kupuję. Albo płynę z resztą i... szkoda sapać.
samsung70 374 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca jest źle... ja już patrzę na wersję PS5 PRO zerkam, ona na mnie, w miłosnym spojrzeniu jest zrozumienie, spełnienie. ale czy taki spontaniczny miłosny akt ma sens? czy to potrzebne? kiedy zza ściany spogląda ze smutkiem moja stara... gruba.. zwykła plejka piątka.
Kris194 5 069 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Godzinę temu, slafec napisał(a): Ppee ma informatorów GTA 6 a pudełko z płytą na PS5 i XSX. Zdradzamy szczegóły tej wersji Czekam do grudnia. Można się śmiać ale to oni jako pierwsi donosili, że nie ma planów na edycję pudełkową na premierę i jak widać mieli rację. 1
Totek 994 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca A już olać płytę, przy sprzedaży konsoli konto z GTA gratis to mocny argument na plus
areczek1987 1 106 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 3 godziny temu, Fatality napisał(a): Pudełko kupuje się na pamiątkę dla takich gier. Przynajmniej tak to widzę - tym bardziej jak jest tylko kod w pudełku. Sam mam GTA V na PC w igła stanie, tylko tam chociaż można rozłożyć na książkę i pożąglować 8 płytami Trofeum że masz za sobą z całą resztą które jednak wyszły na płytę. Tu nawet lepiej że dostaniesz wersje patchowaną. Na pc bez zmian bo dystrybucja leży takich gier.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Czyli tak jak pisałem , na początek kody jako zabezpieczenie przed dostaniem się plyt w niepowołane ręce przed premierą a później normalnie płyty po premierze.
ODIN85 4 926 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca To nie ma znaczenia bo nawet recenzenci wrzucają filmy przed embargo.
Rekomendowane odpowiedzi