Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To nie jest do końca tak że mi to bez różnicy że będę grać w 30 fpsach na premierę , bo wiem że to będzie dramat lekki z przesiadki z tych magicznych 60 i będzie to bolało w oczy:E no ale po Wolverine i przełożeniu fablea to po prostu nie będę miał w co grać :E więc przy takiej (przynajmniej dla mnie) posuchie, taki tytuł nawet tych smutnych 30 fpsach to must Play. A kiedyś się zagra za na pc w przyjemniejszych warunkach. Przypomna mi się czasy studenckie, dokładnie tak ogrywałem GTA 5 :E

Opublikowano
38 minut temu, JeanPepin napisał(a):

To nie jest do końca tak że mi to bez różnicy że będę grać w 30 fpsach na premierę , bo wiem że to będzie dramat lekki z przesiadki z tych magicznych 60 i będzie to bolało w oczy:E no ale po Wolverine i przełożeniu fablea to po prostu nie będę miał w co grać :E więc przy takiej (przynajmniej dla mnie) posuchie, taki tytuł nawet tych smutnych 30 fpsach to must Play. A kiedyś się zagra za na pc w przyjemniejszych warunkach. Przypomna mi się czasy studenckie, dokładnie tak ogrywałem GTA 5 :E

We wrześniu pełno premier AAA:hmm:

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Dokładnie, a patrząc jakie pasztety wychodzą ostatnio to ja nie do końca ufam nawet Rockstarowi :E 

Przecież Rockstar to król wydajnościowych bubli. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Najpierw to niech pokaza gre bo tu widze zachwyt jest tylko nie wiadomo nad czym jak nawet gry nie pokazali :hihot: 

Do dziś pamiętam jak ogłoszono, że GTA IV będzie korzystać z systemu Euphoria. Mimo, że nie było zbytnio odpowiednich materiałów od Rockstara to poniższy filmik wiele mówił o samej grze i nakręcał hype po sam sufit gdzie do samych pre-orderów było daleko jeszcze.

Obecnie nie wiemy nic, pre-ordery wystartowały i jest tak

¯\_(ツ)_/¯

Edytowane przez Kris194
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, galakty napisał(a):

Żadnej fizyki nie będzie, mnie ciekawi czy w paradę równości będzie się dało wjechać autem :E 

albo nie będzie parad, albo bedzie się dało wjechać. Inaczej ludzie ich zjedzą.

Ahh... wstajesz z rana, robisz kawkę, odpalasz gta i robisz wycieczkę pick-upem na paradę lpg... :glodny:

Edytowane przez Fatality
Opublikowano

Podobno ze studia odeszli główni scenarzyści którzy pracowali przy poprzednich odsłonach GTA.  A jeśli chodzi o fizyke, to już w GTA V była wykastrowana względem tego co było w IV, może wytną ją już całkiem żeby dobrze działało na xbox series s ;) Jak na razie IMO nic ciekawego nie pokazali na tych filmikach/ screenach.
Przy obecnych trendach w gammingu nie spodziewam się raczej niczego dobrego.

Opublikowano (edytowane)

5 lat temu myślę, że mogliby zablokować takie rozwiązania, ale obecny klimat w ameryce jest zupełnie inny. Wcale bym się nie zdziwił akcji łapania imigrantów przez policyjnych NPCów ;)  I wtedy albo pomagasz murzynom albo strzelasz do policji i oni uciekają :E pełna wolność

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Żadnej fizyki nie będzie, mnie ciekawi czy w paradę równości będzie się dało wjechać autem :E 

Wyskoczy ostrzeżenie o desynchronizacji jak w Assassin's Creed. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Radio Tirana napisał(a):

https://blog.playstation.com/2026/07/01/physical-disc-production-ending-in-january-2028-for-new-games-releasing-on-playstation-consoles/

Od 2028 nie będzie już żadnych gier na płycie na PlayStation. 

Tak więc drodzy fani GTA - nie musicie się już czuć wykluczeni i poszkodowani. 

Tak się zastanawiam, Rockstar założył się z Sony kto mocniej strzeli sobie w stopę? Nie sądziłem, że ogłoszenie z poprzedniego tygodnia ktoś da radę przebić a tu proszę, udało się.

FxAWtOVmeWEJr9s0.jpeg

Edytowane przez Kris194
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Kris194 napisał(a):

Tak się zastanawiam, Rockstar założył się z Sony kto mocniej strzeli sobie w stopę? Nie sądziłem, że ogłoszenie z poprzedniego tygodnia ktoś da radę przebić a tu proszę, udało się.

Ktoś w Sony uznał, że to dobry moment żeby to teraz ogłosić, skoro już Rockstar podjął temat i przyjął na klatę cały hejt, a Rockstarowi oświadczenie Sony też jest na rękę, bo mogą was teraz zapytać po co wam te płyty skoro za dwa lata nie będziecie mieli ich gdzie wsadzić (jak pojawi się PS6).

Edytowane przez GTM
  • Like 1