Nie ma szans żebym dawał ponad 5k za kartę i bawił się w jakieś używki czy niby odpakowane do zdjeć na olx lub outlety. Tym bardziej że przy reszcie sprzętu nawet tej 5070ti nie wykorzystam a co dopiero 5080. Zawsze kupuje bezpośrednio ze sklepu nowe i tak zostanie.
Wiem że cenowo średnio to się opłaca ale potrzebuje wymienić i nie ma innego wyjścia zresztą ja taką kartę wymienię najwcześniej za +6lat więc te 5k to nie taka tragedia
Mnie również przeraża ilość znaczników, szykuje się drugie "Skellige" Mimo wszystko nie sądzę żeby chociaż połowa tych znaczników to było coś wartego uwagi, ale zobaczymy.
Mi tam się całkiem podoba, zdecydowanie bardziej przypomina to klimat GTA 4. Fajnie buja furą przy hamowaniu i skręcaniu, uderzenie w tył Vapida ładnie go obróciło i podniosło zawieszenie. Żółty van przy hamowaniu i skręcaniu też bez większych zastrzeżeń. UPS ma ruchy łajby, uderzenie autem w karetkę realistycznie ją majtnęło ,a nie przestawiło jak pudełko od zapałek więc czuć ,że ma to swoją wagę... czego więcej? Moją uwagę zwróciło natomiast najechanie na krawężnik przy ucieczce i brak reakcji pojazdu.
W GTA 5 chyba aż tak się nie uginają fury.
Rekomendowane odpowiedzi