Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, TmK napisał(a):

Czyli to jednak jest świeży build a nie sprzed 3 lat. Uszkodzenia pojazdów wyglądają żenująco, level Vice City :E te miękkie pipki już nigdy nie zrobią tak fantastycznej fizyki jaka była w IV, bo za dużo casuali się spłakało, że ciężko się skręca, a auto po dzwonie ściąga w bok..

Dobrze że nasze pokolenie wymrze niedługo bo przykro się to czyta.

Najważniejszy jest fun z gry. Młodziaki grają teraz w Robloxa czy Minicrafta i w dupie mają grafę i inne bzdety.

Eh...

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kris194 napisał(a):

Dlatego mówiłem, żebyście patrzyli na to czego Rockstar nie pokazuje a nie co pokazuje. Auto przywaliło w bok drugiego a tam się jedynie maska podniosła :lol2:

Z maską to on już jechał otwartą więc nie wydarzyło się nic, a może te Hamerykańskie fury są takie twarde? :wariat: Głównym elementem w tej grze jest właśnie poruszanie się pojazdami i pominięcie tak ważnej kwestii jak destrukcja pojazdu to jest dramat. Mają to natychmiast naprawić.  :Crash: 

Edytowane przez Iri
Opublikowano
9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Najważniejszy jest fun z gry. Młodziaki grają teraz w Robloxa czy Minicrafta i w dupie mają grafę i inne bzdety.

Eh...

O nie, komuś nie podoba się materiał z gry, musicie umrzeć. Ludzie leczcie się bo na stare lata macie już ubytki w tkance mózgowej.

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Eh...

No właśnie, dziękuję za to. Dla mnie fun z takiej gry jak GTA polegał choćby na zabawie realistyczną fizyką (ktoś pamięta jeszcze legendarny swingset glitch, którego nawet sam Cockstar umyślnie nigdy nie usunął?). Co do wymierania to jeszcze chwilkę planuję się tu pokręcić, lekko po 30 jestem.

PS. Przykład z młodziakami co z wypiekami się zagrywają w takie ambitne cuda jak Fortnite i inny Roblox to też trochę iks de :E to są gry, które właśnie pokazują w jakim galopującym tempie zmierzamy w stronę życia w scenariuszu z Idiokracji (polecam dziś obejrzeć ten 20 letni film). To trochę jak gadać, że Potop i Bravo Girl to jest to samo. Przecież to i to się czyta, nie. Poza tym trzeba być jednak za rozwojem, tak przynajmniej uważam. Skoro wcześniej TO SAMO STUDIO umiało to dobrze zrobić, no to albo jest to świadoma decyzja artystyczna, bo płaczą dzieci, albo regres talentu personalnego. Czemu dziś ludzie chcą auta z podgrzewaną dupą a nie wystarczy fiacior maluszek, który dawał tyle funu w latach 80?

Edytowane przez TmK
Opublikowano

Poza tym za dzieciaka też się po prostu trochę inaczej odbierało gry. Taka Mafia 1 to był normalnie fotorealizm :E dzisiaj odpalisz i jednak ciężko w to grać. Nie widzę nic złego w trzymaniu jakiegoś standardu i progresu (a jak w tym przydadku dosłownie regresu..)

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, JSTMB napisał(a):

Model zniszczeń jak w gta v a może i gorzej

Ehh 

21 minut temu, Kris194 napisał(a):

Faktycznie, już poprawiłem.

Tak sobie myślę ,że po prostu mogą testować grę i jest wyłączona fizyka zniszczeń żeby nie obciążać CPU. Może też są to filmiki puszczone w obieg przez Rockstar... ich tak zwany "agresywny" marketing ,że niby haker się włamał i wykradł materiały ,a na premię odpalone będą wszystkie smaczki, że opadną nam wszystkim szczęki.

Edytowane przez Iri
Opublikowano
12 minut temu, Kris194 napisał(a):

Rockstar cieknie jak stara kurtyzana :E

kurła, ale to ciachanie nożem to będzie skowyt w UK :D już widze jak ludzie bedą dodawać takie wideo i będzie płacz, 

a druga sprawa ale tam ktoś wpierdol w rockstar dostanie za te leaki 

• Upvote 1
Opublikowano
42 minuty temu, Iri napisał(a):

Tak sobie myślę ,że po prostu mogą testować grę i jest wyłączona fizyka zniszczeń żeby nie obciążać CPU. Może też są to filmiki puszczone w obieg przez Rockstar... ich tak zwany "agresywny" marketing ,że niby haker się włamał i wykradł materiały ,a na premię odpalone będą wszystkie smaczki, że opadną nam wszystkim szczęki.

Uwierzę jak zobaczę, póki co nie mam pojęcia nad czym oni pracowali tyle lat...

• Haha 1